Ești bărbat sau mămăligă?

Ești bărbat sau mămăligă?!

Nu mai pot cu lugu-lugu, drăgălășenii sau floricele pe câmpii. Sunt romantică, dar nu prea. Nu mai înghit minciunile, aparent nevinovate, împachetate frumos și nu mai suport bărbații care așteaptă să fie futuți doar ca să nu-și asume responsabilitatea pentru faptele lor. Nu agreez bărbații care „nu știu ce vor” și nici pe cei care nu știu să domine o femeie. Ești bărbat sau mămăligă?! Da, dragule, poți să o iubești, să o completezi, să o ții în palme, să-i aduci luna la picioare, să-i dăruiești lumea întreagă, dacă nu o domini și nu îmblânzești fiara din ea, degeaba. O să plece după altul cu limba scoasă. Pentru că cel care o va ține în viață și în iubire cu patimă și putere, lângă acela o să rămână. Și când spun putere nu mă refer la forță sau la violență fizică, ci la hotărâre, masculinitate, îndrăzneală și siguranța de sine.

Băi, ești bărbat?! Păi fă-mă să te tratez ca atare. Fă-mă nu doar să mă topesc în palmele tale, fă-mă să te respect, să te admir, fă-mă să-mi tremure inima când mă privești, fă-mă să vreau să fiu doar cu tine și cu nimeni altcineva. Să n-am în minte decât imaginea chipului tău, iar pe piele să-mi fie impregnat parfumul tău, să-mi coordonez fiecare mișcare ținând cont și de dorințele și nevoile tale, nu doar de ale mele. Fă-te parte din mine și domesticește-mi toți diavolii pe care alții i-au dezlănțuit.

Nu, nu trebuie să mă vindeci de nimeni și de nimic, n-am nevoie de un leac pentru a iubi din nou, eu am nevoie doar de încrederea că mâine… chiar este o nouă zi în care tu vei face parte din viața mea. Fără această încredere, nu pot fi îmblânzită și nici n-am să las garda jos. Așa sunt eu în viața de zi cu zi, un sloi de gheață. De ce așa? Pentru că astfel mă protejez. Ca să treci de acest strat gros de gheață ai nevoie doar de hotărâre și de pasiune, în rest totul vine de la sine.

Îmi place bărbatul cu coloană vertebrală, ca să nu o spun într-un mod mai vulgar. Să aibă „cojones”, nene, nu să fie vai de steaua lui, ușor manipulabil sau schimbător ca vremea.

Și știi de ce au femeile o slăbiciune pentru bărbații puternici?! Nu pentru bani, blegule, și nici pentru sex. Pentru că poți avea încredere doar într-un bărbat hotărât și cu principii, principii pe care nu le va încălca pentru nimeni și pentru nimic.

În trecut îmi plăceau bărbații coruptibili. Cu cât era mai greu de cucerit, dar mai coruptibil, cu atât mă încânta mai tare. Jucam rolul de femeie-vânător. Mă simțeam bine când eu dictam traseul jocului, era palpitant. Doar că, la final, eu eram cea care pierdea de fiecare dată.

Acum n-am taine. Nu știi ce vrei sau nu vrei ceea ce îmi doresc și eu?! Sănătate. Singură sau altul la rând. Nu mă mai străduiesc să salvez pe nimeni. Nu mai schimb lumea. Oamenii nu pot fi schimbați, ei nu se schimbă fundamental. Nu sunt mama răniților. Iubirea nu vine în timp. Dragostea nu se câștigă după un futai. Dacă nu există atracția de la prima vedere, totul e în zadar. A te încăpățâna să te culci cu un bărbat care nu te vrea sau te vrea doar pentru o aventură, e ca și cum te-ai masturba cu un vibrator. S-ar putea să ai orgasm, însă n-o să te iubească și n-o să te atingă niciodată ca unul care chiar te dorește și este îndrăgostit de tine.

Alege-ți unul care să ardă lângă tine și care să dea, de asemnea, foc tuturor simțurilor tale. Fii cu cel care te sărută de parcă s-ar sfârși lumea în 2 minute. Alege-l pe acela care îți învinețește pielea cu pofta degetelor lui. Acceptă să fii cu cel care te vrea și care face totul ca să te vadă, să-ți vorbească, să-și împartă prezentul cu tine. Fii cu cel a cărui prezență te cutremură și te impresionează, care îți întărește sfârcurile dintr-o simplă atingere și din cauza căruia ți se strânge stomacul doar când îi asculți respirația. Dacă tremuri în brațele lui, este cel potrivit ție. Acea emoție nu poate fi mincinoasă, dar este important ca toată treaba asta să fie reciprocă.

