Dacă nu te-a blocat, nu te-a iubit!

Dacă nu te-a blocat, nu te-a iubit!

Hai să ne jucăm. Hai să discutăm, hai să vorbim, hai să ne povestim, haide să avem încredere în noi. Hai să ne iubim, hai să fim fideli, hai să ne protejăm, hai să ne distrăm, hai să ne futem la modul acela, „leșinăcios”, și-atunci când nu o să ne mai convină, când lucrurile nu o să mai meargă, hai să ne furăm, hai să ne mințim, hai să ne înșelăm, hai să ne jupuim, hai să ne înjurăm, haide să ne certăm, hai să ne blestemăm și-atunci când niciunul dintre nu o să mai poate, că na’, orice pernă sufocă cu puțină forță, haide să renunțăm unul la altul.

Dar nu, nu vom renunța fără zarvă și spume. N-avem cum să cedăm până nu ne distrugem, până nu ne fărâmăm și nu ne blocăm bătăile inimii și telefoanele. Trebuie să ne micim, altfel nu mai suntem noi. Explozii, lacrimi, creieri pe pereți și sânge mult în pumni, de la unghiile care ne strivesc palmele. Îmi șterg lacrimile cu sutienul verde, fără bretele din plastic, cu care te-am ademenit și te arunc pe fundul iadului acolo unde o să rămâi până când ne vom fute din nou.

Recunoști scenariul, nu-i așa?! Nici mie nu mi-e străin. Am aruncat și eu și-am fost răstignită pe aceeași cruce a renunțării, a nepăsării și a indiferenței. Dar îți zic un lucru, dacă nu te-a blocat pe toate rețelele și aplicațiile, dacă nu și-a schimbat, ÎNCĂ, numărul de telefon, înseamnă că nu te-a iubit. La concluzia asta am ajuns. Toate marile povești de dragoste nu se mai încheie cu un Verde de Paris, ci cu un imens block pe whatsapp. În zilele noastre oamenii nu se mai sacrifică așa cum au făcut Romeo și Julieta, rufele se spală fie pe facebook, fie pe mail. Oamenii se despart și se ceartă prin sms-uri, nu față în față. De ce? Pentru că uneori suntem prea lași. Oricum, dacă ai acces la whatsapp, deja intri în categoria oamenilor intimi. Numai cei iubiți ajung pe whatsapp și tot ei sunt și primii care primesc eject la prima supărare. Dovadă de maturitate, dom’le.

Da, recunosc, urăsc în draci această metodă. Mi se pare o dovadă de lașitate și imaturitate să te superi ca măgarul pe coadă și să îi blochezi omului orice cale de acces. Nu e ok. Este adevărat că există pe lumea asta și stresuri de oameni, așa cum am fost eu, se petrec și situații în care pur și simplu nu vrei ca acel om să mai aibă acces la tine pentru că nu mai poți să cari acea legătură, însă dacă tot ne-am iubit, dă-mi dracului ocazia să-ți spun ce-am pe suflet. Lasă-mă să mă descarc, dă-mi voie să îți cer iertare sau să te înjur așa cum îmi poftește inima. Haide să obținem un final REAL. Și crede-mă, de rușine, de teamă sau pentru că se ajunge la acel punct de saturație, mai devreme sau mai tarziu orice nebun se resemnază. Nu poți insista la nesfârșit, mai ales că dragoste cu forța nu se poate.

Fără block nu e iubire, vă zic eu!

Asta înseamnă că n-am iubit niciodată?!

Sharing is caring!