Fetele inocente și sutienele cu bretele din plastic…

Fetele inocente și sutienele cu bretele din plastic...

Oare femeile care poartă sutiene cu bretele din plastic și lasă „plasticele” la vedere, crezând că nu se văd, sunt mai altfel decât noi, celelalte femei?! Celelalte femei, adică noi, astea care nu prea purtăm sutiene sau dacă purtăm, luăm pe noi d-alea cu bretele normale. Unele femei, mândre posesoare de „plastice” pe umeri, sunt al dracului de vulgare, pe când altele par a fi niște mironosițe care-și ascund „nurii” în cupele și-așa prea mari ale unor sutiene de prost gust.

Of, Doamne de ce sunt necesare sutienele la douăzeci de ani?! Fetele chiar nu înțeleg că un sân crud, ferm și natural, este de o mie de ori mai frumos și mai atrăgător decât unul încătușat într-un sutien ieftin?! A fost o vreme când îmi purtam sânii cu o mândrie nemaipomenită. Îmi plăcea la nebunie să văd cum ochii bărbaților picau pe sfârcurile mele crude, care împungeau îndrăzneț bluzele pe care le purtam.

Mie, ca femeie, mi-ar plăcea să văd sânii „la liber” deși, este adevărat, anumite ținute nu permit lipsa sutienului. Dar ca să fiu pe deplin sinceră nu sutienul este problema principală, ci pudoare pe care o emană anumite fetișcane. Nu-mi plac femeile vulgare, dar nu-mi plac nici „fetițele” prea cuminți. Am alergie la ambele categorii.

Simt o plăcere aproape bolnavă să intimidez fetele cumințele. Să le provoc și să le fac obrajii să roșească. Fetele, dragele de ele, cred în dragostea până la adânci bătrâneți, nu știu să sărute, vor să se mărite virgine, n-ar face în ruptul capului sex oral, iar de sex anal nici nu poate fi vorba se feresc să privească bărbații în ochi și nu zâmbesc decât cunoscuților. În rest sunt cuminți, serioase, pudice, corecte adevărate domnișoare pe care unii bărbați chiar le iau de neveste. Unele dintre ele chiar ajung să se mărite așa curate cum sunt, însă cele mai multe dintre ele ajung fie victime în gherele unor draci de bărbați, fie se șmecheresc alături de bărbați buni, pe care ulterior îi părăsesc pentru ăia care le oferă mai multe senzații tari.

Să mă ierte Doamne, Doamne, dar nu am încredere în niște ochi ce par a fi inocenți și curați. Nu m-aș putea încredere într-o fată de douăzeci de ani. Este la fel de instabilă cum sunt și bretelele din plastic ale sutienelor de 10 lei. Când crezi că s-au fixat pe piele și poți să te miști în voie, fac poc și te lasă cu sânii goi. Cam așa și cu inocentele de 20 de ani. Ca bărbat ajungi să o îndrăgești, investești în ea tot ce ai mai bun, faci „carieră” cu ea, o înveți tot ce trebuie să știe, inclusiv în materie de sex, și te lasă pentru unul care de obicei este ori mai spontan, ori mai potent financiar.

Nu-mi plac sutienele cu bretelele din plastic așa cum nu îmi plac fetele inocente. Femeile directe ca mine, care spun lucrurilor pe nume și-și asumă faptele și sentimentele lor, au întotdeauna de pierdut în fața fetelor care iau cuvintele „nu” și „nu știu” în brațe. Eu dacă zic „da, vreau” și știu naibii totul, atunci sunt curvă, nedemnă de încredere sau de speriat.

E cinstit?! Nu-i cinstit!

Sharing is caring!