Constatări despre bărbați…

Constatări despre bărbați… despre unii bărbați…

Am revenit! Zilele trecute mi-am petrecut sufletul prin capitală. Mi-am sărbătorit victoria, pofta de viață și fericirea. M-am văzut cu prietenii vechi pe care îi iubesc din tot sufletul și am câștigat prieteni noi la care îmi stă gândul și acum. Am stat la povești despre Vama Veche, cea care îmi știe toate ofurile, despre trecut, prezent și viitor. Am vorbit despre mine, cea care eram și despre mine, cea care am devenit! Am rememorat iubiri, oameni, amintiri. Am mai găsit răspunsuri și am recâștigat speranțe!

Am făcut planuri, am râs cât pentru o lună și am realizat că sunt una din cele mai norocoase persoane. Sunt privilegiată să am așa oameni în preajma mea! Deja mi-e dor de cea mai bună prietenă a mea de care n-am reușit să mă bucur pe deplin, de noul meu frate care mi-a intrat la inimă fără să-mi dau seama când, de fata cu cei mai frumoși ochi albaștri, cu un suflet de milioane, atât de specială și importantă în viața mea, de salvatorul meu pe care îl ador și de el, cel care mai ieri era omul Vamei și care astăzi e capabil să-mi dea lecții despre afaceri, bani și voință! Ce viață frumoasă am! 🙂

Dacă anul trecut a fost un an irosit în mare parte, mai ales din punct de vedere profesional, anul acesta constat că trăiesc și realizez cât pentru doi ani. Dar nu despre realizările mele scriu azi, ci despre bărbați. Este evident faptul că m-am întors cu povești despre bărbați. Of, ce ne-am face fără bărbați?! Mi s-au scurs ochii la tot felul de masculi prin cluburile din București, dar parcă toți au ieșit din aceeași mamă – prea mulți bărbați cu barbă, mult prea mulți. Îmi plac bărbații cu barbă, am o slăbiciune pentru ei, dar prea a devenit un „accesoriu” comun, așa că m-am plictisit. Și în Buzăul meu este la fel, majoritatea poartă barbă. Jos barba!

În plus, am mai realizat ceva – nu-mi mai plac bărbații mai tineri decât mine. Înainte spuneam în stânga și în dreapta că sunt minunați, că sunt veseli, nebunatici, afectuoși, că au pielea și carnea nu știu cum, că miros a tinerețe, că sunt potenți, că hâr și că mâr! Doar argumente pro găseam! Ei bine, dacă dai de unul imatur, ai pus-o! Ar fi cazul să fugi mâncând pământul. Poți fi pupată și-n tălpi, dacă nu îl duce prea mult mintea și dacă se dă cine nu este, așa cum fac majoritatea tinerilor din ziua de astăzi, mai bine pa! Mai bine stai liniștită și-ți cumperi un vibrator pentru nevoile tale fizice! Doar beată aș putea comite o astfel de „nedreptate” pentru sufletul meu, așa că am avut grijă cu „vazele” de vodkă tonic băute! Am reușit să nu-mi beau mințile și să nu-mi fur sufletul pentru o seară.

Mi-am reamintit că unii bărbați n-au miros. Curat, poate și parfumat, însă dacă eu nu simt mirosul și nasul meu îl refuză, aleluia. Dacă nu simt nici măcar atunci când îmi aștern buzele pe gâtul lui, e semn clar de la natură că nu există nici măcar un sâmbure de atracție. Mirosul unui om îmi poate întoarce pielea pe dos și poate da foc minții mele. Și nu, nu este nevoie ca el să miroasă a parfum scump, ci să emane prin toți porii acea sexualitate parfumată care mă activează și-mi întărește sfârcurile. Cât mi-aș fi dorit să simt asta… dar n-am putut! M-am oprit la flirt și m-am bucurat de atenție. Uneori e plăcut să fii privită ca o prăjitură din cea mai fină ciocolată, să-l vezi cum își dă silința, și-ar dori, dar nu știe cum să acționeze, se fâstâcește și o dă din gard în gard, doar-doar vei lua tu inițiativa. Eheee, am luat de prea multe ori inițiativa! Și pentru cine-a meritat și pentru cine n-a meritat! Așa că stop! Să fim decente zic! 😛

Concluzia 1: Tot n-am reușit să întâlnesc bărbatul visurilor, dar măcar m-am distrat! :))))))

Concluzia 2: Eu am nevoie de un adevărat domn! 🙂

Concluzia 3: Bărbaților le plac femeile tatuate, cică tatuajele sunt sexy! Am știut eu de ce mi le-am bătut! :))))))

Sharing is caring!

2 thoughts on “Constatări despre bărbați…

  1. Hahaha! Exact asta cred si eu despre ei, toti sunt la fel, ba chiar si au aceeasi freza. :)) Si toate femeile care le seamana, aka brunetele aproape identice, ii plac numai pe ei. :)) Drept in cot ma doare!

    Bine, tu esti unica. In generala aia atrag doar alea. Noi ne consumam cu altii/altele. Bine, eu nu ma mai consum!!!!

Comments are closed.