Cel mai mult mi-a plăcut narghileaua la nunta ta, draga mea!

cel mai mult mi-a plăcut narghileaua la nunta ta

Cel mai mult mi-a plăcut narghileaua la nunta ta!

Îmi pun cele mai bune haine și mă duc la nuntă. O nuntă la care cunoșteam doar mirii. Ce-o fi fost în capul meu să merg SINGURĂ la o nuntă unde cunoșteam doar mirii, nu știu?! Însă prietenia e prietenie și când promiți unei prietene că vei fi alături de ea în cea mai importantă zi din viața ei, trebuie să te ții de cuvânt. Și mi-am respectat promisiunea.

Eram puțin reticentă, deși îmi plac nunțile, muzica, petrecerile mari, sarmalele și tortul de la nuntă. Însă… nu e întotdeauna plăcut să mergi la un eveniment singură. Cu toate acestea, a fost una din cele mai bune decizii pe care le-am luat în viața mea. Știi, e frumos să fii într-o relație, dar când îți iei „jandarmul” cu tine, nu întotdeauna te distrezi la capacitate maximă. Când ai perechea cu tine, trebuie să te poți respectabil. Fără flirturi, fără prea multe dansuri cu alții/altele, fără zâmbete furate și, mai ales, fără ocheade aruncate. Avantaj eu, deoarece la nuntă au fost prezenți mai mulți burlaci interesanți.

Lasă sarmaua, cel mai mult mi-a plăcut narghileaua!

Când merg la un eveniment, eu nu sunt genul să se plimbe de la o masă la alta cu paharul în mână pentru a face cunoștință sau pentru a mă împrieteni, însă cel mai bine socializez la țigară. Ei bine… sunt viciată până-n măduva oaselor și fumez cu o plăcere greu de închipuit. Mă gândeam cu groază: merg la o nuntă care se organizează într-un restaurant super elegant, iar voi fi nevoită să dârdâi de frig afară la țigară.

Surpriză!

Nunta aceasta nu a fost una clasică, ci una DIFERITĂ în cel mai bun sens. Au avut un spațiu măricel, frumos amenajat, perfect pentru socializare, cu narghilele de cea ma bună calitate. Opaaa, naghilele, preferatele mele. Și unde mai pui că acolo trăgeau și majoritatea burlacilor. Tolăniți pe fotoliile viu colorate, cei liberi socializau la un pahar cu vin, fumând de zor din narghilelele aromate, urmărind cu privirea cele mai frumoase femei ale serii. Doamne, doamne, în ce fel pot privi bărbații femeile atunci când nimeni nu se uită la ei.

Bărbații burlaci sunt diferiți față de femeile singure. Ei sunt asumați și veseli și-și poartă singurătatea cu mândrie și demnitate. Pe când femeile singure, la astfel de evenimente, stau cumințele la mesele lor. Nu toate, însă majoritatea. Și știți de ce? Pentru ca măritatele și combinatele să nu strâmbe din nas și să nu se simtă puse în pericol de femeile libere. Ei bine, eu nu sunt un pericol pentru relația nimănui, așa că nu am băgat în seamă privirile răutăcioase și mi-am petrecut noaptea alături de o gașcă nebună de nuntași, bucurându-mă de atmosfera plăcută, cu farmec oriental.

Așa nuntă mai zic și eu.

O întreb pe mireasă:

– Fată, de unde ai narghilele?

– Le-am comandat pe net, caută Livrare Narghilea – magazin narghilele. Îți plac?

– La nebunie! Bestială nuntă, să mă chemi și la botez dacă aduci iar narghilele, îi spun eu râzând. M-am simțit excelent cu burlacii ăștia, mai că se leagă ceva cu unul dintre ei.

– Ți-am zis eu că trebuie să vii pentru că n-o să-ți pară rău. Dacă se leagă ceva cu Xulescu, poate uiți și tu de…

– Shhh, să nu pomenim demonii într-o zi sfântă! I-am tăiat eu vorba rânjind la ea complice.

Căutând pe internet, iată ce informații am găsit despre Livrare Narghilea

Livrare Narghilea este serviciul pe care ți-l dorești, plăcerea pe care NU trebuie să ți-o refuzi, evadarea pe care o meriți. Livrare Narghilea este serviciul de cea mai bună calitate de care ai nevoie pentru a transforma un eveniment clasic, într-un moment special, de neuitat și plin de farmec alături de cei dragi.

