Dacă nu îl iubești tu, o să îl iubească altă femeie!

Draga mea, îți scriu ție acum. Astăzi nu mai scriu bărbaților. Nu mai transmit mesaje urechilor care nu vor să audă de mine. Știu, știu că probabil nu vrei să-mi citești teoriile, dar consideră că îți fac un bine. Gratuit. Nu vreau recunoștința ta, vreau doar să-ți apreciezi și să-ți iubești bărbatul. Pentru că dacă nu îl iubești tu, o să îl iubească altă femeie!

Ce m-a apucat?! Să spunem că în clipa asta mă consider a fi prietena ta. Îți scriu în calitate de femeie care tânjește după bărbatul altei femei. Nu-ți mai neglija bărbatul, nu-l mai lăsa să se simtă singur, nu-i mai da voie să-ți ducă dorul zile în șir, nu-l priva de afecțiunea ta, nu-l mai face să cerșească sex, nu-l mai manipula și NU îl scăpa din ochi.

Să n-ai impresia că ești de neînlocuit. Bărbații au nevoie de atenție, însă dacă tu ești prea ocupată cu tine și cu viața ta profesională, se va îndepărta. Nu te mai pune doar pe tine pe primul plan și renunță să mai fii o curvă egoistă. Îl vei scăpa printre degete. Să n-ai impresia că va fi lângă tine o veșnicie. Bărbatul ăsta nu ți se cuvine. Nu e acolo pentru că așa trebuie să fie. În fiecare zi trebuie să-i dovedești că îl meriți. Amândoi meritați fericirea, nu doar TU!

Și da, s-ar putea să nu te părăsească, dar îl vei împinge să aibă o viață dublă. De ce? Pentru că te iubește și nu vrea să te piardă, dar are nevoie de căldura, tandrețea, atenția, vulnerabilitatea și dragostea unei femei. Dacă tu nu-l lași să-ți fie bărbat și să-și dovedească rolul și menirea, o altă femeie va fi dispusă să îl iubească chiar și cu tine la pachet. Își va îndrepta atenția către o femeie pe care nu o iubește, dar care îi va umple măcar o parte din golul pe care tu i-l asiguri zilnic. Semeni în el nesiguranța, tristețea și sentimentul de singurătate.

Și nu, nu este un nemernic fustangiu. Nu se gândește doar la sex și nu este un egoist. Este un bărbat cu dorințe, nevoi și o mulțime de fantezii, iar dacă tu nu ești acolo atunci când el te dorește cu toată ființa lui, atunci va căuta compania altei femei.

Va accepta compania unei femei care să nu impună prea multe reguli. O femeie capabilă să asculte, să ofere și să primească tandrețe și înțelegere chiar și în cele mai delicate momente ale vieții lui. O femeie lângă care se va simți el însuși și va fi liber să-și trăiască toate nebuniile. Pentru că ea îl va accepta și îl va iubi fix așa cum este. La început poate că vor fi doar prieteni, însă tensiunea sexuală acumulată o să își facă treaba, mai devreme sau mai târziu. Și uite așa, oamenii ajung amanți.

Nu dau vina doar pe tine, dar să știi că porți pe umeri jumătate din motivul pentru care, tot TU, ajungi să fii înșelată. Pentru că da, o să te trădeze. Dar nu o va face pentru că nu te-a iubit, ci pentru că te caută în alte femei. În femei care îți seamănă, dar care încă nu se ridică la nivelul tău.

Scoate-ți din cap prostiile alea de filme romantice în care femeia stă cu cracii în sus, iar el face toată treaba. Te-a sedus? Ești într-o relație cu el? Atunci de ce uiți de existența lui? Nu te mai culca cu el din an în Paște. Nu-l mai neglija și nu-i mai doza masculinitatea. Oricât de obosită, ocupată și stresată ai fi, trebuie să-ți faci timp și pentru bărbatul tău.

În momentele în care tu nu ai timp sau chef de el, să știi că altă femeie stă la pândă și este pe cale să ți-l fure. Bărbatul este naiv, la început se va minți că „este doar sex”, însă pe lumea asta mai există și femei șirete, femei care chiar știu să-și folosească toate atuurile. Să te ferească Dumnezeu de momentul acela în care el se va îndrăgosti, totuși, de altă femeie. Atunci te vei da cu capul de toți pereții.

