Hai să facem duș împreună…

Hai să facem duș împreună! Îmi zise el.

Nu, mă duc eu prima, că-s mai „delicioasă”, apoi urmezi tu. Dar separat, i-am spus eu încercând să-i tai orice dorință de a insista.

Când să mă ridic din pat, el mă opri acoperindu-mi corpul cu al lui. Semn clar că nu aveam să scap până ce nu ascultam ce avea de zis.

De ce te ascunzi? De ce fugi când e vorba să trecem la un alt nivel de intimitate? Tocmai ne-am tras-o, ca să nu zic că am făcut dragoste, că tot nu-ți place expresia. Crezi că sunt orb? Crezi că nu-ți văd defectele și calitățile? Ba le văd. Îți cunosc fiecare imperfecțiune chiar dacă tu preferi să facem sex cu draperiile trase sau dacă e prea întuneric, aprinzi lumina de la baie și o închizi pe cea din cameră. Știu că mai tare preferi să vociferezi mai pronunțat decât să fii văzută. Te cunosc de parcă ai fi a mea.

Stătea cu totul pe mine și aproape că mă strivea cu greutatea lui. Cu o mână îmi mângâia șoldul stâng, cu insistență aproape, iar cu cealaltă îmi oprea orice încearcare de a mă da jos din pat.

Haide, lasă-mă să trec. Facem duș altă dată, nu azi. I-am zis eu.

După cum vezi, îți știu semnele și cicatricile trupului, A., însă se pare că eu le accept cu mai multă deschidere decât tine. Eu, ca bărbat, nu mi-am ales niciodată femeia pentru că are un cur demențial, niște picioare superbe sau pentru că are sânii incredibil de mari. Tu știi că mie îmi plac fetele micuțe, volptoase, cu părul scurt, ca tine așa. Tu știi că eu sunt atras mai ales de mintea unei femei decât de aspectul ei. Și să-ți mai spun ceva, femeia care îmi place mie este cea mai frumoasă. Ca mine gândesc toți bărbații. EA poate fi oricum, dacă e pe placul MEU, este perfectă. Fără sâni, fără buze, fără craci, fără cur, astea sunt detalii. Pentru bărbatul îndrăgostit femeia potrivită este întregul său univers.

Adică tu ești îndrăgostit? L-am întrebat eu.

Adică n-ar trebui să-ți mai fie rușine cu trupul tău.

Și cu această mărturisire îmi dădu voie să plec din patul lui.

Avea dreptate și știam acest lucru. Mă băgase în „ședință” deși eu știam foarte bine că pentru bărbatul potrivit femeia lui este cea mai frumoasă. Chiar dacă mă privea ca și cum eram prăjiturica lui preferată și reacționa într-un mod cât se poate de erotic la orice atingere a mea, noi nu eram făcuți unul pentru altul. Făceam sex cu el, dar asta nu însemna că mă dăruiam complet. Eram a lui din punct de vedere fizic, însă sufletește îmi aparțineam. Eu nu știu să iubesc. Mi-e greu să mă atașez, așa am fost dintotdeauna. Acea barieră exista, iar el știa mai bine decât oricine. Mă simțeam bine cu el, dar nu eram în extaz. Nu eram pregătită să-mi spăl păcatele în fața lui, să renunț la toate granițele mele pentru a mă îndrăgosti.

Nu voiam să defilez în fundul gol prin fața lui, nu voiam să-mi spăl pielea de amintirile trecutului cu el, nu voiam să-i fac mărturisiri, să-i spun ce am trăit sau n-am trăit. Nu aveam de gând să-i dezvălui secretele mele, să-i arat cicatricile inimii sau să-i dezvălui vreun strop din sensibilitatea mea. Chiar dacă pe alocuri mă percepea ca pe o femeie complexată pentru că impuneam anumite condiții, adevărul este că nu voiam să renunț la intimitatea mea sufletească pentru el. Era puternic, m-ar fi putut lipi oricând de un perete pentru a face sex în cabina de duș, dar n-am vrut.

Cu toate acestea, deținea adevărul absolut. Femeile n-ar trebui să-și ascundă trupul în fața bărbatului iubit, indiferent cum ar arăta ele și câte defecte ar avea. Odată ce bărbatul este acolo, în acel pat și nu în altul, înseamnă că el iubește acea femeie și o venerează. Și cu cât vei fi mai nebunatică și mai dezinhibată cu el, cu atât îl vei seduce mai tare. Cu cât ești mai complexată și-i refuzi cu mai multă îndârjire cererile, cu atât relația devine mai obositoare. Tu te vei simți agasată, el se va deveni nesigur și-atunci, vă veți răci unul de altul. Bărbatul n-ar trebui să ceară, tu ar trebui să iei inițiativa și dacă totuși nu ai curaj, fii atentă la semnalele lui și anticipează-i dorințele.

Deși nu-mi place să generalizez, orice bărbat își dorește o curvă în pat și o doamnă în societate. Dacă îți sărută fiecare centimetru al pielii, atunci nu ai de ce să fii rușinoasă cu el. Te cunoaște și te vrea exact așa cum ești!

Sharing is caring!