De ce femeile mimează orgasmul?

De ce femeile mimează orgasmul?

Aș răspunde simplu și sincer: de proaste! Tocmai pentru a nu face harcea-parcea orgoliul bărbaților, femeile preferă să mimeze orgasmul decât să spună: „Știi, băiețică, ești cam praf, ar trebui să mai exersezi”. Nu prea poți să-i spui așa ceva unui bărbat, știm ce efecte devastatoare ar avea o astfel de mărturisire asupra psihicului lor. Sensibil sau insensibil, puternic sau mai puțin puternic, niciun bărbat nu vrea să realizeze că nu e bun la pat. Majoritatea se cred zmei și au impresia că sunt cei mai cei. Și uneori mai au și tupeu să întrebe: „ți-a plăcut?”, „ai dat de vreunul mai bun decât mine?” sau și mai rău „te-am înnebunit, așa-i?”. Nenică, cum să întrebi așa ceva?! Dacă ești bărbat, nu pui astfel de întrebări idioate. N-ai nevoie de confirmări. Tu știi ce s-a întâmplat, nu? Ai fost prezent!

Știți care e cea mai mare prostie a bărbaților? Au impresia că femeile sunt la fel de ușor de mulțumit ca și ei. Ei bine, noi nu ne excităm atât de repede sau de ușor și nici nu dăm ochii peste cap în doi timpi și trei mișcări. De asemenea, mărimea penisului și durata actului sexual nu sunt cei mai importanți factori pentru ca noi să catalogăm ca fiind reușit un raport sexual. Degeaba o ai mare dacă nu știi cum să o folosești. Degeaba poți să dai din fund trei ore dacă provoci dureri sau din contră, plictiseală. Să acționezi conform instinctelor animalice nu este de ajuns pentru ca o femeie să aibă orgasm. Multe femei abia reușesc să aibă orgasm vaginal, iar acest lucru este posibil numai dacă este stimulată și „întărâtată” corespunzător, atât psihic, cât și emoțional și fizic.

De ce femeile mimează orgasmul? Din moși strămoși femeile au fost „dresate” să satisfacă, satisfacția lor nefiind la fel de importantă ca cea a bărbaților. Femeile erau nevoite să tacă și să înghită. De ce? Pentru că erau întreținute de bărbați. Rolul femeii era acela de a avea grijă de bărbat, de copii, de casă și de familie în general. El asigura resursele materiale, ea se asigura că el era spălat, călcat, mâncat și regulat bine. Deși în ziua de astăzi majoritatea femeilor sunt independente din punct de vedere financiar, ele tot nu au curajul de a mărturisi bărbaților că nu sunt buni la pat. Încă avem întipărit în minte faptul că, orice ar fi, NU trebuie să ne legăm de bărbăția omului.

De ce femeile mimează orgasmul? Fie din prostie, fie din dragoste. Unele habar n-au pe ce lume trăiesc și au impresia că problema este la ele. Cred că sunt frigide, imposibil de satisfăcut sau mai știu eu ce. Dacă toată viața ai avut parte numai de bărbați egoiști, nici nu-i de mirare faptul că nu știi cum este să faci dragoste cu un bărbat.

Nu așa trebuie să fie! Există pe lumea asta și bărbați cu care te potrivești de minune. Iar dacă actualul nu vrea să învețe nimic și nu ține cont de ceea ce îți dorești și tu, atunci aleluia, altul la rând. Cât despre femeile îndrăgostite sunt capabile să treacă cu vederea multe. Când o femeie iubește un bărbat, are răbdare cu el și investește în el. Dacă îl iubește, atunci se va strădui să-l „șlefuiască” astfel încât să le fie bine amândurora, nu doar lui.

Întrebarea este: cum spui unui bărbat că nu te satisface și cum îl faci să te satisfacă? Și eu fac parte din categoria femeilor care nu spun direct unui bărbat că e praf. Unii ar merita. Așa cum bărbații își permit luxul de a dispărea după prima noapte, și noi, femeile, ar trebui să ne permitem luxul de a-i spune „armăsarului” că e un mânz pricăjit.

Dacă nu mă interesează pe termen lung, nu îmi răcesc gura, nu mă străduiesc să fac „carieră” cu el. Dar dacă îmi place omul și vreau o relație pe termen lung, atunci cu mult tact îi ofer câteva informații. Îi spun subtil, fără să îl jignesc și fără să îl rănesc, ceea ce îmi doresc. Este important ca el să ia inițiativa fără să îi ceri și fără să îi știrbești masculinitatea. Însă, ca să fiu sinceră, îmi plac bărbații deschiși, inteligenți, cu care pot discuta despre orice. Urăsc să-mi bat capul. Îmi plac bărbații care comunică inclusiv în intimitate. Acele „indicații” din pat ajută partenerii să se cunoască mai bine și astfel să puncteze la sigur. Ce atâta rușine?! Ce atâtea menajamente?! Femeia ar trebui să dea cărțile pe față, iar bărbatul ar trebui să fie atât de inteligent încât să înțeleagă că scopul nu este acela de a-i anula masculinitatea, ci de a-l face potrivit pentru ea.

Concluzia: Dacă îi ascunzi adevărul unui bărbat, de fapt îți faci o defavoare atât ție, cât și lui. El persistă în prostie, iar tu te îmbolnăvești de pneumonie de la atâtea dușuri cu apă rece. Ce fel de relație e aia când nu poți să-i spui bărbatului tău ce te nemulțumește?! N-o fi sexul baza unei relații, dar este important.

P.S. La polul opus sunt aceia care îți rămân în minte o viață întreagă. 🙂

Sharing is caring!