Femeia îndrăgostită vrea sex, nenică. Nu se încurcă!

Femeia îndrăgostită vrea sex, nenică. Nu se încurcă!

– Ai ajuns?

– Am ajuns. Mor de somn și mi-e poftă de pepene roșu. Vreau să mă răcoresc, deși nu mi-a fost cald. :)))

– Iar te joci cu vorbele. Dacă nu te duceai cu mașina ta, veneam eu să te iau.

– Mulțumesc, apreciez. Ești un drăguț, așa cum ești de obicei. Știi că îmi plac vorbele și jocurile. Cred că ți-ai dat seama.

– Am eu pepene roșu, vii la mine? Uite-l!

și pac poza!

– Sună tentant.

– Dacă vrei, vin să te iau eu sau vii cu mașina ta și îți găsim un loc de parcare. Poți să rămâi la mine în seara asta.

– Mă ții în brațe?

– Te țin!

– Strâns?

– Strâns!

– Ar fi drăguț.

– Cu siguranță.

– Nu cred că e ok să mănânc pepene seara. O să fac pipi des și la cât de obosită sunt, vreau să dorm. Deci mai bine nu, de data asta. Am adormit la 6 azi-dimineață și m-am trezit la 10. Eu nu sunt un om care să doarmă 4 ore pe „noapte”.

– Știu eu câteva metode de a te destinde și în plus, presimt că o să fie multe nopți, din astea, albe. Cu mine.

– Și eu știu multe metode de a mă destinde, dar nu le aplicăm în noaptea asta. Ai răbdare cu mine, te rog. Mi-ești drag, dar hai să nu ne grăbim să consumăm ceva ce s-ar putea să funcționeze dacă suntem oleacă mai înțelepți.

– O să am… am răbdare pentru tine, însă adevărul este că eu am devenit nerăbdător.

– Știu! :* Mă bag la duș. Dacă nu îți mai scriu în seara asta, înseamnă că m-am culcat.

Și da, pe Telegram par „dormită”, însă în realitate am poftă de scris. Sunt atât de obosită și de sleită fizic și psihic încât îmi doresc doar să fiu singură. Complet singură, doar eu și gândurile mele. Cred că am nevoie de un timp de gândire, însă în realitate… femeia îndrăgostită vrea sex, nenică. Nu se încurcă. Vrea muuuult sex. Și-ar trage-o cu el oriunde și oricând. Numai să fie cu el.

Adevărul este că sexul fără poveste este fix pix. Poate că ai sau nu orgasm, însă satisfacția sufletească nu ți-o poate asigura un simplu futai. N-ai cum să simți acea nebunie, acea contopiere și acel sentiment unic decât cu bărbatul pe care îl iubești. Tu știi ce înseamnsă să-ți tremure carnea doar gândindu-te la un om? Să te treacă mii de fiori reci doar rememorând momentele cu el? Nu? Atunci este obligatoriu să trăiești o astfel de poveste.

Un astfel de „sex” este incomparabil.

Nu doar că îl simți cu adevărat în tine și ai orgasm atât fizic, cât și psihic. El crește în tine și te hrănești din el. Îl simți cu toată ființa ta. Îl simți pulsând. Îl simți umplându-te nu doar fizic, cât mai ales spiritual. Timpul chiar se oprește. Creierul nu se mai gândește la toate căcaturile și nici nu te „deconectezi”, ba din contră, îți conectezi propriul creier la al lui. Deveniți o singură ființa și tot ce poți să faci este să te bucuri de acel moment incomparabil de viu care te arde pe interior și care îți asigură o plăcere supremă. O plăcere divină. E ca și cum pentru câteva minute părăsești lumea asta pentru a vizita Raiul. Și-ți dai seama că Raiul tău este strâns legat de prezența lui. Tot așa se nasc și dependențele. Realizând că fără el îți pierzi dumnezeirea. Fără el devii iar o „oarecare” într-o mare de alte femei „oarecare”.

O femeie îndrăgostită nu este niciodată prea obosită pentru a face sex. Nu are migrene. Nu este la ciclu. Nu face nazuri și nici nu refuză în viața vieților ei o partidă senzațională de sex. Niciodată. Când e vorba de sex cu el, nici supărări nu mai are.

Mă cutremur. Mi-e poftă. Mi-e poftă să fac sex cu un om de care să fiu îndrăgostită până peste cap. Mi-e dor să tremur incontrolabil. Abia aștept să fiu la un pas de infarct. Vreau să-mi pierd respirația sărutând bărbatul iubit. Vreau să mi se încleșteze fiecare mușchi și să-mi blochez picioarele în jurul taliei lui. Mi-e dor să-i ascult respirația sau cuvintele obscene, să mă amăgească și să se joace cu toate simțurile mele. Mi-e dor să-mi hrănesc inima hărpăreață din trupul bărbatului iubit. Zace atât de multă pasiune în mine și totuși aleg să o înfrânez.

De ce mă înfrânez? Ipocrită nu sunt. Îmi place sexul de la A la Z, însă nu iubesc, doar îmi doresc să o fac. Și da, aleg să nu fac sex decât să îmi desfac picioarele doar de dragul de a o face… Cracii mei rămân încrucișați până când o să-mi ia mintea foc de dragul lui.

Sharing is caring!

One thought on “Femeia îndrăgostită vrea sex, nenică. Nu se încurcă!

Comments are closed.