Infidelitățile fizice pot fi trecute cu vederea, însă infidelitățile sentimentale nu pot fi iertate și nici uitate. Mai trădată ești atunci când el se destăinuie alteia, decât atunci când face sex cu o oarecare. Dacă își pune sufletul în palma altei domnișoare, înseamnă că e profund nefericit și se simte singur… cu tine. Nu îți vei putea salva relația dacă el se va îndrăgosti de altă femeie. S-ar putea ca printre cele care îți seamănă, să existe una care să te întreacă în calități și atunci chiar îl vei pierde.

Dacă nu îl iubești tu, o să îl iubească altă femeie! Cele ca mine stau la pândă… și n-avem pic de milă pentru suferința ta!

Sharing is caring!

28 thoughts on “Dacă nu îl iubești tu, o să îl iubească altă femeie!

 1. Ha, ha, ha… asta e o tema pe care mi-am dat teza de doctorat. Nu am sa scriu nimic despre asta, sunt lucruri cu care voi pleca in mormant. Poate ca e noblete, sau poate ca pur si simplu nu-mi aduce niciun folos trancanitul. Spun doar ca nu merita, as sfatui orice femeie sa fuga mancand pamantul, daca fara voia ei ajunge intr-un triunghi conjugal si se mai si indragosteste. E de ajuns ca sunt doi oameni nefericiti, de ce ar trebui sa fie trei? El o iubeste pe ea, ea il iubeste pe el si cealalta ea il iubeste pe el. Sau poate doar le tine de urat, sa nu se simta prea singuri , dragii de ei. Ce-mi plac glumele astea, viata nenica!

  1. O sa ma macine toata viata subiectul asta. De ce au nevoie barbatii casatoriti de alte femei? Pentru ca sunt potenti si au venit pe lumea asta doar ca sa „marcheze”, chiar cu riscul de a rani? Dar o femeie tanarara, o femeie care nu doreste sa-si risipeasca viata, daca intalneste un barbat casatorit, sa FUGA. De obicei afli de la sotia lui ca nu e liber, intr-o buna zi poate sa-ti sparga usa, sa sara la bataie si sa-ti urle toate mizeriile. Pentru ca asa considera ca e drep, ea e SOTIE si tu esti doar o curva. Nu o femeie cu inima. Vrei sa te desparti de el mereu si mereu. Dar nu te lasa. Te desparti cand vrea EL, nu tu. Si te hranesti cu minciunile barbatului indragit, pur si simplu respectivul devine singurul om de pe lume pe care-l crezi. Si daca nu ai o mama, niste parinti de care sa fii apropiat si cu care sa te sfatuiesti, lovitura in momentul in care realizezi ca ai fost doar distractie, este aproape neomeneasca. Un barbat casatorit isi iubeste tot timpul sotia, ceea ce face cu cealalta femeie e sport. O tine incurcata si ii otraveste sufletul cu dileme. Sa te fereasca Dumnezeu sa stai in calea unui barbat care nu te mai vrea! Concluzie: un NU hotarat barbatilor casatoriti. O femeie merita mult mai mult!

   1. Of, eu nu cred că un bărbat stă cu o amantă doar pentru sex. Face asta când e vorba de o aventură de o noapte, nu când leagă o relație. Când îți petreci niște ani cu o amantă sau un amant, înseamnă că ții la acel om. Poate nu la fel ca la cel de acasă, dar te leagă un atașament puternic.
    Într-adevăr, nu stai în fața unui bărbat care nu te mai vrea. Nu ai cum să îl îndupleci.
    Eu nu spun NU bărbaților căsătoriți, nu sunt împotriva lor, fiecare are un motiv pentru care trădează sau chiar e un nemernic. Decizia este în puterea femeii. ȘI da, o femeie singură merită un bărbat care să fie numai al ei.
    Dar crezi că există femeie care să nu fi fost și amantă măcar o dată în viața ei?! 🙂
    Eu nu cred! 🙂

 2. Draga Dama…bine spus!!!… Si bine gândit… Este atât de adevărat ce spui, ca poate fi luată chiar ca si literă de lege… Toate femeile ar trebui sa stie asta…toate. nu pot fi la fel, dar odată… Sa întâlnești… Sa simți… Sa trăiești… Si să-ți amintești o asemena femeie… Odata-n viață… Deja nu ai trăit degeaba… Ai avut momentul… Si amintirea… Poate cea mai dragă… Care te va liniști mereu… Si-ti va fi alături atunci când suna ceasul… Te va conduce… Si vei zâmbi… Si te vei gândi cât a trebuit sa suferi ca să ajungi sa te bucuri pentru ce ai primit… Si cât ai oferit fără sa primești nimic, ca apoi sa primești totul înzecit intr-o singură zi… De la o singură femeie….cu o singura pasiune… Un singur sărut… O singură atingere fină… Si singura partida de dragoste pe care sa o tii minte cat trăiești tu… Doar pentru una sa plângi ca bărbat… De bucurie ca ai cunoscut-o….

