Nu mai lăsa niciodată femeia deasupra!

Îți place sexul, nu-i așa?! Sex normal, sex anal, sex oral. Sex să fie! Din abundență! Cât mai intens și mai nebunesc! Și ca orice bărbat, adori să vezi femeia deasupra. Este atât de frumoasă când stă deasupra ta părul ei lung, înmiresmat, îi atârnă pe chipul tău. Din această poziție o vezi în întregime, îi poți devora sânii în voie. Din când în când îi stimulezi clitorisul cu degetele și o privești în ochi adânc și geme și-i muști buzele pline. Este a ta și te regulează exact așa cum îți place. Mâinile tale stau pe șoldurile ei stabilind ritmul și intensitatea penetrărilor. Este atât de bine pentru tine. Aproape că nu depui niciun efort. Simți plăcerea în stare pură! Intri tot în ea STOP!

Trezește-te din vis și deschide bine ochii!

Femeia care stă deasupra ta te poate nenoroci!

Fă sex cu simț de răspundere și nu mai lăsa niciodată femeia deasupra!

O să îți rupă penisul!!!

Conform unui studiu apărut în publicația Advences in Urology, s-a stabilit că poziția „femeia deasupra” este cea mai periculoasă dintre toate pozițiile sexuale. Cercetările au fost realizate de un grup de cercetători din Brazilia, în decursul a 13 ani. În această perioadă au fost examinați peste 42 de bărbați cu fracturi de penis, iar studiul a demonstrat faptul că „femeia deasupra” a produs peste 29% din cazurile de fracturi ale penisului. În această poziție pe care mulți bărbați o adoră și pe care femeile o acceptă datorită penetrărilor extrem de plăcute și adânci, femeia controlează și domină falusul cu întreaga sa greutate corporală. Astfel, în cazul unor mișcări bruște, a unor penetrări „greșite” sau a unor accidente neplăcute, penisul va suporta întreaga greutate a femeii. În astfel de cazuri se pot produce vătămări grave, așa cum sunt fracturile. Chiar dacă pare greu de crezut, când se întâmplă astfel de situații neplăcute, durerea femeii este minoră, pe când cea a bărbatului este colosală. Ea nu pățește nimic, pe când el se poate alege cu o fisură a penisului extrem de dureroasă.

Cercetătorii brazilieni afirmă fără nicio urmă de îndoială că poziția „femeia deasupra” este cea mai periculoasă poziție sexuală. Potrivit studiului, 28 dintre fracturi s-au produs în timpul unui act heterosexual în care femeia era deasupra, 4 fracturi s-au produs în timpul unui act homosexual, 6 fracturi s-au produs în timpul masturbărilor reciproce, iar 4 dintre fracturi au rămas neelucidate. Cert este un singur lucru: majoritatea fracturilor de penis sunt produse de femeile care stau deasupra. Dacă ești curios care este sunetul unei fracturi de penis, ei bine, amintește-ți cum se aude ruperea unui zgârci și vei ști care este „melodia” fracturii de penis.

Dacă poziția „femeia deasupra” este cea mai periculoasă, poziția misionarului este cea mai sigură, bărbatul bucurându-se de control deplin!

Concluzia: Lasă femeia deasupra numai în cazul în care ea este slăbuță, elastică, se mișcă ușor și are reacții rapide. Evită să o lași deasupra ta dacă a consumat băuturi alcoolice sau alte substanțe „periculoase”. Este un lucru știut de toată lumea că femeile băute au un apetit sexual fantastic. Așadar, dacă vrei să scapi nevătămat, ar trebui să adopți atitudinea de bărbat dominant, dispus să pună „cotul” serios la treabă.

Sharing is caring!