Fundul sus, domnișoară!

Mă primești mâine?

Vrei să vii mâine?

Da! Mă primești? Caută un hotel, vin mâine în jur de 12.

E aproape 2 noaptea, acum mă anunți? Când naiba să rezerv așa repede o cameră la hotel?

Ești fată deșteaptă! Folosește Booking-ul, de restul mă ocup eu. Presupun că vrei să mă vezi, nu?

Aaaa, da! Vreau. Ok. Găsesc eu o cameră undeva. Dacă nu găsesc… mă poți lua cu tine.

Hahaha, bună asta. Te iau. Dar știu eu că o să găsești.

Pot să te aștept cu vodkă? Îl întreb eu râzând.

Sigur, pe tine. Dar eu nu pot să beau. Seara plec înapoi.

Bine… ar fi ok să prestezi bine de tot dacă tot vii și pleci ca după o zi de muncă. Opt ore îmi aloci, opt ore o să depui efort, i-am spus eu parcă glumind. Parcă… dar nu glumeam.

Și-am găsit o cameră… deplorabilă… fără chef, așa cum eram și eu. Cenușie. Închisă. Ca pentru sex fără sentimente. Ca pentru futut fără implicații, fără așteptări, fără promisiuni și fără scoateri de ochi. Dar nu-mi păsa. Și nici nu conta. Nu trebuia să îl impresionez și nici să mă străduiesc. Eram doar curioasă. Dornică. Plictisită. Atât.

N-am colindat Booking-ul, am intrat în primul hotel de lângă casa mea.

Aveți o cameră dublă?

Avem! Pentru cât timp doriți?

Pentru o zi de muncă. Opt ore. Dați?

Dăm, dar va trebui să plătiți 24 de ore.

O să plătească. O să plătească cu vârf și îndesat, îi spun eu râzând.

Vodka Absolut era rece, bună, neîndurătoare, exact ca mine. Sucul de portocale zăcea pe fundul unui pahar. Trebuia să-mi treacă greața de mine! Nu l-am lăsat să zacă prea mult timp, mi-am făcut de cap cu sticla de tărie până să ajungă el. Întârziase. N-aveam cum să-l aștept „neconsolată”. Nu-mi plăceau camerele de hotel, cu atât mai puțin alea în care eu aveam să rămân singură.

Mă știa ca pe un cal breaz. Nu punea întrebări. Nu mă certa. Ba din contră, toată situația era în avantajul lui. Voia să vadă o Damă dezinhibată, nu una cu probleme la mansardă, emotivă și apatică. Voia o femeie cu chef, fierbinte, nu una pasivă și plictisită. Voia să fie cu femeia pe care o dorea de foarte mulți ani. Hmm, cât timp pierdusem fiind doar cunoștințe?! Mult!

Sunt în camera 307. Ușa e deschisă. Deja am început sticla de vodka. Din nefericire pentru tine n-am glumit.

Nu mi-a răspuns, pentru o clipă am crezut că se răzgândise, asta mă determină să mă dezbrac. Aveam de gând să mă îmbăt și să mă culc. Nu mă grăbeam nicăieri. Am tras draperiile, era prea soare, am deschis televizorul, am dat muzica destul de tare pentru o cameră de hotel cu pereții subțiri, și m-am dezbrăcat păstrând pe mine doar chiloții și sutienul de un alb impecabil, așa cum nu avusesem vreodată sufletul. M-am suit în vârful patului cu sticlele lângă mine, mi-am apris o țigară și am început să fumez ca un turc. Mi-ar fi plăcut să fi fumat CU un turc

Hei, am ajuns, am venit să-ți fac un copil, îmi zise el trântindu-se lângă mine în pat. Era mai bucuros decât puteam eu să suport…

După toată povestea am crezut că Făt-Frumos o să fugă de mine ca dracul de tămâie, dar n-a fost așa. Din nou am primit confirmarea că o femeie pilită este ca un loz câștigător în mâna unui bărbat. Cred că orice mascul ar trebui să se culce cu o femeie băută cel puțin o dată în viața lui, mai ales dacă tipa e îndrăgostită de el. În astfel de condiții realitatea întrece cu mult orice vis sau fantezie.

Nu spun că toate femeile sunt brici în pat atunci când beau, iar eu clar nu eram îndrăgostită, însă haideți să recunoaștem, pe beție senzațiile și trăirile sunt mai vii, mai accentuate. Timpul chiar pare să se oprească. Rușinea, teama, vina, toate pălesc, toate sentimentele negative se risipesc.

Mă cunoșteam. Știam că sunt de speriat dacă beau. De aceea o și făcusem. Ca să-mi adorm conștiința. Voiam să-mi dezleg mintea și limba. Mai ales limba. Știam că voi fi de nerecunoscut. Nici nu-mi doream să mă iubească, voiam să mă smulgă din fanteziile pe care le trăiam. Voiam să mă arunce cu capul în nori și cu picioarele-n tavan. Atât.

Să nu-mi intri în mâini dacă beau și să nu-mi ieși din grații cu vodka lângă mine, dragule.

Nici nu plănuiesc să-ți intru în mâini, îmi zise el râzând. Ci între picioare, hai, fundul sus, domnișoară, lasă țigara!

Sharing is caring!