Livrăm narghilele ORIUNDE în București, dar și în țară! Narghileaua este elementul-cheie și factorul surpriză pentru o aniversare de succes, o nuntă memorabilă, un botez diferit în sensul excepțional al cuvântului sau pentru orice altă petrecere pe care dorești să o organizezi.

Nu livrăm doar narghilele, livrăm starea de bine, o atmosferă plăcută, bucurie, zâmbete și culoare. Reprezentăm serviciul potrivit pentru petrecerea ta perfectă. Narghilele noastre cu aromă de afine și mentă, struguri și mentă, ciocolată și mentă, lămâie și mentă, pepene galben și măr au întotdeauna un gust proaspăt și răcoritor!

Iată toate detaliile despre livrare narghilea în București:

 • Aromele sunt dintr-un amestec din fructe uscate și miere;
 • Narghileaua conține tutun;
 • Narghileaua NU este dăunătoare;
 • Putem livra până la 6 arome DIFERITE de narghilele oriunde în București;
 • Livrăm narghilele non-stop;
 • Folosim narghilea Amy de Lux, Aero X, înălțime 58 cm, cu cadru metalic și vas de stică (roșu, albastru sau negru);
 • Folosim cărbuni de cocos.
 • IMPORTANT: Este interzis să se fumeze o altă aromă decât cea destinată.
 • Pentru evenimentele în afara Bucureștiului, se percepe taxă de drum în funcție de destinație și cazare, dacă este necesar.

Iată care sunt ofertele noastre pentru

LIVRARE NARGHILELE PENTRU EVENIMENTE:

 1. Prima ofertă:

Suferi din dragoste? Fumează o narghilea! Avem o idee și mai bună: sun-o și spune-i că o iubești! Bărbații adevărați recunosc când greșesc! Invit-o la tine, pregătește-i o cină romantică și crează o atmosferă intimă, cu iz oriental, DOAR PENTRU EA!

O narghilea = 40 RON (1 creuzet, 6 cărbuni, 2 muștiuce)

Creuzet suplimentar = 25 RON (nu include preparator)

Preparator = 50 RON / oră.

 1. A doua ofertă:

Este ziua ta de naștere, ziua numelui sau ai petrecerea burlacilor / burlăcițelor? Organizează o petrecere orientală remarcabilă și invită dansatoare de belly dance, iar narghilele ți le aducem noi! În aburii narghilelelor dansurile orientale par și mai seducătoare!

6 narghilele = 600 RON

Fără limite creuzete, cărbuni și muștiuce.

Preparator inclus timp de 4 ore!

 1. A treia ofertă:

Îți creștinezi copilul sau organizezi petrecerea de logodnă? Răsfață-ți invitații. Oferă-le mai mult decât un eveniment clasic, oferă-le un motiv în plus de a-ți fi alături într-una din cele mai importante zile din viața ta! Păstrează sarmaua, dar nu uita narhileaua!

12 narghilele = 1000 RON

Fără limite creuzete, cărbuni și muștiuce.

Preparator inclus timp de 4 ore!

 1. A patra ofertă:

Nășești sau cununi, pregătești o petrecere fastuoasă de promovare, un cocktail business sau un party corporate de sărbători? Poți să sărbătorești și Halloween-ul, costumează-te, dă-ți cu parfumul de petrecere, iar noi venim cu narghilele. Suntem prezenți cu cel mai bun serviciu de livrare narghilele la evenimentul tău incredibil.

18 narghilele = 1600 RON

Fără limită creuzete, cărbuni și muștiuce.

Preparator inclus timp de 4 ore!

 1. A cincea ofertă:

La nunta ta poți avea și narghilea. Pentru că acum se poartă nunțile tematice, cum ar fi dacă pe lângă un candy bar elegant ai avea și colțul lui Alladin?! Un spațiu destinat nuntașilor burlaci și nu numai, cu dansuri orientale și numeroase narghilele. Cel mai important eveniment din viața ta poate fi și cea mai frumoasă nuntă la care invitații tăi vor participa. Oferă-le ceva în plus! Oferă-le plăcerea de a se simți excelentă alături de tine!

24 narghilele = 2000 RON

Fără limită creuzete, cărbuni și muștiuce.

2 preparatoare incluse timp de 4 ore!

 

Cheamă-ne și noi venim, narghilea îți oferim!

P.S. Cel mai mult mi-a plăcut narghileaua la nunta ta, draga mea!

Sharing is caring!