Bărbatul NU este nehotărât!

Bărbatul NU este nehotărât. El cunoaște doar două căi – înainte sau înapoi. Bărbatul nu transmite mesaje neclare, nu trece de la o stare la alta și nu se mulțumește cu puțin. Dacă vrea o femeie, o vrea din toată inima și este în stare să meargă cu ea până la capătul lumii, până în pânzele albe.

Și totuși sunt momente în care bărbatul pare nehotărât. Te-ai întrebat vreodată de ce? Când îți transmite mesaje neclare, când dă impresia că nu știe ce vrea și are momente în care, pur și simplu, te ocolește, înseamnă de fapt că nu prea te mai place. În viziunea lui, calitățile și defectele tale cântăresc la fel de mult și exact în momentul acela, bărbatul devine confuz. Se va întreba: „Ce fac? Risc și merg înainte sau mă las păgubaș?”

Cred că nu o dată te-ai confruntat cu magica problemă – la început era altfel. Da, era altfel. Pentru că erați în faza seducției, cea mai frumoasă dintre toate. Tu îți împachetai calitățile frumos și i le serveai pe tavă, iar el le primea cu încântare, crezând că nu există femeie mai minunată pe lume. În vreme ce noi, femeile, suntem mai tolerante cu defectele bărbaților și le găsim frecvent scuze sau credem că îi vom putea schimba, ei nu sunt la fel de toleranți. Caută femeia perfectă pentru ei. Femeia perfectă pentru un bărbat este cea cu care el se potrivește cel mai bine, din toate punctele de vedere.

Și dacă tu te dovedești a fi nu tocmai perfectă, atunci își schimbă atitudinea față de tine. Nu mai e la fel de interesat, atent și empatic. Chiar dacă empatia lui n-a dispărut peste noapte, această calitate fiind tot acolo, va căuta să te testeze, pentru ca balanța calităților și a defectelor să se încline odată pentru totdeauna. Deși n-ai crede, și bărbații recurg la teste, mai ales cei inteligenți. Un bărbat care crede în tine, nu o să renunțe la primul obstacol. Nu renunță, dar testează. Și dacă tu pici testele lui, care pot fi de-a dreptul complicate și-ți pot smulge reacții dintre cele mai urâte, tocmai pentru a se convinge, atunci se va retrage.

De fiecare dată când bărbatul devine nehotărât, pune-ți un semn de întrebare. Nu spun că tu ești problema. Cauzele pot fi multiple. Însă bărbații NU sunt nehotărâți – ori iubesc, ori nu iubesc; ori vor o relație, ori nu vor o relație. Nu există cale de mijloc.

Nu te mai amăgi, bărbatul știe foarte bine ce caută, ce vrea, când trebuie să investească, când să rămână și când să plece. Intuiția lui este mai bună decât a noastră. Diferența este, însă, una singură – bărbatul nu se sacrifică, de aceea el pleacă atunci când tu încă mai ești dispusă să lupți și să suferi. El merge mai departe…

Sharing is caring!

One thought on “Bărbatul NU este nehotărât!

Comments are closed.