Ai dat de un bărbat special? Pune mâna pe el!

Ai dat de un bărbat special? Pune mâna pe el! Dar nu încerca să îl manipulezi culcându-te cu el după primele două întâlniri. Nu te preface că ești femeia vieții lui. Nu purta măști și nu minți. Nu regiza întâlnirile. Nu scrie scenarii pe baza interacțiunilor voastre. Lasă proiecțiile deoparte și nu-ți mai imagina tot felul de lucruri care nu au nicio treabă cu realitatea. Ia-l ca atare și prezintă-te lui ca atare. Doar așa va putea să se îndrăgostească de tine, cea reală.

Când te chinui și regizezi telenovele, pierzi, îl îndepărtezi, dai greș, îl sperii sau din contră, îl faci să se sature de tine mai repede decât e cazul. Nu grăbi lucrurile și nu încerca să îl învârți pe degete prin fel și fel de tertipuri. Învață să faci lucrurile corect. Apropie-te încet, ținând cu dinții de valorile tale. Dacă faci compromisuri de la început, compromisuri o să faci tot timpul. Am mai zis-o și cu altă ocazie, compromisurile compromit relațiile. Fii tu, iar el va învăța să te iubească fix așa cum ești.

Și nu, nu te teme că nu o să te placă așa cum ești. Că o să-ți vadă defectele, slăbiciunile și fricile și o să fugă mâncând pământul. Și dacă pleacă ce?! Altul la rând. Unul care chiar te merită cu bune și cu rele.

De ce zic să nu te culci cu el din prima?! Pentru că nu va mai avea timp să se atașeze de tine. Pentru că nu va mai fi interesat să te descopere. Pentru că odată satisfăcută curiozitatea supremă, nu mai rămâne nimic. Nici măcar prietenia.

De ce s-ar mai strădui să te cucerească dacă tu te-ai oferit lui imediat?! Poți să fii o amazoană în pat, toate femeile fac sex, nu ești cu nimic mai specială dacă alte femei. Ești speciale atunci când îl faci să îi clocotească sângele în vene fără să te fi culcat cu el. Ești deosebită atunci când îl faci să fie cu gândul la tine tocmai pentru că timpul petrecut cu tine este incomparabil. Ești minunată atunci când îi devii prietenă, confidentă, iubită și abia apoi amantă. Ești specială atunci când îl determini să te seducă, nu când tu vrei să îl prinzi în mrejele tale cu toate armele de care dispui.

Tu nu ești vânătorul, tu, femeie, ar trebui să fii prada. Cea care este ademenită, cucerită și sedusă. Nu invers. Să-și julească coatele, să-și zdrelească genunchii, să-i stea creierul în cui și inima pe sârmă dorindu-te și luptând pentru tine. Așa te faci de neuitat, demonstrându-i că nu te culci cu oricine și că ești cu el pentru că este un bărbat senzațional, cu care îți dorești un viitor. Nu un agarici cu care să trăiești o aventură de-o noapte și atât. Genul ăla de futai pe care îl faci doar ca să nu te masurbezi.

Nu, nu așa încep relațiile serioase. Legăturile dintre oameni se sudează cu timpul. Dă-i bărbatului timp să te cunoască și să te iubească. Chiar dacă acest timp o să i se pară în defavoarea lui, în final îi vei face cel mai frumos dar, i te vei oferi pe tine ca fiind femeia vieții lui.

Și da, pentru unii bărbați dragostea pleacă de la sex, iar pentru femei sexul este o consecință a iubirii, dar să vezi ce minunată este partida de amor după ce ai așteptat nu știu cât timp până când v-ați unit trupurile. În acel moment nici nu mai contează pozițiile sau alte tâmpeniile, totul devine o potrivire perfectă, o contopire dumnezeiasă. Ai trăit vreodată așa ceva?! Poate că ar fi cazul.

Ai răbdare, femeie. Cu tine și cu el. Ai tu și răbdarea lui. Încearcă să porți tu pe umeri această povară și o să vezi ce relație adevărată și deplină vei reuși să legi cu bărbatul pe care îl iubești.

Bărbatul trebuie să învețe să te descopere și fără să îți dea hainele jos. Trebuie să învețe să te iubească întâi pe întuneric și abia apoi să aprindă flacăra vie a intimității. Trebuie să învețe să se bucure de tine întâi sufletește și intelectual și abia apoi fizic. E greu?! Este foarte greu, însă e singura cale cu adevărat sigură.

Iar noi, femeile, între timp învățăm să vă venerăm, să vă iubim, să vă insuflăm putere și siguranță. Ba chiar mai mult decât atât, învățăm să vă completăm și vă ajutăm să vă valorificați și mai mult potențialul, un potențial infinit care iese la iveală doar lângă femeia potrivită. Acea femeie pe care o ții de mână din dragoste, cu care poți să depășești cerurile și să cucerești lumea. Lumea e a voastră.

De ce să arzi etape când la mijlocul drumului te așteaptă povestea de dragoste a vieții tale?!

 

Sharing is caring!