(Nu) contează mărimea penisului?

(Nu) contează mărimea penisului?

Dacă tot m-a întrebat Liviu dacă mărimea penisului contează și dacă tot m-am dat la discuții cu Irina despre „cariceală”, am zis să dau curs și acestui subiect. Problema este una singură – părerea mea s-ar putea să sporească temerile și complexele bărbaților, tocmai de aceea am și evitat până acum subiectul. În momentul în care scrii și îți creezi o comunitate în jurul blogului, vrei sau nu vrei devii, oarecum, un formator de opinie. Mă tem de această responsabilitate uneori. Îmi dau seama că oamenii au mari complexe, iar eu nu vreau să contribui la amplificarea lor. Cu toate acestea, voi scrie despre acest subiect și îmi voi expune părerea sinceră, așa cum o fac de fiecare dată.

Contează mărimea penisului? Contează! Aș fi ipocrită să nu recunosc faptul că mărimea chiar contează. Însă nu este atât de importantă din punct de vedere fizic, cât este vizual. Ochiul apasă butonul play al minții. Știți vorba aceea, ochii văd, inima cere! Așa cum voi, bărbații, sunteți atrași de femeile frumoase și sunteți mai ușor stimulați de femeile atrăgătoare, la fel și noi, femeile, sunt mai provocate de un penis generos decât de unul mic. Orgasmul este tot orgasm indiferent cum ar fi el provocat și de ce să nu recunoaștem, puține femei au orgasm vaginal la fiecare contact sexual. Majoritatea dintre noi atingem climaxul mai frecvent pe cale clitoridiană decât vaginală. Așadar, în acest caz, penisul e și nu e important.

Cu toate acestea, senzația aceea de umplere este fantastică. Mai ales dacă te „umple” un bărbat de care ți-e drag! Dar trebuie să ai cu ce umple, altfel, din punct de vedere psihic, s-ar putea să mă inhib, s-ar putea să mă amuz, s-ar putea să-mi pierd interesul, s-ar putea să cred că nu ne potrivim sau mai știu eu ce tâmpenie. Care da, fie vorba între noi, sunt chiar tâmpenii. Dar să știi, dacă nu există sentimente, mai devreme sau mai târziu vom fi oricum incompatibili, chiar dacă ești dotat sau nu!

Însă așa cum bărbații cu un penis mare se cred deseori mai bărbați decât ceilalți, pentru femei bărbatul cu un penis cu o mărime optimă este catalogat ca fiind un bărbat capabil nu doar să ofere plăcere, ci și să domine, să ofere protecția aceea după care tânjim majoritatea dintre noi. Penisul nu a fost și nici nu va fi vreodată doar un simplu falus, un soi de vibrator viu bun doar pentru futut. Falusul în sine reprezintă puterea bărbatului, iar femeile sunt foarte atrase de putere. Singura calitate care „leșină” o femeie instant este puterea.

Deși pare SF ce scriu eu aici, cred că unii dintre voi îmi veți da dreptate. Dacă facem referire strict la contactul sexual, nu mărimea penisului contează, ci grosimea lui. Până la urmă prin frecare se produce plăcerea, nu prin „ciocănire”. :))))))) Poți să ajungi cu penisul până în stomac, însă puternic vascularizați și ușor excitabili sunt primii 3-5 cm ai vaginului, așadar despre ce vorbim?! Un penis grosuț o să bată la fundul gol un penis mare sau foarte mare.

NU contează mărimea, de fapt cel mai mult contează implicarea bărbatului în timpul actului sexual. Exact cum a spus și Irina, face dragoste cu mine sau se satisface singur prin mine?! Face dragoste cu mine sau de fapt mă fute și atât?! Face dragoste cu mine sau face sex cu vaginul meu?! Implicarea partenerului ne determină să catalogăm o partidă ca fiind bună sau rea, nu mărimea penisului!

În comentariile la un articol trecut vă spuneam că am avut neșansa de a mă culca cu un bărbat cu un penis mic. Nu era nici minuscul, dar nici normal nu era. La vremea aceea eram cam tinerică, nu prea știam cum să reacționez, era zi și când l-am văzut pe „frumos” cu un asemenea penis m-am blocat. Pentru mine era uimitor că un bărbat de conformația lui (solid și bine făcut) să aibă un penis atât de mic. Actul s-a consumat până la urmă, însă mecanic, fără artificii și fără sex oral. Să mă iertați, dar n-am putut să bag în gură așa ceva! 😀 Dacă ar fi fost seară, poate că nici n-aș fi sesizat că era atât de puțin înzestrat, însă fiind zi am înfruntat „cruda realitate”.

Totodată am avut și „bucuria” de a mă culca cu un tip cam prea dotat. Nici aici n-a fost o fericire. Chiar dacă vaginul se mărește până la 200% în timpul actului sexual, dacă este stimulat, excitat și așa mai departe, adevărul este că mi s-a părut dificil din toate punctele de vedere. Eu sunt mică, gura mi-e mică, sunt mică peste tot, așadar nu aș opta niciodată pentru un penis foarte mare! :))))))) De fapt, nu am iubit, nu am căutat, nu am vrut și nu m-am îndrăgostit niciodată de un bărbat doar pentru că avea un anume penis. M-am îndrăgostit pentru că m-am îndrăgostit nu pentru falusul lui.

Așa că dragi bărbați, nu vă mai ghidați acțiunile după mărimea penisului. Fiți bărbați prin gesturi, tandrețe, afecțiune, atenție și dragoste. Cu cât veți fi mai afectuoși și mai pătimași în intimitate, cu atât veți suci mai tare mințile femeilor. Noi, femeile, ne bucurăm maxim de tandrețea din timpul actului sexual și apreciem exact acele momente sincere, neregizate, care nu pot fi descrise în cuvinte, nu artificiile, nu durata actului sexual, nici mărimea penisului, ci implicarea voastră. Potrivirea este cheia. Compatibilitatea aceea din toate punctele de vedere. Comunicarea din intimitate este și ea importantă. Sunt momente când ne dorim să fim animale și ne comportăm ca atare și momente când vrem să devenim una și aceeași ființă cu bărbații noștri.

Însă cert este un lucru – mai bine îi umpli sufletul cu iubire și îi scurtcircuitezi mintea, decât să îi umpli fundul cu un falus mare și atât! 😉

Sharing is caring!