Dragostea trece prin stomac…

Dragostea trece prin stomac...

Femeile sunt curve. Femeile sunt materialiste. Femeile sunt pe interes. Femeile NU sunt de încredere. Femeile sunt panarame. Femeile sunt pretențioase. Femeile sunt figurante. Femeile sunt prefăcute. Femeile sunt greu de mulțumit. Femeile au așteptări prea mari. Femeile vor luna de pe cer. Femeile vor marea cu sarea. Femeile îți iau și piele de pe oase. Femeile sunt hapsâne. Femeile sunt rele. Femeile sunt ale dracului.

Femeia e dracul gol.

Ei bine, o avea femeia o coastă de drac și o mulțime de defecte, însă dragostea trece prin stomac. Îți place sau nu să recunoști, dragostea trece prin stomac. Poate că banii nu aduc fericirea, dar o întrețin. Banii sporesc fericirea. Potența financiară are o mulțime de beneficii pe care voi, cei care nu aveți posibilități economice, refuzați să le recunoașteți.

Banii n-aduc fericirea, dar o întrețin.

Femeile nu sunt atrase de banii unui bărbat, ci de puterea lui. Puterea atrage. Puterea seduce. Dar de unde își sustrage bărbatul această putere?! Evident, siguranța de sine și conștientizarea propriilor calități îl determină să fie un bărbat puternic, ferm, capabil, impresionant chiar. Banii amplifică personalitatea unui bărbat. Dacă el este un om frumos, din toate punctele de vedere, banii îl vor face să fie și mai frumos. Dacă el este o lepră, o scârbă de om, cum îmi place mie să spun, banii îl vor face și mai nesuferit.

Din păcate, banii sunt sursa puterii.

Un bărbat care este potent financiar, nu mai are atât de multe frustrări, nesiguranțe, complexe și frici așa cum are un bărbat fără bani. El este conștient că poate și se comportă ca atare. Știe că are și se comportă ca atare. Nu dă dovadă de slăbiciuni, chiar dacă în adâncul sufletului slăbiciunile și temerile există. Dar nu sunt lăsate la suprafață. Pentru că asta înseamnă să ai putere. Să stăpânești lumea nu înseamnă că ai putere. Un bărbat puternic își învinge, în primul rând, propriii demoni. Având putere și cunoscându-se atât de bine, își domină cu succes întunericul. Dacă un bărbat are o profesie de care se simte mândru și este potent financiar, automat emană putere și siguranță de sine.

Banii amplifică personalitatea.

Dragostea contează. Fidelitatea este importantă. Comunicarea este primordială. Sinceritatea este esențială. Așa este. Aceste privilegii pot fi oferite și de un bărbat mai puțin bogat. Însă, comportamentul său nu este același. Un tip care n-are nici doi lei în buzunar are o mulțime de griji și de frici, aspecte care influențează fantastic de mult comportamentul unui om. Când un bărbat nu are tot ce-i trebuie și nu poate asigura unei femei tot ce are ea nevoie și tot ce el se simte dator să-i ofere, orgoliul său fie crește colosal de mult, fie dispare.

Orgoliu este sănătos doar în doze optime.

Banii îi influențează pe bărbați. Dacă nu s-ar lăsa atât de puternic influențați de bani, comportamental vorbind, nici noi n-am mai fi considerate a fi cele mai rele, mai pretențioase, mai figurante, mai exagerate și mai interesate ființe. Mi se pare absolut firesc să fim atrase de bărbații care merg cu capul sus pe stradă, de cei care au chipul senin, de cei care sunt îmbrăcați mai bine, de cei care miros frumos, de cei care zâmbesc și spun bună ziua fără să aibă acea nesiguranță pe buze. Și da, urât din partea noastră, însă la fel de normal este ca o plimbare prin parc să fie mai puțin impresionantă decât acea escapadă, neplanificată, la Mama Naibii.

Bărbații sunt influențați de bani.

Bărbații se folosesc de bani pentru a seduce.

Nu banii contează neapărat, ci felul în care bărbatul se poartă. Bărbații cu bani au inițiativă. Fac surprize frumoase. Sunt capabili de multe minunății emoționante. Toate aceste lucruri, adunate, îndrăgostesc puternic o femeie. Poate că și tipul fără bani ar vrea să ofere, dar nu poate. Lipsa banilor generează tot felul de frustrări care îl determină să fie nesigur, complexat, temător, gelos, posesiv etc..

Nu banii contează, ci puterea.

Sunt o grămadă de cupluri care se iubesc, dar care n-au nici după ce bea apă. Afecțiunea, atenția și sexul sunt de ajuns o perioadă. Când dai piept cu viața reală, nu ai unde să locuiești cu iubirea visurilor, n-ai ce mânca sau n-ai cu ce să plătești chiria și facturile, s-ar putea să realizezi că dragostea nu mai reprezintă totul. Sigur că acest confort financiar poate fi obținut și în cuplu. Însă de obicei femeile se aruncă în astfel de relații numai dacă bărbatul are potențial ca pe viitor să genereze veniturile necesare întreținerii unei familii. Dacă el n-are nici studii și nici dorință de muncă, de ce l-ar lua de bărbat?! Ca să ce?! Viața reală e grea și din păcate, de când lumea și pământul pe umerii bărbatului se află responsabilitatea. Dar își asumă responsabilitatea?! Este capabil? Relații vrem cu toții. Sexul ne place tuturor. Copiii vin frecvent neprogramați. Dar avem cu ce să susținem o relație?!

Ai puterea de a susține o relație?!

Și nu, nu spun că femeia trebuie să stea în vârful patului, la cratiță și cu cracii în sus. Nu spun că femeia NU trebuie să muncească. Ba chiar din acest punct de vedere, femeia trebuie să fie egală bărbatului. Să fie la fel de independentă financiar ca și el. Spun doar să nu mai judecați femeile pentru că aleg bărbații cu bani. Îi aleg pentru că emană putere, le seduc așa cum știu mai bine și le ofer niște experiențe de vis.

Fă-te eligibil! 😀

Sharing is caring!