Fericirea este acolo unde inima ta vibrează…

Fericirea este acolo unde inima ta vibrează...

E vineri! Ce frumoasă zi de vineri! Mulți dintre voi abia începeți distracția, eu abia am încheiat-o. De acum începe odihna pentru mine. După o săptămână în care am hoinărit și am petrecut zile mai mult decât frumoase, mă simt de parcă aș fi făcut un an de terapie. Terapie psihologică, evident.

Mă simt liberă. Sunt ușurată. Pot să respir fără să mai simt nicio apăsare. Mi s-a limpezit mintea. Inima mea cântărește mult mai puțin, iar creierul creierul meu în sfârșit a oprit avalanșa de gânduri care mă înjunghiau în fiecare noapte. Gândurile mele nu mai sunt împotriva mea, ci au început să revizualizeze viitorul. Mi-a revenit ambiția. Mă rătăcisem și-mi abandonasem viitorul. Prezentul nu mai conta. Trăiam în trecut. Într-un trecut care nu-mi face cinste și pe care oricum nu-l mai pot schimba. Însă acum am reluat frâiele prezentului, construind viitorul. Un viitor de la care m-am abătut. Dar mi-am reluat calea. Mulțumită prietenilor mei, salvatorii sufletului meu.

Am ajuns la o concluzie, iubirile vin și pleacă. Oamenii de care ne îndrăgostim vin și pleacă. Nu-i putem ține lângă noi oricât de mult i-am iubi. Nu-i putem obliga să rămână. Nu-i putem determina să-și schimbe deciziile. Sunt multe lucruri pe care nu le putem schimba și totuși, să mulțumim măcar pentru o parte din ele – să mulțumim pentru prietenii buni și frumoși pe care îi avem. Chiar dacă relațiile amoroase se sfârșesc, rămân prietenii, rămân planurile de viitor, rămân scopurile noastre, țelurile și visurile pe care n-ar trebui să le sfârșim odată cu dezamăgirea în dragoste.

La naiba cu iubirea! Cine are nevoie de ea când ne bucurăm de libertate?! Avem libertate, prieteni minunați, timp liber, o țară senzațional de frumoasă, o mare neagră unde ne putem încărca bateriile, oportunități cu miile, ce dracu’ ne oprește să fim fericiți?! Nimic! Nimic nu ne oprește să fim cu adevărat fericiți și credeți-mă, fericirea nu se regăsește numai în brațele lu’ Xulescu.

Fericirea este acolo unde inima ta vibrează. N-ai nevoie de el sau de ea… ai nevoie de tine întreg/întreagă. Ai nevoie de tine optimist/ă, capabil/ă să guști din plăcerile vieții. Chiar și din cele interzise!

Eu vibrez în România mea, cu prietenii mei, acolo unde timpul stă în loc și totul este de poveste! Eu vibrez de fiecare dată când muncesc pentru visul meu. Sunt întreagă, sunt vie, nu sunt învinsă, nimeni și nimic nu mă poate înfrânge. În seara asta sunt fericită și voi fi și mai fericită când mă voi afla la volanul mașinii mele, conducând spre Vama Veche, acolo unde nu există tristețe, dezamăgire sau amintiri neplăcute.

Și primul drum îl voi face singură! :))))

Sharing is caring!