Chimia contează, însă ea nu menține vie o relație pe termen lung. Atracția fizică apropie oamenii la început, însă dacă ei nu ajung să se iubească, se instalează sentimentul de saturație. Trăiești tot ceea ce este de trăit cu acel om, te bucuri de tot ceea ce îți poate oferi și probabil că îi oferi ceea ce ai mai bun de oferit, însă dacă nu există și iubire, mai devreme sau mai târziu totul se epuizează.

Și da, este înfricoșător să fii cu un om care te dezarmează total și care este capabil să-ți întoarcă lumea cu susul în jos, însă este cel mai viu sentiment și cea mai intensă senzație. Predai toate armele și te abandonezi lui. Poate că nu total, însă 90% o faci. Și-atunci trecutul încetează să mai existe. Orice altă piedică încetează să mai conteze. Orice alt obstacol încetează să mai pară de netrecut. Nu te mai temi. Nu mai minți. Nu mai manipulezi. Nu te mai prefaci. Nu mai înșeli. Nu mai păcălești. Nu mai apelezi la artificii. Și nu, nu vorbim de optimismul nebunului, ci de asumare. Îmi doresc să fiu cu tine, în rest nu mai contează nimeni și nimic. Te vreau cu toată ființa mea și te doresc cu fiecare celulă a corpului meu. Pe buzele tale am întâlnit Universul. Ai gustul fericirii. Așa dominant cum ești, mă încred în tine. Și de va fi să-mi aduci și tu pieirea… probabil că o să te urăsc cu aceeași forță cu care te-am iubit. Dar îmi asum riscul…

Sharing is caring!

3 thoughts on “Ești bărbat sau mămăligă?

  1. …ca barbat,nu poti sa domini o femeie care nu te iubeste caci de aceea accepta si dominatia,dar asta depinde de stuctura fiecarei femei,un sloi de gheata nu poate fi topit de o mamaliga calda ci de un foc puternic,constant si sustinut.Si ceea ce este foarte important este ca un asemenea foc,un asemenea barbat, o sa lase impresia ca nu te iubeste, dar tu te simti in al noulea cer cu el, dar nu o sa ai certitudinea niciodata, dar de fapt el te… pentru ca e langa tine. Ca si la foc,ii simti caldura,ii vezi lumina dar nu ai sa stii ce si cum ii alimenteaza combustia.

  2. Puţini bărbaţi sunt în felul acesta! Foarte puţini sunt masculini cu adevărat, foarte puţini au încredere în ei, au hotărâre şi determinare. Nu au personalitate şi nu s-au călit nici în urma umilinţelor vieţii. Nu ştiu cum să apuce o femeie. Dar poate nu e uşor nici pentru ei. Sunt prea multe femei-bărbaţi, e confuz totul. Ei nu ştiu că în secret, o femeie admiră bărbatul care e mai puternic ca ea. Şi poate chiar să-l şi iubească dacă-i seamănă mult. Ar trebui ca puterea, dorinţa de a domina, să nu aibă nicio legătură cu dragostea. Să stea doar în lumea afacerilor, războaielor, funcţiilor şi banilor. Dar aşa suntem creeaţi, e o vibraţie inconştientă, de care pe care. Un bărbat bun, un bărbat domesticit, e persiflat de femei. Şi el poate să fie cel mai de treabă om din lume, dar dacă nu are sălbăticie, nebunie, virilitate, nu atrage atenţia. E nedrept, nu ştiu. Bărbaţii generaţiilor trecute nu erau mămăligi, cum zici tu. Ştiau ce vor. Dar acum, uită-te cum se pensează ei, cum se epilează, cum poartă şoseţele roz, cu câtă plăcere se pizdifică! Nu toţi, nu generalizez. Dar destul de mulţi au luat-o pe calea asta. Eu nu aş suporta un bărbat care are mai multe creme şi parfumuri ca mine. Ei să fie bărbaţi şi noi să fim femei! Lor le plac femeiele cu sânii mari, cu forme de violoncel, nouă ne plac bărbaţii care au un scop în viaţă, dar se mai şi apleacă şi din când în când asupra noastră.
    Mi-a plăcut mult gluma asta, nu are legătură cu subiectul tău, dar e mişto: „Dacă simţi un gol în capul pieptului, înseamnă că ai ţâţele mici” :))))

Comments are closed.