Fără răspunsuri sunt ca fără chiloți!

Fără răspunsuri sunt ca fără chiloți!

Îmi spune Bianca: „Tu fără răspunsuri ești ca fără chiloți Credeam că ai priceput că nu o să primești răspunsurile pe care ți le dorești” Mda, cam asta e și ideea, cred. Să rămân nesatisfăcută, să rămân cu gândul unde nu trebuie și să n-am pace. Băga-mi-aș! Fără răspunsuri sunt ca într-o puță care nu-și poate menține erecția. Un penis din ăla prost care intră ce intră, ar vrea să poată, dar moare, lăsându-mă COMPLET nesatisfăcută. Un „stix” pe care nu știi cum să-l mai înconjori, cum să-l mai iei ca să rămână tare. Și cu mâna și cu gura, invoci toate spiritele, privești cerul cu ardoare și el să izbutească, ioc! Fără răspunsuri sunt ca-n starea aia de excitare maximă, dar în loc să mă răcoresc, mă bag cu fundul în apă rece! Cumplit, nu?

Revenind la Bianca și la cei 25 de ani ai ei neîmpliniți, are momente când mă uimește de-a dreptul cu maturitatea ei. Pentru ea lucrurile sunt simple – ori e albă, ori e neagră. Eu am mania griului. Complic și stric până când mă umplu de întrebări fără răspunsuri. În unele privințe ea chiar e mai matură decât mine. Aș vrea să pot rezista nerăspunsurilor, însă întrebările fără răspuns nu-mi dau pace. Fără răspunsuri sunt ca fără chiloți! Băi, nene, iar eu mă simt nașpa fără chiloți. Simt că mă „trage curentul” și devin vulnerabilă. Dacă sunt atinsă, mă ud mai ușor dacă sunt fără chiloți!

Ce ironie a sorții, tocmai eu, Dama Fără Secrete, să rămân Fără Răspunsuri?! Păi da, se mai întâmplă! În viață nu le poți avea pe toate! Am mai spus-o și-o repet, noi, femeile, vrem să știm tot! Dar știți de ce, dragi masculi fermecători care ne suciți mințile și apoi ne lăsați neterminate? Răspunsul este fie eliberarea mult dorită pentru a merge mai departe, fie acel imbold de a lupta în continuare! Deși nu-mi place să recunosc, pentru că mă cred ‘a mai puternică și mai nepăsătoare, femeile tânjesc după certitudini. Vor să știe o treabă pentru a nu mai rămâne agățate într-o situație care pare să fie fără început și fără sfârșit. Liniștea asta, găsi-o-ar dracii, nu poate fi recâștigată decât în doi. Altfel rămâne acel – dar dacă?! Clarificarea lucrurilor este importantă și cred că fiecare dintre noi merităm un sfârșit decent! Altfel ața aceea ruptă ne va influența negativ viitorul. Treaba e valabilă atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Dacă ai ajuns aici căutând răspunsuri, să știi că mai sănătos este să renunți pur și simplu! Ți-aș spune să nu mai cauți răspunsurile pe care nu le vei primi niciodată, însă știu că nu ai liniște, așadar caută calea de a te împăca cu tine însuți/însăți. Îmi pare rău, eu nu am un răspuns pentru tine, dragă cititorule! Starea ta de confuzie se va menține și după terminarea acestui articol hazliu, sper!

Așa că, jos chiloţii, dragilor! :)))

Sharing is caring!