Ai rămas singur/ă?! Se vede!

Eheee, ești singur, dar ți-ai redobândit libertatea și nu-ți mai ajunge nici naiba cu prăjina la nas. Ai impresia că ai prins aripi odată cu recâștigarea independenței, nu-i așa?! Crezi că te simți minunat și te vei simți din ce în ce mai minunat? Stai așa, ești abia la început! Chiar dacă acum pare că ai toată lumea la picioare și crezi că afară o mulțime de muieri abia așteaptă să le fuți tu, să știi că mai devreme sau mai târziu o să dai de dracu’. Până la urmă se va găsi o „creștină” care să te facă să te doară serios de tare!

Ei bine, dacă ai rămas singur, să știi că se vede, băiețică!

Te comporți ca un pizderel!

Când femeile rămân singure, ele recurg la tot felul de schimbări. Merg la cumpărături, se tund, își schimbă culoarea părului, își cumpără un animal de companie, caută răspunsuri în cărțile motivaționale, plâng seara și-și promit că dimineața nu vor mai fi proaste. Pentru ca fraierul să aibă păreri de rău, femeile fac aproape imposibilul pentru a deveni mai frumoase și mai „lăptoase”. Ce-i drept, ele recurg și la câteva tertipuri pentru a-i da fostului de înțeles că se simt senzațional singure, dar adevărul este că multe dintre ele suferă teribil. (Nu o să divulg strategiile femeilor.)

Știi ce face fraierul când rămâne singur?

Petrece, se îmbată, face enșpe tâmpenii, se îngroapă în datorii, fute tot ce prinde, își plânge de milă, își denigrează fosta iubită în fața prietenilor (celebra replică: era o curvă, dă-o în pula mea) și câte și mai câte. În plus, își promite că nu o să mai iubească niciodată și că never ever nu o să mai aibă încredere într-o femeie. În momentele fără alcool, dar cu creierul îmbibat în prostie, postează pe facebook enșpe poze cu el ferchezuit, dar singur, șterge toate fotografiile cu ea și MUUUSAI scrie la „starea civilă” că e solo. #CaSăVadăFetiliCochetili.

Din când în când mai aruncă și câte un citat despre femeia-curvă, femeia-materialistă, femeia-pițipoancă, femeia-proastă și despre toate acele femei pe care le urăște. De obicei le urăște pe toate, mai puțin pe mă-sa și pe sor-sa (dacă are). Dintr-o dată fostul bărbat cuplat devine un om care a ieșit dintr-o relație execrabilă cu o nașpa de femeie, se simte incredibil, a învățat totul despre femei și dragoste și gata, le știe pe toate. E un om cu experiență!

Adevărul este că toți suntem proști în dragoste, mai ales atunci când noi suntem cei părăsiți sau neiubiți, dar mor pe ăștia care uită de unde au plecat și cu cine au plecat, care aruncă totul la gunoi de parcă nici n-ar fi fost, care șterg trecutul cu buretele, dau foc la poze, taie hainele cu foarfeca și așa mai departe. Mi se pare patetic! Trecutul nu poate fi șters, iar tâmpenia asta, prefăcătoria, adâncește sentimentul de pierdere și singurătate.

Te prefaci că ce? Că ți-e bine?

Se vede de la o poștă că nu ți-e bine!

Te prefaci că abia acum începe viața ta?

Atunci de ce simți că lumea se sfârșește?

Crezi că dacă ascunzi durerea, o să treacă mai repede sau mai ușor? Pe dracu’! Singurătatea e tot acolo. Golul e tot în piept. Sentimentul de pustiire nu se risipește. Dorul revine în fiecare noapte.

Nu vă sfătuiesc să fiți declarativi ca mine. Eu fac parte din categoria proastelor care cum dau puțin cu curul în penis, cum se duc repede și spun frumosului. Adică? Adică atunci când îmi era dor, îi scriam imediat că mi-e dor. Nu făceam niciun efort să mă abțin. Și ce amar e să nu primești niciun răspuns. Nici măcar un du-te naibii.

Vă sfătuiesc să nu negați ceea ce simțiți. Acceptând durerea, ea se diminuează. Și dacă vă știți slabi: stați departe de rețelele de socializare o perioadă! Măcar până trece furtuna din suflet! De ce? Pentru că aveți tendința de a posta și distribui numai tâmpenii! Mai bine vorbiți cu un prieten! 🙂

P.S. Râde ciob de oală spartă, nu-i așa? Unii își scriu frustrările pe facebook, eu mi le scriu pe blog. Mare filosof în viață sunt! :))))))))

Sharing is caring!