  1. Care te va liniști mereu sau care îți va mânca toate zilele, până la adânci bătrâneți.
   Nu știu cum este mai bine: să nu trăiești clipa și să rămâi cu regretul că nu ai trăit-o sau să trăiești clipa și să rămâi cu dorul… care dorul, nu e ușor nici el.

   1. Dorul… Niciodată nu e ușor… Dar e mai nobil decât sunt regretele… Alături de demnitatea care o ai pentru ca știi că ai făcut tot ce s-a putut… Si ești liniștit pentru că știi că nu e vina ta… Ai trăit si ai făcut ce s-a putut…fără regrete că ai fi putut mai mult dar….doare mai mult sa-ți amintești decât să pastrezi visul care ramane la fel pana in ultima clipă… La fel de frumos ca si atunci cand s-a născut… Si la fel de ireal pentru ca nu ai avut parte de el… Si regreți…. Si restul toate se transformă si ele in regrete… Sa-ti fie dor e bine… Lași ceva in urma ta… Niste rânduri… Niște gânduri… Un parfum… O atingere…ceva dulceag si amețitor de la ultima plimbare de dupa ploaie… Si ultimul sărut….care e singurul si de fapt primul…

    1. Lucrurile nu sunt chiar atât de frumoase pe cât le descrii tu. Dorul e greu, întrebările fără răspuns te macină adânc, este atât de greu să te împaci cu ideea că atât a fost. Dar până la urmă te resemnezi.
     Oricât ai fi de nebun în dragoste, până la urmă renunți. Renunțarea este o formă de a-ți salva pielea din tortura pe care, oricum, singur i-ai dat naștere.

 3. Tortura… Sfârșitul intotdeuna este tragic si trist… Si este atât de urât încât șterge tot ce ai crezut tu ca a fost rău… Orice durere se lasă atunci când știi ca e pentru ultima oară totul… Si ce rămâne sunt clipele dulci… Sentimentul de atunci… Ce ai simțit atunci… Momentele… Amintirile… Sunt singurele lucruri care le poți lua cu tine… Restul vor fi doar impurități… Acel atât a fost… Poate fi asa:.. A fost si voiam mai mult… Sau a fost, si este al meu… Atât a fost… Dar e… Si a fost… Restul oricât de dureros a fost si este si va fi… Va dispărea totul pentru ca a fost sa fie ca sa faci diferența…. Cred… In umila mea părere…

 4. Oricum să fie… Sentimentul unic de bine si pace va fi la fel intens, sau mai puternic decât cel rău… Care a fost… Cu cât e mai rău… Cu atât va fi mai frumos… Cu cât ai fost dezamăgită mai mult, cu atât mai mult vei fi surprinsă să vezi cât de frumos poate fi… Nici prin cele mai sălbatice vise nu ai atâta imaginație sa conturezi acel moment când totul capătă sens… Si vei simți că dintotdeuna a fost al tău acest moment… Acel sărut si acele lacrimi dulci… De dor… Niciodată nu știi când vine, asta e lege… Poate fi in orice clipă atâta timp cât „momelile si unditele”… Sunt la locul lor… E magic!!!!…. Pentru ca nu vezi sub oglinda apei, si nu știi ca in următoarea secunda ce se va întâmpla… Si nu știi ce prinzi până nu trage cu furie si se lasă prins de tine acel ceva… Dupa care dai… Cred ca acest lucru este cel mai palpitant din lume… Sa se poata schimba totul într-o secundă… Si sa te trezești cu ceva atât de mult dorit în brate… Dacă nici nu te aștepți este efectiv magie curată… O clipa unică…. Pe care o vei tine minte… Un soare nebun ce se joacă printre frunzele vesele…la umbră ai obosit așteptând… Cu nelipsitul cubuleț de ciocolată amară… Urmat de un sărut pe marginea paharului de vin roșu si dulce, asemenea unei sărituri in cada cu apa caldă, dupa un ger cumplit…. Si nu mai simți nimic, doar ca e ceva!!! Parcă nu iti da pace clipa… Dar nu știi de ce… Si până sa gândești ce s-a întimplat… Nu mai știi ce nu s-a întâmplat pentru ca e totul in acel moment”… Nimic nu mai contează…

 5. …nu alte femei stau la panda!TU stai la panda!!!!…buey,chiar nu poti sa gasesti un tip neimplicat?

