Domnișoara psiholog vrea să îți facă o felație zdravănă!

– Domnișoara psiholog vrea să îți facă o felație zdravănă!

Îl ascultam. Îl sfătuiam. Eram disponibilă pentru el 24 de ore din 24. Cu cât îl cunoșteam mai bine, cu atât mă îndrăgosteam mai mult de el. Ceea ce simțeam trecea dincolo de orice limită. Eram fascinată de poveștile lui. Sufeream alături de el, mă bucuram cu el, iar atunci când reușeam să îi fiu de folos, să îl ajut și să îl alin, eram cea mai fericită. În sfârșit viața mea prindea sens. Când îmi povestea o parte din intimitățile lui, mă cuprindeau valuri de căldură. Mă excitam. Îl doream. Îl visam. L-aș fi devorat. L-aș fi omorât cu dragostea mea.

– Oh! Crede-mă, domnișoara psiholog vrea să îți facă o felație zdravănă! De fapt, VOIA! La trecut. Dar n-ar fi recunoscut nici în ruptul capului. Ea era DOAR prietena și confidenta ta…

Până când s-au dus dracului rolurile și toată voința.

– II –

Când eram tânără, frumoasă și inocentă visam să devin psiholog. Credeam că asta e vocația mea. Mi-am luat licența, însă n-am profesat niciodată. Cu toate acestea, am făcut o grămadă de ore de practică, atât online, cât și offline. Mi-am pierdut ani cu o mulțime de amețiți crezând că o să-i salvez din ghearele durerii. Până la urmă, am realizat că alta-i menirea mea.

Când vine vorba de consiliere psihologică, din experiența mea minusculă, am observat că bărbații sunt mai deschiși decât femeile și mult mai dispuși să se schimbe. Femeile mint, femeile își ascund slăbiciunile, femeile se tem că vor fi judecate, cred că dețin adevărul absolut și sunt destul de rigide în fața schimbării.

În schimb, bărbații care cer ajutorul sunt ca o carte deschisă și îți dau voie să îi întorci pe toate părțile, renunțând, rând pe rând, la fiecare mască. Sigur, este un proces care necesită timp, însă bărbații sunt mult mai transparenți și mai flexibili decât femeile. Bărbații au încredere, pe când femeile sunt reticente.

Ei bine, când dai de unul mai deosebit și ajungi să crezi despre el că e „speșăl”, consilierea psihologică nu mai dă rezultate. Te îndrăgostești ca „proasta” și începi să-l manipulezi sau doar crezi că îl manipulezi, când de fapt pierzi frâiele relației și le preia el. Pentru că da, e și asta o relație. De la cea profesională, se trece la cea amoroasă. Nașpa moment este acela când te îndrăgostești de „pacientul” tău.

Deși pare greu de crezut, bărbații sunt extrem de atrași de domnișoarele psiholog. Nu se tem de ele și nu le evită, ba din contră, se simt provocați și au impresia că sunt mai deosebite decât femeile care au orice altă profesie. Ei bine, dacă o femeie este deșteaptă, asta nu înseamnă că se bucură și de o inteligență emoțională pe măsură. Femeile psiholog nu sunt superioare altor femei. Și ele se confruntă cu tot felul de temeri și complexe. Au diverse probleme și întâmpină dificultăți majore în a gestiona anumite situații. Că sunt mai deșteptuțe sau oleacă mai înțelepte, asta-i altă povestem.

Atunci când iubesc sau se îndrăgostesc, s-ar putea să fie la fel de vulnerabile, slabe sau nebune ca oricare alte femei. Unele pot întrece orice măsură, credeți-mă. Unde este multă inteligență, se află și multă prostie, iar femeile deștepte au „talentul” de a iubi ca proastele. Multe doamne psiholog cred că pot schimba lumea, cred că pot salva bărbații și-atunci, având o părere atât de bună despre ele, mai cu seamă aleg bărbații nepotriviți. Pentru că bărbatul nepotrivit devine o provocare, dar și pentru că el reușește să o trezească pe ea la viață și-i aprinde sentimentele așa cum unul bun, calm, iubitor și pașnic nu o va împlini, probabil, niciodată.

