Ești al MEU și sunt a ta!

Mi-am făcut tatuajul, mi-am promis, am sperat, m-am jurat că o să te scot din viața mea! Chiar am crezut cu tot sufletul meu că acești maci albaștri mă vor face să te urăsc și mă vor face să te blestem! Am crezut că voi putea să te alung, la dracu’ să te ia, din viața mea!!! Dacă n-ar fi lipsa ta, aș avea o viață perfectă! Dar nu, macii nu mă fac să te urăsc! Îți cinstesc memoria aia murdară și plină de remușcări și îmi aduc aminte în fiecare dimineață de tine pentru că ei, știi ce reprezintă?! Detașarea în dragoste! Îmi doresc să te am sau să te uit! A trecut un an, iar eu sunt aceeași! Nici nu te am! Nici nu te uit! Vrei să te am sau să te uit?

Ce e asta?! Am zis că o să te urăsc! Am crezut că acești maci albaștri, atât de frumoși, atât de perfecți, o să îmi amintească cât de perfect m-a durut neiubirea ta!!! Și chiar am crezut că mă vor motiva și îmi vor șopti în fiecare zi, pe nevorbite, că trebuie să te uit! Dar nu pot la naiba, nu pot să uit nici dacă mi-aș scoate inima din piept! Ce mi-ai făcut?! Ce dracului mi-ai făcut?! Acești maci, în loc să te blesteme prin frumusețea lor, îți cinstesc memoria și îmi aduc aminte de acea noapte perfectă de mai când tu ai fost pe deplin al meu și eu am încetat să mai fiu a altcuiva. Mi-ar plăcea să pot, să vreau, să încerc, să mă dau, să mă las, să fiu și să iubesc trupește un alt bărbat. Dar nu pot sexul e un nimic pe lângă ce am simțit acolo, atunci, cu tine, blestematule!

Tu, care îmi citești fiecare postare și-mi comentezi în gând, fără să îți faci simțită prezența! De fiecare dată când îmi vizitezi lumea virtuală mă simt ca și cum ai intra fără să bați la ușă, mi-ai zâmbi, mi-ai face cu ochiul în semn de drag și dor, mi-ai săruta fruntea și ai pleca la fel cum ai venit, pe nesimțite! Nesimțit ești, mă, că nu-mi săruți buzele cu poftă! Acea poftă pe care am simțit-o în acea noapte de mai! Mai e un pic! Un pic! Să-ți fie rușine, ticălos mic, atât de intim ce mi-ai fost!
De ce mi-e dor?! Te urăsc pentru cât de mult încă te iubesc!!! N-aveai nimic și acum mă ai! Te las să alegi doar că tu o să alegi când eu nu o să mai fiu mi-e atât de dor acum!

Te-am iertat chiar dacă mi-e atât de greu! Am făcut un întreg blog despre tine! Știi când o să mă opresc?! Când o să-mi spui STOP! Până atunci ești al meu și sunt a ta!

Sharing is caring!