 6. Bună Dama…
  Ceea ce descrii tu in articol este o ,,iubire,, extrem de egoistă,posesivă feminină.
  Spui asa;
  ,,Îți scriu în calitate de femeie care tânjește după bărbatul altei femei. NU îl scăpa din ochi,,
  -Sigur,urmăreste-l mereu,angajează-l pe Ernest de la trădati in dragoste…etc
  fă-te de tot râsul !
  ,,Este un bărbat cu dorințe, nevoi și o mulțime de fantezii, iar dacă tu nu ești acolo atunci când el te dorește cu toată ființa lui, atunci va căuta compania altei femei,,
  -Dacă un bărbat va căuta compania altei femei,o face din nevoia de diversitate,
  apropiere de o altă fiintă,comunicare,deschidere,prietenie,dragoste…etc
  ,,Va accepta compania unei femei care să nu impună prea multe reguli,
  -Păi un bărbat adevărat nu acceptă reguli nici de la sotie,nici de la amantă
  dealtfel el nu impune reguli.
  ,,Și uite așa, oamenii ajung amanți….TU, ajungi să fii înșelată….Pentru că da, o să te trădeze,,
  -NU există amanti ci femei si bărbati care se doresc, vor să se iubească pentru-că viata e unică.
  Problema fidelitătii este o absurditate întrucât dacă NU esti atras de alte persoane nu înseamnă ca esti Fidel ,înseamnă doar că nu te atrage altcineva . În fapt adeptii fidelitatii ar trebui să se denumeasca adeptii Reprimarii sau negării ATRACTIEI.
  ,, Infidelitățile fizice pot fi trecute cu vederea, însă infidelitățile sentimentale nu pot fi iertate și nici uitate,,
  -Cu alte cuvinte mai degrabă esti iertat dacă mergi la prostituate,decat dacă iubesti altă femeie
  de parcă sotia sau amanta sunt stăpâne pe sentimentele bărbatului.
  ,,Nu îți vei putea salva relația dacă el se va îndrăgosti de altă femeie. S-ar putea ca printre cele care îți seamănă, să existe una care să te întreacă în calități și atunci chiar îl vei pierde,,
  -Depinde ce fel de bărbat e !!! ce personalitate are,cât de cultivat e !
  În concluzie oricât de mult ti-ai iubi bărbatul lângă care esti
  asta nu înseamnă că esti stăpâna lui si îi controlezi viata,sentimentele etc,iar cele care stau la pândă degeaba pândesc dacă iubesc conditionat,eu ca bărbat le resping.

  1. Bună,

   îți mulțumesc pentru feedback. Ai și tu dreptate, nu neg. Eu chiar sunt o femeie posesivă și nu am ascuns niciodată asta. Nu pozez în ceva ce nu sunt.
   Prin articolul meu nu îndemn femeile să își controleze bărbații, ci să le acorde atenție.
   Printre voi, bărbații adevărați, se mai află și bărbații ăia nefericiți care nu au destul curaj încât să-și zgâlțâie puțin femeile… și decât să le dezechilibreze pe ele, le dezechilibrează pe cele de care se simt atrași și cu care formează o legătură extraconjugală, ca să îi zic așa. :))

   1. Dama…
    ,,și decât să le dezechilibreze pe ele, le dezechilibrează pe cele de care se simt atrași
    și cu care formează o legătură extraconjugală, ca să îi zic așa,,
    -Păi cum le dezechilibrează ! pe ,,amante,, ele sunt naive,ignorante cumva
    nu-si pot controla sentimentele…ori pretentia unei femei de a cere angajamente si garantii a iubirii … trădează fără exceptie un nivel de maturitate scăzut.

    1. Nu sunt neapărat ignorante, proaste, naive și așa mai departe. Aici e vorba de stima de sine, nu de prostie sau maturitate. Când tu ești blocată în „nemeritisme”, începi să crezi că atât meriți. Și te mulțumești cu puțin. E un subiect delicat. Femeile astea vor și ele iubire… totul se rezumă la a-ți dori să fii iubită și să iubești omul de care ți-e drag.
     Hai să nu băgăm toate femeile în aceeași oală crezând că „amantele” sunt proaste sau femei ușoare că nu-i deloc așa.
     Câți ani ai, Iulian? Pari foarte matur, dar îmi dai senzația că n-ai iubit în viața ta și că habar n-ai despre ce vorbești. Dragostea nu e așa simplă cum ți-o imaginezi tu.

