Cauți un bărbat care să te stăpânească!

Cauți un bărbat care să te stăpânească! Nu mai minți!

Alice Walker: Deși oamenii cred că se îndrăgostesc datorită actracției sexuale sau vreunei alte forțe, ceea ce căutăm cu adevărat este cineva capabil să ne audă!

Că bine spune Alice, care apropo, habar n-am cine e! Sunt de acord cu ea, mai ales în cazul nostru, al femeilor. Suntem atât de mincinoase Doamne! Da! Suntem mincinoase! Mințim adesea astfel:

Îl plac pentru că mă „iubește” bine. (Dar ce, e vibrator?!)

Îl plac pentru că este afectuos. (Dar ce, e cățeluș?! Dacă vrei doar afecțiune, poți să ai un prieten cu beneficii și atâta tot, fără alte complicații.)

Îl plac pentru că arată foarte bine fizic. (Dar ce, e manechin?! Sau ai pretenții să arate ca un zeu?! Cu ce te încălzește că arată superb, dar e vreun tăntălău sau te înșală?!)

Îl plac pentru că se poartă frumos. (Dar ce, ți-e frate?! Dacă ai nevoie de unul care spune mereu ceea ce trebuie și se sfiește să te deranjeze sau să-ți spună ceva verde în față, atunci ieși cu cel mai bun prieten. Ori cu un frate, ori cu un astfel de tip, tot aia e.)

Îl plac pentru că îmi oferă acea doză de nebunie. (Dar ce, e vreunul scăpat de la nebuni?! Dacă ești în căutare de senzații tari, înseamnă că nu vrei o relație adevărată, de durată.)

Îl plac pentru că mă face să râd. (Dar ce, e vreun comediant?! Hai lasă-mă, că nu poți construi o relație adevărată cu un tip care nu ia nimic în serios și care se hlizește din orice chestie superficială.)

Îl plac pentru că îmi face cadouri. (Dar ce, ai pretenții la vreun magnat?! Dacă vrei cadouri și daruri scumpe, atunci te vei simți confortabil și cu un bărbat de 70 de ani. Care ar fi problema?! În fond vrei cadouri.)

Sunt cu el ca să nu fiu singură. (Prostie mai mare de atât nu există! Cum să fii cu cineva doar ca să îți umpli singurătatea?! Decât așa, mai bine singură!)

Într-adevă contează chimia, contează sexul, compatibilitatea aceea la nivel fizic și emoțional, contează calitățile lui, contează micile detalii. Dar nu iubim pentru că suntem regulate ca la carte, nici pentru cadourile pe care el ni le face. De fapt, noi femeile, când ajungem să iubim, o face pentru că el este cel care ne aude, ne vede și ne face să ne simțim speciale. Chiar dacă te cerți cu el, chiar dacă există neînțelegeri, chiar dacă vă luptați unul cu altul, el este singurul care te cunoaște și te înțelege.

Nu căutăm animale de companie, nici jucării de pluș. Dacă vrem un bărbat, acela trebuie să aibă o super calitate – să fie bărbat – să știe să ne stăpânească. Și nu, nu sunt vreo supusă și nici nu mă cred vreo Ana Steele, nici nu caut vreun Christian Grey. Ceea ce afirm, n-are nimic de-a face cu romanul erotic care a înnebunit o lume.

Trebuie să recunoaștem, suntem cam perverse. De la 12 până la 20 de ani suntem în conflict cu mamele noastre. Sunt inamicele noastre principale tocmai pentru că știu toate fazele de nebunie ale unei adolescente și impun o grămadă de limite. Mamele noastre au „fumat” deja ceea ce noi am încercat sau chiar am făcut în adolescență. După 20 de ani, susținem solidaritatea feminină cu înflăcărare și sărim în ajutorul altor femei; însă nu ne dăm în lături de la nimic atunci când ne place un bărbat. Dacă vrem, ne culcăm cu un bărbat chiar dacă este soțul sau iubitul unei prietene. Nu ne dăm în lături să seducem bărbați „interziși” dacă așa vrem.

Noi căutăm exact bărbatul care să scoată din noi acea doză de perversitate și răutate. Care să ne facă să ne manifestăm nebuniile numai în intimitate cu el, nu și în afara relației cu el. Căutăm bărbatul care să ne stăpânească, de modă veche, care să oprească în noi nevoia de a călca în străchini. Nu spun că toate femeile sunt infidele sau obișnuiesc să țintească doar bărbați nepotriviți, însă în disperarea și în singurătatea noastră, suntem capabile de multe rele.

Și culmea, totul ține de nevoia femeii de a fi protejată, de a fi înțeleasă și auzită. Căutăm acei bărbați pe care să nu-i putem prosti, pe care să nu-i putem minți, care să ne cunoască dintr-o singură privire și care să-și dea seama de stările noastre emoționale din semnele de punctuație pe care le punem atunci când le comunicăm ceva în scris. Vrem bărbați care să ne domine cu fermitate, dar care să ne iubească cu o tandrețe inimaginabilă.

Cine nu recunoaște că își dorește un bărbat puternic, de fapt nu s-a săturat încă să hoinărească din floare în floare. Recunoaște, cauți un bărbat care să te stăpânească, cu cât e mai puternic, cu atât te provoacă mai mult și te face să-l vrei mai mult!

Sharing is caring!