Câteva partide de sex nu îl transformă în „fostul” tău!

Câteva partide de sex nu îl transformă în „fostul” tău!

Eu nu am „foști”. Nu am pierdut niciun bărbat pentru că nu am deținut pe nimeni. Ei n-au fost „bunurile” mele, deși sunt o femeie egoistă și posesivă. Și chiar dacă imediat după ce sufăr „pierderea” mă doare și am tendința de a apela la mecanismele mele distructive, după o vreme, când se așterne acceptarea, realizez că pentru simplul fapt că am iubit și am fost iubită, sunt o învingătoare. Am câștigat fericirea, chiar și de scurtă durată. Nu păstrez niciodată cu mine suferința, ranchiuna sau vina. Sunt capabilă să iert și să merg mai departe. Pot iubi un om chiar dacă este sau nu prezent în viața mea. Capacitatea mea de a iubi trece dincolo de trup și spațiu. Sentimentele mele sunt infinite și pot distruge cu ele orice distanță sau durere.

Nu sunt vreo martiră, nu sunt nici naivă. Pur și simplu, îmi accept trăirile și nu îmi înveninez sufletul repetându-mi suferințele pătimite. Prefer să-mi amintesc ce a fost frumos decât să îmi mușc buzele dând nume durerilor.

Îmi amintesc tot, însă n-am rămas captivă într-o dramă. M-am elibertat de ea și am decis să cred că am ales omul potrivit, care a meritat toată iubirea mea și care a făcut tot ce a putut, tot ce a știut și tot ce a simțit pentru a împlini povestea noastră. Iar dacă ea a rămas neîmplinită, înseamnă că așa a fost să fie și amândoi am fost capabili doar de atât.

Așadar, scumpa mea, dacă ți-ai tras-o de câteva ori cu un tip, asta nu înseamnă că este „fostul” tău. Poate că este omul iubit, prostul care te-a întreținut pentru o vreme, cel care ți-a încălzit patul, tipul după care ți-au sfârâit călcâiele sau lecția ta de viață. Chiar dacă face parte din trecutul tău, a avut de-a face cu formarea ta ca om și femeie, iar dacă a fost doar o aventură, cu atât mai mult asta nu îl transformă într-un „fost”. A fost cel mult un amant, nicidecum un „fost” iubit.

Omul iubit este cel care îți face inima să vibreze chiar și atunci când el nu mai este în viața ta. Niciodată nu o să vorbești despre el la trecut. Este idealul tău. Omul suprem. Îl simți pe Dumnezeu aproape când ești cu el. Lângă el minunile există. Până și timpul își pierde din putere. Este iubirea ta divină. Jumătatea ta. Sufletul tău pereche. Cel lângă care te simți completă, liniștită și fericită. Omul lângă care radiezi și înflorești. Cel lângă care viața nu are limite. De ce te-ai înjosi numindu-l „fostul” tău când știi foarte bine că el este nemurirea ta?!

– Fosta mea obișnuia să…

– „Fosta” ta fiind tipa cu care ți-ai tras-o înainte să fii cu mine?

– Da!

– Ai iubit-o?

– Nu neapărat.

– Atunci nu e „fosta” ta, e doar o tipă cu care te-ai simțit bine. Ce obișnuia ea să facă sau să zică, cum te iubea ea sau cum te satisfăcea, nu mă interesează. Nu vreau să știu nimic. Dacă între noi nu există limite, zic să nu existe nici trecut. Dacă vrei să fiu normală, echilibrată, tolerantă, drăguță, disponibilă, „supusă” și zâmbitoare, nu-mi povesti. Protejează-ne de scenariile mele!

– Ok, așa te vreau! SUPUSĂ dorințelor mele!

– Vezi că vorbim aceeași limbă?! Îi spun eu sărutându-l.

Sharing is caring!

2 thoughts on “Câteva partide de sex nu îl transformă în „fostul” tău!

  1. …ce impertinenti!…auzi tu sa spuna despre…,”fostul”,”fosta”…dar chiar e o jignire asta!Dar mie mi se increteste pielea de la pantofi cand aud ca cineva rosteste acest cuvant…pa cine dreaqu intereseaza ce facea fostul sau fosta????

Comments are closed.