Când ai făcut sex ultima dată?

Când ai făcut sex ultima dată?

În ultima vreme m-au înconjurat din nou „frumoșii” din trecut. Revin periodic. Revin ca să mă întrebe de sănătate și de viața mea sexuală. Și cum eu sunt fată drăguță și rămân în relații aproape cordiale cu foștii mei amorezi, conversez cu ei până când mă plictisesc.

Și, credeți-mă, mă plictisesc repede. Mai ales atunci când sunt întrebată când am făcut sex ultima dată și dacă, între timp, am trăit vreo experiență erotică notabilă. Când aud întrebările astea, dau ochii peste cap ca o divă.

Pe bune?! Când contactezi o fostă gagică, după nu știu cât timp, asta te roade pe tine cel mai tare?! Să afli cu cine și-a mai tras-o și când a avut loc ultima partidă de amor?! Serios, m-am tot gândit… de ce au bărbații curiozitatea asta?! De ce îi interesează când am făcut sex ultima dată și cu cine?! Care e ideea? Oricât mi-aș nenoroci creierul, îmi dă cu virgulă.

De dragoste nu poate fi vorba, un bărbat care încă te mai iubește, nu te întreabă cu cine și de când n-ai mai făcut sex. Să creadă că el a fost ultimul, ar fi o nebunie din partea lui. Ce femeie așteapt un bărbat ani de zile?! Eu pot, dar nu e cazul. Nu vorbim de lucruri sfinte acum.

Dacă vor să afle cât de dornică și de pofticioasă sunt, este suficient să mă întrebe. Dragii de ei, știu foarte bine că pot vorbi cu mine orice. Dacă vor să „reînnoim contractul”, este de ajuns să îmi propună, iar eu s-ar putea să accept sau nu. Oricum, dacă vreau să mă culc cu un bărbat, inițiez toată treaba fără rușine. Mai ales când vine vorba de cineva din trecut. De ce aș fi timidă cu cineva cu care am mai fost?! Nu există așa ceva.

Întotdeauna iau deciziile în funcție de stările mele emoționale. Pot să fiu la zi și să vreau și mai mult sex sau pot să fiu privată de sex luni de zile și totuși să n-am pic de poftă de tine sau de oricare altul. Să mă judeci după perioada de abstinență, ar fi o greșeală. Ea nu indică nimic în cazul meu. În schimb, dacă mă simt singură și tristă, s-ar putea să mă cuibăresc în patul tău când nici nu te aștepți. Mai mult decât de sex, femeile au nevoie de afecțiune și tandrețe.

Așadar, de ce mama naibii, vor să știe bărbații când ne-am tras-o ultima dată, cu cine și în ce fel?! De unde și de ce curiozitatea asta? Care-i substratul acestei curiozități?! Ce vor să afle de fapt?! Dacă este vorba doar despre validarea bărbăției lor… prefer să mă abțin.

Poate-mi răspunde și mie un bărbat la acest articol! :))

Sharing is caring!

4 thoughts on “Când ai făcut sex ultima dată?

  1. ” În schimb, dacă mă simt singură și tristă, s-ar putea să mă cuibăresc în patul tău când nici nu te aștepți. Mai mult decât de sex, femeile au nevoie de afecțiune și tandrețe”…restul nu mai conteaza,vine de la sine!

Comments are closed.