Ne iubim, dar nu ne mai fu*em! Cum vine asta?!

ne iubim

Ne iubim, dar nu ne mai… fu*em! Păi cum vine asta, boss? Ce fel de relație este aceasta? De ce mai stați împreună? De ce vă mai căsătoriți? De ce vă mai luați case și mașini pe numele amândurora dacă, oricum, doar conviețuiți ca niște amici?! Ce-o să se întâmple atunci când ea se va îndrăgosti fulgerător de vreun mascul NOU, proaspăt, interesat de ea și dornic să o fu*tă?! Sau ce se va întâmpla atunci când tu o să dai de una care să te divinizeze și care să își dorească să te „prepareze” dimineața la prânz și seara?!

Îți zic eu ce se va întâmpla! O să vă despărțiți și o să vă chinuiți să vă împărțiți bunurile la notar sau, dacă ești băiat cumsecade, o să îi lași ei totul, căci tu ești bărbat cu cojones și în câțiva ani faci altă casă și îți iei o mașină mai șmecheră decât cea pe care i-ai lăsat-o ei! Asta dacă ești cumsecade și dacă, nu cumva, ea este cea care te-a înșelat grupa mare. Căci dacă ea este cea care te lasă cu buza umflată în soare, n-o să vrei să-i lași nici șosetele flaușate pe care i le-ai făcut cadou Crăciunul trecut!

Dacă te iubesc și mă iubești,

de ce nu ne mai fu*em?!

Eu nu îi înțeleg pe ăștia care rămân împreună dintr-o comoditate prostească! Unii dintre voi rămâneți împreună pentru că efectiv sunteți incapabili să luați decizii, vă e frică de singurătate, nu mai cunoașteți „piața” și tot aveți impresia că pe altcineva mai bun nu o să găsiți. Vă este silă să ieșiți din casă, nu vă mai îngrijiți, v-ați îngrășat vreo 10-20 de kilograme. Nu mai aveți energie să ieșiți la „agățat” și uite așa trece viața pe lângă voi, trăind o existență fadă, plată, de 3 lei și 50 de bani. O viață nici fericită, nici nefericită. Rutină. Obișnuință. Comoditate. Și în confort financiar. Că e mai OK să împărțiți cheltuielile la doi, decât să își plătească fiecare propria chirie sau propriile rate la bancă, propriile facturi și așa mai departe.

Bă, mi-e puțin miluță de voi! Prefer singurătatea decât să împart patul cu un simplu prieten cu care nu fac sex și care nu mă face să mă simt femeie. Și nu, nu mă puneți la zid. Nu spun că sexul este cel mai important într-o relație. Dar dacă nu vă fu*eți sau vă fu*eți din an în Paște, o dată la câteva luni, puteți declara că aveți o relație de cuplu?! Nu! Stați împreună ca niște neamuri de sânge… adică fără sex!

În loc să ne iubim, ne uităm pe Netflix!

Doar în pozele de pe Facebook „ne iubim”, în rest doar vă tolerați. Lumea nu știe. Oamenii vă felicită, vă numesc „frumoșilor”, vă dau like-uri și inimoare, însă în realitate sunteți ca și separați. Fiecare cu jobul lui, fiecare cu nevoile lui, fiecare cu fanteziile lui și fiecare cu dorințele lui ascunse. Pentru că din păcate, în viața reală nu mai aveți chimie, nu mai sunteți atrași unul de altul, nu vă mai imaginați cum v-ați pune-o pe mașina de spălat în timp ce ea trepidează la nu știu câte mii de turații. Nu vă mai imaginați cum să faceți sex în locuri nebunești, nu mai faceți dragoste și nu faceți nici măcar „sex sportiv”! 

Trist, dar adevărat! Iar întrebarea mea este: oare chiar e ok să trăiești așa?! Nu ți se pare un risc pe termen lung? Nu crezi că într-o zi se rupe de tot lanțul de iubire? Îți asumi riscul ca la 35 de ani să te trezești realmente singur. Bine, singur ești și acum, dar nu fizic. La 35 de ani vei fi chiar singur și, din punctul meu de vedere, irosești niște ani prețioși pe care i-ai putea folosi fiind fericit și întâlnind persoana potrivită ție, cu care să faci și sex, nu doar împreună cu care să acumulezi bunuri și datorii.

Nu-ți spun să te desparți, dar te asigur că viața este prea frumoasă ca să o trăiești lângă un om care să nu îți ofere afecțiune, atenție, iubire, comunicare, deplinătate, reciprocitate, timp de calitate și măcar un orgasm / climax dat dracului pe săptămână! Cel puțiiiiin unul pe săptămână, zic să fiu rezonabilă, că io aș tinde la mai multe orgasme… preferabil multiple! 😀

Sharing is caring!

4 thoughts on “Ne iubim, dar nu ne mai fu*em! Cum vine asta?!

  1. Incercati sa reveniti daca tehnic este posibil, la varianta de a posta comentariile cititorilor aici pe site…este pacat sa se piarda o traditie veche si deosebit de animata!Celelalte variante sunt bagabonteli ieftine si neatragatoare !

Comments are closed.