Fă-mă fericită pentru o zi! O singură zi!

Fă-mă fericită pentru o zi! O singură zi!

Fă-mă fericită pentru o zi! O singură zi. După această zi nu vom mai vorbi și nu ne vom mai vedea niciodată! Știu că odată gustată fericirea supremă, mă voi gândi la tine o viață întreagă. Îmi dau viitorul pentru o singură clipă. Știu că după tine voi rămâne cu palmele goale și voi sângera din toate încheieturile, însă prefer chinul decât să nu te aflu.

Amintirea o să mă sfâșie în mii de bucăți, o să-mi sfărâm oasele și o să mă chircesc de durere. O să-mi doresc să mi se oprească inima, o să-mi urăsc alegerea și probabil că o să-mi cer înapoi liniștea pe care nu o voi mai căpăta niciodată. Nu o să-mi pierd mințile, gândurile vor fi mai vii ca niciodată.

Sunt o artistă masochistă și merg până-n pânzele albe pentru tine. Simți dorul de la mii și mii de kilometri depărtare?! Dacă te vei decide să te cauți vreodată prin mine, vei descoperi că sunt plină, plină ochi, de tine.

Prefer să mă distrug decât să nu-mi trăiesc focul inimii și să îl las să se stingă de parcă ar fi fost doar o mică scânteie a tinereții și nimic mai mult. Tu nu ești o iubire trecătoare, tu ești dragostea vieții mele, păcatul meu, vindecarea de care nu mă voi bucura niciodată.

Am început să uit și asta mă înnebunește. Nu vreau să te uit, mă împotrivesc cu toată ființa mea acestui proces firesc al vieții. Eu nu sunt o ființă obișnuită, iubirea mea pentru tine nu este una ordinară, iar tu nu ești un oarecare. De ce să ne supunem aceluiași tratament la care apelează toți muritorii de rând?! Noi suntem diferiți, nu-i așa?!

Spune-mi că suntem speciali. Spune-mi că nimeni nu mai este ca noi. Spune-mi că nu te voi uita niciodată, spune-mi că nimeni nu îți seamănă și nu o să îți semene vreodată și fă-mă să nu te uit în viața vieților mele. Fă-mă să cred că te voi întâlni în toate viețile viitoare. Zi-mi că nimic nu este întâmplător, că suntem predestinați și că am fost născuți pentru a ne marca unul pe altul. Fă-mă să te păstrez pentru totdeauna în mintea mea, nu îmi da voie să redevin o femeie oarecare.

Se spune că odată ce ai gustat fericirea, nu mai poți trăi fără ea. Sunt convinsă că o să mor de mii de ori ducându-ți dorul, însă cred cu tărie că acea zi o să-mi sfințească sufletul. Dacă nu mă pot bucura de prezența ta, atunci mă mulțumesc cu amintirea ta. Cea pe care o voi slăvi în rândurile mele ori de câte ori voi avea ocazia. Prefer să trăiesc veșnicia unei singure clipe și să-mi petrec restul vieții cu agonia neiubirii tale decât să-mi înnec sufletul în otrava regretelor. Nu vreau să regret că n-am avut curaj.

Îți accept plecarea dacă ea mi te dăruiește pentru o singură zi.

Adio, dar mă întorc eu cândva! 😀

Sharing is caring!

25 thoughts on “Fă-mă fericită pentru o zi! O singură zi!

 1. …esti o planta carnivora cu stamine lipicioase…ma indoiesc ca va mai putea pleca dupa o zi!…odata ca nu o sa-l mai tina piciorele de epuizare si nu are cu ce,ca nu mai poate sa le desprinda si iata…vei fi plina de el…incetttt,incetttt incepe digerarea!

 2. …auzi!!!…nu poti sa inchiriezi si tu niste emotioane,ca din taste nu stiu sa le fac!!!

 3. …pai la asa nickname…asa gluma!…dar poate gresesc,sub acest candid nume se ascunde o dama adevarata cu…foarte multe secrete!

 4. Lisuca, te iubesc! Scrie numai frumos, adu lumea pe drumul cel bun si-o sa te iubesc si mai mult. Semnat: catelul Patrocle (Patrockel)

 5. Mhm….”mii si mii de kilometri departare”…. Raspunsul e destul de clar. Eu ti-am zis ca nu-ti va ajunge o singura zi.

  1. Mi-ai zis?! Unde mi-ai zis? :))
   Nu stiu ce sau cat imi va ajunge,cert este ca acum nu ajung si nu-mi ajunge nimic. :))
   Articolul reprezinta un moment de vulnerabilitate, un vis. Atata tot. Lucrurile sunt incheiate de mult si cred ca daca as fi pusa in fata faptului,m-as retrage.
   Habar n-am. Nu voi sti niciodata.

   1. Pe Facebook. La postarea din 21 august: „Fă-mă fericită o zi. O singura zi. Dupa această zi nu vom mai vorbi si nu ne vom mai vedea niciodată.
    Poți?”

Comments are closed.