Când crezi că nu mai vrei…

Colecționara de Secrete – când crezi că nu mai vrei, de fapt vrei din tot sufletul! 

După șase ani de zile în care nu mă dăruisem niciunui alt bărbat, după șase ani în care nu permisesem nimănui să mă atingă, nici măcar să îmi ofere un sărut frugal pe buze, acum mă simțeam în sfârșit pregătită să dau jos toate lanțurile ruginite cu care îmi încuiasem inima de bunăvoie și nesilită de nimeni. Devenisem sălbatică. Nu știam să mă mai manifest în preajma unui bărbat care îmi plăcea. Mi se întâmpla să-mi fie sărutate mâinile, iar eu, în loc să mă simt bine, flatată chiar, mă trăgeam de parcă eram împroșcată cu noroi. Până să mă îndrăgostesc de el, nu voiam să mai las niciun bărbat să se apropie prea mult de mine, cu atât mai puțin să-mi permit luxul de a-mi pierde mințile după vreun mascul mai mult sau mai puțin feroce. Îmi era teamă. Credeam că nu am ce să ofer și-atunci, singura modalitate de a mă apăra era fuga. De fiecare dată când apărea la orizont un bărbat cu potențial, eu o luam în direcția opusă. Nu mă simțeam pregătită și nici nu voiam o relație. Îmi doream să evoluez din punct de vedere profesional și atât.

Sub nicio formă nu voiam să mai trec iarăși prin aceeași muncă epuizantă pe care eram nevoită să o îndeplinesc de fiecare dată când îmi plăcea un bărbat. Nu mai aveam răbdare să mă străduiesc, să stârnesc curiozitatea, să incit, să seduc, pentru ca mai apoi, bărbatul acela să-mi pice în mreje, dar fără certitudinea unui viitor comun împreună. Era prea multă muncă, iar eu nu aveam energie de investit într-o astfel de vânătoare în care eu eram vânătorul și tot eu sfârșeam ca pradă în propriile mele capcane.

Dragostea nu mai era în planurile mele de aproape șase ani. Și totuși el, reușise să dea jos, unul câte unul, toate lanțurile cu care îmi încătușasem sufletul. Adormisem în mine dorința de a iubi și de a fi iubită. Însă în acea noapte de Revelion, pur și simplu mi s-a făcut dor de acest sentiment, dar mai ales de capcanele unei relații. Iar el reușise să mă dezbrace de orice temere și mă făcuse să-l iubesc. Intenționat sau nu, mă făcuse să-l iubesc și să mi-l doresc în viața mea, în realitatea mea și în viitorul meu. Și n-am făcut nimic special pentru a-i stârni interesul față de mine. Nu mi-am propus, nu m-am străduit, nu a devenit un obiectiv pentru mine. S-a întâmplat pur și simplu.

Sharing is caring!