Nu există femei care nu știu să facă sex!

Nu există femei care nu știu să facă sex!

Bărbații se plâng adesea că femeile „stau ca vacile”, că nu dau din fund, că n-au inițiativă, că nu gem, că nu zgârie, că nu mușcă, că n-o sug cu pasiune, că nu vor sex anal, etc.. Pe scurt, femeile sunt acuzate adesea că nu își manifestă plăcerea din timpul actului sexual și nici atracția și iubirea față de partener.

Ce-i drept, atunci când nu iubești o femeie, îi găsești tot felul de defecte și este absolut firesc să nu fii compatibil cu ea în pat. Să nu uităm că atunci când nu există sentimente, tipa poate fi și o amazoană în așternuturi, dacă nu o vrei pe termen lung, nu o vrei și pace, poate fi și Zâna Zorilor că degeaba. Așa că nu te mai plânge că femeile „stau ca proastele” sau că te-a futut una de ți-au sărit capacele, dar „lipsește ceva”, adevărul este că niciuna nu-i îndeajuns de bună ca aleasa inimii.

Nu există femei care nu știu să facă sex, există femei care n-au fost învățate cum să iubească, femei care nu reușesc să se conecteze cu bărbații aleși, femei care se tem de respingere, femei cu o stimă de sine scăzută, femei care nu au orgasm vaginal, femei care nu știu să se dăruiască trup și suflet, femei care se simt folosite, femei care nu sunt iubite îndeajuns de mult încât să înflorească în brațele bărbaților lor.

De obicei partidele de sex sunt nereușite atunci când nu există iubire și încredere, în rest, dacă ești pe aceeași lungime de undă cu partenera ta, dacă o iubești și o dorești, vei avea răbdarea de a o seduce și cuceri, o vei învăța să iubească și să se iubească, îi vei arăta cum să se deschidă și o vei transforma dintr-o puștoaică temătoare într-o femeie adevărată, conștientă de propria sexualitate, capabilă să își recunoască dorințele și nevoile, dornică să experimenteze și să simtă toate plăcerile iubirii. Dar dacă tu nu vrei să te complici și n-ai chef și nici răbdare ca să o ajuți să treacă peste acele blocaje, atunci nu te mai plânge, frate, și plătește o femeie care să te reguleze așa cum îți dorești.

Probabil că „stă ca vaca”, probabil că face mofturi și îți strâmbă adesea din nas, probabil că nu are orgasm și cel mai probabil mimează tot ceea ce face cu tine în pat. Te simți folosit, îți cere tot felul de chestii, însă nu oferă. Este o răsfățată și regizează fiecare moment, fii sigur, însă undeva greșești și tu. În astfel de situații comunicarea este cheia problemei. Spune-i ce simți, ce-ți dorești și determin-o să îți dezvăluie și ea ceea ce are în minte și în suflet. Undeva există un blocaj, dacă nu o ajuți și o judeci, nu o să ajungeți nicăieri. Iar dacă ea nu vrea să fie sinceră cu tine și nu vrea să schimbe nimic în comportamentul ei de micuță alintată, atunci ar fi mai bine să îți vezi de drum… fără ea.

Nu există femei care nu știu să facă sex, există femei care nu te iubesc sau femei care se tem de ceva! 🙂

Sharing is caring!

4 thoughts on “Nu există femei care nu știu să facă sex!

Comments are closed.