De ce să mă mulțumesc cu puțin?

De ce să mă mulțumesc cu puțin? De ce să mă mulțumesc cu orice? De la tine nu vreau orice! De la tine vreau totul! Totul sau nimic. De la tine vreau dragoste, adevărata dragoste! Nu mă duce cu vorba. Nu-mi spune că nu poți, nu vrei, nu ești pregătit, nu știi, nu ești convins, n-ai cum și n-ai nici unde. Nu-ți mai începe toate propozițiile cu NU. Renunță pentru o clipă la teamă.

Poți să mă iubești, nici n-ai idee cât de mult! Află! Dă-mi și-ți voi da înapoi înmiit! Îți cer! Revendic! Iau! Posed! Nu-ți cer voie! Nu vreau să aud de permisiuni sau interdicții. N-am nevoie de limite sau impuneri. S-a terminat cu joacă! S-a terminat cu lupta de-a șoarecele și pisica. Nu mai e timp, nu mai e vreme de tâmpenii și jocuri de putere. Nu mai sunt în stare să-mi rup tocurile pe teren minat. Am încetat să mai fac compromisuri sau concesii. Nu te mai iert, nu mai trec cu vederea, nu mai aștept. Vreau totul sau nimic. Este atât de simplu!

Merit să trăiesc, să mă bucur, să iubesc și să fiu iubită. Merit să râd. Merit să mă trezesc în fiecare dimineața fericită. Merit să adorm zâmbind. Merit să te privesc în ochi fără să mă mai tem de ziua de mâine. Nu mai trăiesc momentul. Vreau veșnicia alături de tine. Și dacă nu ești în stare să-mi dai viitorul tău, atunci pleacă. Du-te învârtindu-te! Să te întorci când te-oi chema eu. Adică niciodată!

Azi îți spun un sănătos „du-te naibii” sau „bine ai venit în viața mea pentru totdeauna”!

Sharing is caring!