     1. Dama
      În primul rând eu nu am generalizat ceva despre femei.
      ,,Când tu ești blocată în „nemeritisme”, începi să crezi că atât meriți ca femeie,,
      -Si de ce să fie blocate în asa gândire ?!
      vrei ceva cu adevărat ! cauti, lupti,te schimbi, te autoeduci
      îndrăznesti, încerci, rişti, etc
      ,,Femeile astea vor și ele iubire… totul se rezumă la a-ți dori să fii iubită și să iubești omul de care ți-e drag,,,
      Am spus eu cumva ca să nu fie iubite !
      cine le interzice iubirea sau cine le-o refuză !
      ,, îmi dai senzația că n-ai iubit în viața ta și că habar n-ai despre ce vorbești. Dragostea nu e așa simplă cum ți-o imaginezi tu,,
      -Nu mă cunosti,dar tragi concluziii pripite…si chiar exagerate,
      că n-am iubit in viata mea !
      De ce să fie dragostea simplă, mai bine să o complicăm
      că asa au vrut unii idioti,religia, regulile societătii etc
      Iubirea este simplitate, adevăr, cunoastere, claritate, apropiere,deschidere,comunicare,reciprocitate,libertate,
      încredere,bunătate,vulnerabilitate,tărie etc
      Cei care complică iubirea preferă să o conditioneze
      limiteze,controleze,umblă cu viclenii,manipulare,gelozie
      posesivitate, pretentii, angajamente,dependentă, interese,profit etc…

 7. Iulian…. @….ai putea sa auzi si sa accepți ideile spuse de tine din partea femeii pe care o iubești???… Sa a-ți spuna ce ai spus tu una draga ție???…. Poți??? Ca daca da bravo!!!!… Ești un mare caracter…. :-)))….

  1. @Laurentiu…Desigur,…în primul rând eu nu sunt stăpânul femeii de lângă mine,
   nu i-am impus niciodată ceva,…si nici nu trebuie să-mi dea raportul
   dacă îi place alt bărbat. Ea e o fiintă liberă si alege cum să-si trăiască viata.

   1. Hai că asta cu ființele libere nu prea pot să o accept. Nu pt că sunt eu posesivă, ci pentru că nu am întâlnit bărbat care să nu aibă simțul proprietății dezvoltat, inclusiv la femei.
    M-aș mira că ai înghiți așa ceva de la femeia vieții tale.

    1. Dama…
     ,,Hai că asta cu ființele libere nu prea pot să o accept,,
     -Da ce preferi sclavia ?!
     ,,nu am întâlnit bărbat care să nu aibă simțul proprietății dezvoltat, inclusiv la femei,,
     -Păi evident că nu ai întălnit că probabil suntem vreo 2 miliarde
     de bărbati pe planetă,si nu ai cum să-i cunosti pe toti !!!
     -Eu ca bărbat spun sincer că nu consider femeia o proprietate,
     un obiect pe care să-l deţii…si de care să dispui cum vrei.
     E adevărat că te exprimi cu iubita MEA ,sau dragul MEU
     dar asta nu înseamnă că acea persoană îti apartine,ci te bucuri cu ea
     de momentele frumoase petrecute împreună.
     ,,M-aș mira că ai înghiți așa ceva de la femeia vieții tale,,
     -Partenera mea de viată nu mi-a sugerat vreodată explicit asa ceva.
     Ne-am acordat tacit spatiu liber unul altuia,fără conditionări.
     Bărbatii si femeile care au simtul proprietătii dezvoltat,defapt
     ei vor să-si controleze partenerul, să-l facă dependent
     sau să se folosească de el.
     Când o femeie sugerează că tu apartii DOAR EI
     asta e o pretentie ridicolă care mai denotă si superioritate,aroganţă
     fată de alte femei.
     Există rivalitate între femei,dar asta e o prostie,mai degrabă ar fi prietene… fiecare femeie e diferită,are altă personalitate, talent,farmec…

 8. …degeaba…daca nu a strans barbatii si femeile la un loc in timp util!!!!:)))))))

Comments are closed.