Și nu, nu le bag pe toate în aceeași oală, însă și psihologa e tot femeie. Dincolo de profesionalismul ei, ascunde aceeași sete de dragoste pe care o au toate femeile. Are aceleași nevoi și este dominată de aceleași pasiuni. Dorințele ei sunt, de asemenea, identice cu dorințele tuturor femeilor de pe lumea asta. Vrea să iubească și să fie iubită, să își întemeieze o familie, să aibă copii și să trăiască fericită până la adânci bătrâneți cu același bărbat. Doar că, psihologa s-ar putea să aleagă calea grea. Întâi „trebuie” să salveze câteva suflete și să „moară” ea de câteva ori.

Așadar, dacă vrei să ieși cu o domnișoară psiholog, să te pregătești pentru o relație destul de complicată. Nu sunt toate la fel, însă așa cum spunea un amic de-al meu, majoritatea împrumută din problemele pacienților lor și ajung să o cam ia razna. Nu este deloc o profesie ușoară și dacă nu ești suficient de puternică, meseria asta îți poate influența și viața personală.

Concluzia?! Domnișoara psiholog este tot femeie… 🙂

Sharing is caring!

9 thoughts on “Domnișoara psiholog vrea să îți facă o felație zdravănă!

 1. …lasi totusi o mare nedumerire in urma…ori vrea sa-ti faca o felatie,ori vrea sa imbatraneasca langa omul iubit?…aaa…am inteles,asa incepe dragostea adevarata!

  1. Dansatorule, inceputul articolului e doar asa, sa socheze. 🙂
   Citeste printre randuri. 😛
   Dragostea adevarata poate sa inceapa oricum. Cine spune ca trebuie sa inceapa musai intr-un mod decent?! 🙂

 2. …printre randuri,pe langa randuri aia care au 35 de ani de casnicie au inceput dragostea decent!…parerea mea!

 3. Bună Dama…
  1.La ce te-ai referit cand ai spus ,,Mi-am pierdut ani cu o mulțime de amețiți
  crezând că o să-i salvez din ghearele durerii,,
  -Ametitii erau cumva bărbati îndrăgostiti si sufereau din dragoste deoarece
  femeile îi jucau pe degete !!!
  2.,,Femeile mint, femeile își ascund slăbiciunile, femeile se tem că vor fi judecate,
  cred că dețin adevărul absolut și sunt destul de rigide în fața schimbării,,
  -De ce mint femeile ?! ce câstigă prin asta ! degeaba îsi ascund slăbiciunile
  un bărbat înzestrat intuieste,le simte,le vede slăbiciunile.
  -Femeile sunt judecate doar de ignoranti,preoti,fanatici,etc
  -Dacă sunt rigide in fata schimbării atunci cand întâlnesc un bărbat adevărat
  tot ele pierd.
  3.,,bărbatul nepotrivit devine o provocare, dar și pentru că el reușește
  să o trezească pe ea la viață și-i aprinde sentimentele așa cum unul bun,
  calm, iubitor și pașnic nu o va împlini, probabil, niciodată,,
  -Acel bărbat provocator când o trezeste pe ea la viată ,atunci si ea
  îsi începe si pune in aplicare tot felul de jocuri,strategii cum să-l prindă
  pe el in mrejele ei !!! astfel începe o cursă ,care pe care…cine cedeză
  cine e învins,cucerit,sedus etc
  Te rog dacă vrei să-mi răspunzi la cele 3 puncte comentate de mine.
  Numai bine.

  1. 1. Nu toți bărbații triști au fost omorâți de femei, alții sunt doar… slabi. Nu există un singur vinovat, întotdeauna sunt doi.
   2. Femeile mint pt. că nu au încredere în ele sau sunt manipulatoare.
   3. Așa este, începe o competiție. Dar bărbatul de ce opune rezistență?! :))))

   Prea în serios îmi iei articolele! 🙂

   1. Dama…adică cum le iau in serios ?! sau cum ar trebui să le iau !
    pur si simplu dezbăteam si eu,întreb, cer o părere…
    -,,Așa este, începe o competiție. Dar bărbatul de ce opune rezistență ?! ,,
    Păi dacă bărbatul o trezeste la viată ! el este cel cu initiativele ,NU EA.
    Nu bărbatul opune rezistentă , ai văzut vreun bărbat să refuze o femeie
    la o invitatie la un suc sau la o partidă de amor ,de obicei femeile o fac.

Comments are closed.