Cu câți bărbați te-ai culcat înaintea mea?

Eram în pat, ca după sex, liniștiți, zen, minunați, veseli, fericiți și cu mintea goală… cel puțin eu. Când, deodată, mă întreabă:

– Cu câți bărbați te-ai culcat înaintea mea?

– What?! Sar eu ca arsă, ridicându-mă în capul oaselor.

– Sunt curios. Vreau să știu. Dar îmi spui doar dacă vrei.

– Ce răspuns te-ar satisface?

– Adevărul.

– Nu cred. Dacă îți spun adevărul s-ar putea să nu îți placă ce o să auzi. Dacă te mint este neplăcut pentru amândoi. Mulți… puțini… ce mai contează?! Important este ultimul. Nu primul, nici restul. Ci tu.

– Așa mulți au fost?

– Hai, hai, nu te juca cu nervii mei. Cred că ai surzit. Serios. Îmi place să fac dragoste cu tine, însă când pui astfel de întrebări mă pui într-o poziție neplăcută. Poate ești al doilea… sau poate între noi au fost o sută. Încetează cu întrebările și află despre mine lucrurile care sunt de aflat. Acceptă-mă fără să știi prea multe și iubește-mă așa cum, poate, nu merit.

„Cu câți bărbați te-ai culcat?” este una din cele mai idioate întrebări. Nu îmi place să mint, dar nu îmi place să spun nici adevărul. Adevărul doare. Și chiar dacă n-ar durea, niciun bărbat nu vrea să audă că femeia lui s-a culcat cu enșpe bărbați. Da, ei preferă femeile experimentate în pat, care știu să facă sex, pasionale și drăcoase, dar totodată vor ca ele să fie inocente și să pară neatinse, exact cum spunea și Sabina într-un comentariu, aici, pe blog.

Îmi amintesc fiecare bărbat cu care m-am culcat. Mi-i amintesc chiar și pe cei cu care n-am făcut sex, dar cu care mi-ar fi plăcut să mă tăvălesc. Îmi amintesc numele lor, zodiile lor, pasiunile lor, calitățile și defectele lor. Știu de ce m-am îndrăgostit de fiecare și de ce n-am rezistat cu niciunul pe termen lung sau foarte lung.

Primul, berbec, era deosebit de tandru și teribil de potent, însă era prea supus pentru gustul meu. Al doilea, tot berbec, mă domina cu pricepere, însă la capitolul sex nu era cine știe ce. Pe al treilea, săgetător, l-am iubit de când aveam zece ani și-am crescut crezând că o să mă mărit cu el, însă ulterior am descoperit că era impotent și că felul lui posesiv de a fi mă deranja fantastic. Cu al patrulea, leu, am început să umblu de când eram cu al treilea. Povestea a început drăguț și nebunesc, însă după ceva timp s-a transformat într-un iubit nervos, mânios și aproape violent. Am fugit rapid.

De la al cincilea încolo am început să gust aventurile și relațiile tumultoase. Și am continuat așa, crezând că iubesc, până ce m-am îndrăgostit cu adevărat și mi-am pierdut mințile după un bărbat în mâinile căruia m-am fărâmat în mii și mii de bucățele, dar care m-a transformat într-un om infinit mai bun. Ca femeie sunt încă un dezastru, însă mă lupt ca să fiu normală! Mă lupt cu mine și nu e ușor.

Niciunul nu semănau între ei, însă cu toții corespund aceluiași tipar. Sunt bărbați care aveau nevoie de mine și pe care i-am ajutat, într-o oarecare măsură, să treacă peste anumite stări, situații, momente sau probleme. Atrag și aleg bărbații triști, depresivi sau viciați. Cei veseli și sănătoși nu mă văd sau nu mă vor, în schimb cei care poartă în spate poveri reale sau închipuite, își împart viețile cu mine o perioadă. Eh, nu sunt o victimă, ce semăn aia culeg.

– Pot doar să-ți spun că nu mai am nicio curiozitate în materie de sex, nu mă mai tentează nimic și nu există nicio potențială ispită care să mă poată seduce în asemenea hal încât să calc strâmb. Le-am fumat pe toate, am 30 de ani, ursuleț. De acum încolo vreau să-mi împart patul, viața și sufletul cu tine. Fizic îți sunt loială. Aici vreau să rămân.

– Doar fizic?

– Mai ales fizic!

– Pe cine ai iubit înaintea mea?

Se pare că șirul întrebărilor stânjenitoare nu se va încheia prea curând…

Sharing is caring!

15 thoughts on “Cu câți bărbați te-ai culcat înaintea mea?

  1. După 10, numărătoarea nu mai are rost pentru ca ultimul va fi mereun Unul,acel unic barbat care te merita în acel moment al existentei tale.

  2. Tu oricum nu vei fi niciodată mulțumită de niciun bărbat. Dar guess what, nu toți au nevoie de tine. Ăsta e cuvântul de la tine din casă, de la vreun plângăret.

  3. Deabia astept sa cunosc o prostituata si sa se mai si indragosteasca de mine…si pentru ca sunt tampit o sa o rog sa-mi povesteasca in fiecare seara ,la gura sobei aventurile ei cu barbatii…ca oricum incepe iarna,bine or sa fie 1001 de nopti…oi mai apuca sa le ascult pe toate?

  4. Cum iti spuneam secolul trecut…un barbat te intreaba cu cati barbati te-ai culcat inaintea lui cand el este mai putin experimentat si a descoperit ceva nou la tine,cu orice femeie se va intampla la fel in ceea ce il priveste,daca facea dragoste cu o toanta,nu te intreba.Cand arati dezinvoltura in pat se nasc firesc niste intrebari care nu cred ca se pot elucida cu marturisiri.Ca barbat accepti situatia si mergi mai departe,discret totusi,pentru ca intreband iti dezvalui intentiile pe termen lung,de care oricum nu esti sigur si apoi iti tradezi modesta experienta.Deci concluzia…te adaptezi tu ca femeie la individ pentru a nu genera astfel de intrebari.

  5. …pentru ca este idealul catre care tinzi…dar mie!…imi aduce aminte de „plaja” de la Birkenau!!!=)))

Comments are closed.