Femeile disperate și bărbații inteligenți

Femeile disperate și bărbații inteligenți...

De ce femeile care fac gesturi îndrăznețe sunt considerate disperate? Și de ce bărbații care fac gesturi îndrăznețe sunt considerați romantici?

De ce această diferență între bărbați și femei? Oare nu suntem egali? Dacă vorbim de curaj, noi, femeile, suntem de o mie de ori mai curajoase și mai îndrăznețe atunci când vine vorba de dragoste. Suntem necugetate, ce-i drept. Suntem fataliste, prăpăstioase și exagerate, însă suntem mereu dispuse să riscăm totul pe o singură carte. Până și când vine vorba de durere suntem mai rezistente decât voi, bărbații. Dacă ar fi să ne măsurăm puterile, noi suntem mai puternice și mai dispuse să luptăm decât voi. Bărbații, mai devreme sau mai târziu, renunță. Renunță pentru că nu mai pot, pentru că s-au săturat, din cauza orgoliului sau din cine știe ce motive, mai mult sau mai puțin, întemeiate. Noi, în schimb, nu. Nu renunțăm până când nu ne-am vărsat tot sângele pentru acea iubire. Dar în fine, nu despre egalitatea dintre sexe vreau să scriu. Ci despre curaj și îndrăzneală.

De ce femeile care fac gesturi îndrăznețe sunt considerate disperate? Nu am înțeles și nici nu o să înțeleg vreodată. Eu sunt genul de femeie care ar face orice este necesar pentru a cuceri sau pentru a convinge de ceva bărbatul pe care îl plac. Nu mai suntem pe vremea lui Pazvante Chiorul, nu mai suntem în epoca în care femeia trebuie să stea și să aștepte ca bărbatul să vină, să o seducă, să o ceară, să o „revendice”, spus pe scurt. Viața este atât de scurtă încât nu are rost să mai așteptăm nimic. Ce să mai așteptăm?! Ziua de mâine? Și dacă ea nu mai vine? Dacă peste noapte unul din noi moare în somn? Consider că cea mai frumoasă modalitate de a-ți trăi viața este să-ți asculți inima. Să faci exact ce îți poftește inima. Dacă vrei un bărbat, ia-l. Dacă și el te vrea, bingo! Ai câștigat lozul cel mare. Dacă el nu te vrea, măcar ai încercat și prin urmare nu trebuie să ai niciun regret.

Chiar dacă unii oameni judecă greșit gesturile îndrăznețe și de cele mai multe ori acele femei sunt considerate ori disperate, ori curve, nu contează! Nu contează părerea nimănui. Ceea ce contează cu adevărat, este să-ți asculți inima și să acționezi în direcția dorită. Dragostea nu bate singură la ușă. Bărbatul perfect nu pică din cer. Dacă nu lovești puțin din coate, dacă nu te străduiești puțin, dacă nu lupți, nu o să obții nimic. Bineînțeles că trebuie să ai pentru cine lupta. Doar n-o să lupți cu morile de vânt?! Atunci n-ai fi numai disperată, ci și nebună! În fond trebuie să știi și când să renunți.

Unii bărbați funcționează pe bază de „șoc”, cum îmi place mie să glumesc. Au nevoie de mici stimulente. Și dacă tu ești femeia îndrăzneață care să-i alimenteze focul, atunci fă-o! Ce ai de pierdut? Nimic! Ai numai de câștigat. În jocul ăsta de noroc, pe care mulți îl numesc dragoste, au de câștigat numai femeile îndrăznețe. Ați văzut și voi, cele bune sunt și cele care suferă cel mai mult. În schimb, au de câștigat femeile care știu să jongleze cu focul. Cele care știu să stârnească, să incite, să trezească și să alimenteze pasiunea unui bărbat. Bărbații inteligenți au nevoie de stimulare intelectuală și emoțională. Chiar dacă bărbații adoră sexul, sexul nu este de ajuns și îl vor refuza dacă așa consideră ei de cuviință. Nu mai considerați bărbații animale care respiră sex pentru că nu este așa. Doar ignoranții se mai lasă ghidați doar de plăcerea carnală.

Bărbații inteligenți au nevoie de mai mult decât de plăcerea fizică. Au nevoie de provocări. Așadar, dacă ești în stare să-l provoci intelectual și emoțional, fă-o! Nu îți garantează nimeni că va fi al tău, dar măcar vei deveni de neuitat. Disperate sau nu, femeile care știu să facă gesturi îndrăznețe devin, cu sau fără voia bărbaților, memorabile. Niciun bărbat nu o să uite că femeia cutare a făcut pentru el un gest nebunesc pentru a-i stârni interesul și pentru a-l provoca. Gesturile nebunești, interzise, care nu pot fi povestite nimănui, sunt și cele mai incitante pentru bărbați. Pentru a-l aduce în pragul satisfacției și poate al extazului, merită să spargi barierele în care te-ai obișnuit să trăiești. Merită să ieși din zona de confort pentru bărbatul care știe la rându-i să te facă să vibrezi.

De ce bărbații care fac gesturi îndrăznețe sunt considerați romantici? Pentru că în concepția noastră, doar bărbații sunt cei care trebuie să se străduiască. Ei bine, nu este așa. Nu contează dacă ești bărbat sau femeie atunci când îți dorești ceva. Îndrăzneala nu ține de sex, ci de curaj. Îndrăzneala ține de cel care este dispus să ofere mai mult pentru binele și fericirea amândurora! Nu bărbatul este dator să îndrăznească, ci persoana care a înțeles că pe umerii ei se află trăinicia acelei relații normale sau bizare! 🙂

Sharing is caring!