Când două se bat, a treia câștigă!

Când două se bat, a treia câștigă!

Femeie, ce ai cu fosta?!

 

De când lumea și pământul există o rivalitate reală și dureroasă între actuala și fosta. Femeile astea se urăsc deși nu se cunosc. Ce au de împărțit? Bărbatul iubit. Amândouă îl iubesc pe el, însă una îl are, iar cealaltă l-a pierdut. Cine e de vină că fostei i-au dat calculele cu minus? Destinul?! Dacă crezi în soartă, atunci soarta e de vină, însă adevărul este altul. Noi, oamenii, facem niște alegeri. Ceea ce alegem, aia trăim. Iubirea nu este rațională, însă conflictele sunt. Așadar, de fiecare dată când v-ați micit unul pe altul, ați făcut-o cu bună știință. Ați ales să vă nenorociți și prin urmare, v-ați rătăcit (s-ar putea) definitv unul de altul. Iar el, ca un bărbat care știe să se orienteze rapid către cea mai bună opțiune pentru el, te-a înlocuit deja cu o altă femeie.

Nu contează dacă este mai bună sau mai puțin bună decât tine, contează doar faptul că a făcut o alegere.

Să n-aveți impresia că femeile sunt bune. Nu sunt. Iar când vine vorba de bărbatul iubit, sunt și mai rele. În cele mai multe cazuri actuala crede despre fosta fie că este o curvă, fie că este o dementă. Fosta de asemenea are cele mai nașpa gânduri despre actuala. O crede fie proastă, fie urâtă, fie curvă prefăcută. Mai rar să vezi o femeie care să o creadă pe cealaltă o tipă mișto. Fosta crede adesea despre actuala că aceasta nu-i ajunge nici măcar la degetul mic și nu va reuși să-l facă fericit în vecii vecilor. Ei bine, deși s-ar putea să crezi despre tine că ești poleită cu aur, nu ești! Poate apărea oricând o femeie de care el chiar să se îndrăgostească nebunește.

Și tu poți fi părăsită! Și tu poți deveni alegerea cea mai ușoară pentru un bărbat. Așadar, să nu te subestimezi, dar nici nu încerca să te supraestimezi pentru că s-ar putea să-l pierzi cât ai clipi. Oamenii pleacă uneori și peste noapte. Deschide ochii. Cum este de fapt relația ta?

Știți ce e interesant?! Că femeile astea, deși se urăsc sau nu se suferă (eu nu cunosc ura), s-ar omorî între ele, dar pentru cine?! Pentru bărbatul care a făcut deja o alegere și pe care, probabil, și-a asumat-o. Acest război nu-și are rostul. Cele două își irosesc timpul și gândurile făcându-și tot felul de probleme una despre alta. Și n-ar trebui. Știți de ce n-ar trebui?! În calitate de fostă, n-ar trebui să-ți mai macini nervii urând-o pe actuala. Faptul este consumat. Bagă-l în pizda mă-sii dacă n-a știut sau n-a vrut să te iubească așa cum meriți. Iar în calitate de actuală, ar trebui să te bucuri de prezent și să nu te mai îngrijorezi din cauza trecutului.

Îngrijorează-te pentru viitoarea, nu pentru fosta!

Aproape toate facem greșeala asta de a ne îngrijora din cauza fostei sau a actualei și când colo, apare una nouă, mai frumoasă, mai lăptoasă, care ne fură șunca din fasole, ca să zic așa. Știți vorba aceea, când două se bat, a treia câștigă. Cam așa se întâmplă și în cazul trio-ului fosta – el – actuala. Dacă tu îl macini cu fosta, iar fosta îi mai dă din când în când peste nas cu actuala, s-ar putea ca omul să se reorienteze. Din nou!

Așa că, indiferent care este statutul tău, să fii fată deșteaptă!

Și nu uita, când două se bat, a treia câștigă!

Sharing is caring!