O iubește cum te-a iubit pe tine!

O iubește cum te-a iubit pe tine! O iubește cum a învățat de la tine, iar tu ai mâinile legate și sângerezi din toate încheieturile. Imaginează-ți cum o sărută, cum o atinge și ce vorbe dulci îi șoptește. Ea se află acum în brațele lui, se bucură de dragostea și de carnea lui. Lumea toată e a ei. Fii convinsă că este cea mai fericită femeie. Mai știi cum îți zâmbea ție, cum te alinta și cum îți făcea acele lucruri care te înnebuneau?! Ei bine, acum ea are parte de toată tandrețea lui, iar tu îți smulgi părul din cap blestemând ziua în care l-ai cunoscut, urând clipa în care te-ai îndrăgostit de el și blamând momentul în care i te-ai dăruit cu totul. Pentru că i-ai dat totul și acum simți că ai rămas fără nimic. Ești complet goală. A nimănui. Fără viitor, doar cu un trecut dureros în palme.

Cu tine a devenit bărbat, iar tu te-ai transformat într-o femeie adevărată… probabil. Ați împărțit multe lucruri împreună și aveți o mulțime de amintiri, iar el a trecut peste toate bunele și relele care v-au legat. Ba chiar mai mult decât atât, și-a refăcut viața cu o altă femeie. Una, pesemne, mai bună decât tine, iar dacă n-a ales una mai bună decât tine, înseamnă că e cam nebun și n-a învățat nimic din ceea ce ați trăit voi.

Trezirea!!! Alungă fanteziile. Nu o iubește cum te-a iubit pe tine. Nimeni nu iubește la fel două persoane. Există atât de multe forme de iubire încât nu are cum și nici nu va iubi vreodată o altă femeie așa cum te-a iubit pe tine. Dacă femeia aceea chiar este jumătatea lui, o va iubi mai mult decât pe tine, mai frumos și de-a dreptul deplin, iar dacă tipa nu-i ce trebuie, o va distruge mai ceva decât te-a distrus pe tine.

Poate că o sărută ca pe tine, însă nici măcar sexul nu este la fel. Nu are cum să fie. Fiecare om trezește în noi anumite sentimente, fiecare persoană este unică, iar noi ne comportăm ca atare. Cu o femeie poate fi un amant înfocat, iar cu alta un romantic incurabil. În funcție de personalitatea femeii și de potrivirea dintre ei, el va deveni imaginea bărbatului pe care și-l dorește ea.

Sunt absolut convinsă că nu face sex la fel cum făcea cu tine. Poate cu ea este și mai afectuos sau din contră, poate sunt genul care fac sex animalic. Nu ai de unde să știi ce se întâmplă între ei și nici nu e cazul să îți faci în minte tot felul de scenarii.

S-ar putea ca relația lor să o întreacă pe cea pe care ați avut-o voi și e firesc să fie așa. Oamenii ar trebui să învețe din greșelile lor și să meargă din bine în mai bine, nu invers. Sunt bărbați care se comportă abject indiferent de femeie, însă aceia sănătoși mintal, care își doresc un viitor frumos și apreciază compania unei femei speciale, se vor purta, de data aceasta, impecabil. Se vor strădui și vor construi acea relație.

Așadar, nu te mai gândi la acele tâmpenii care te îmbolnăvesc, nu o iubește cum te-a iubit pe tine și nu o iubește cum a învățat de la tine. Din păcate, noi, cele din trecut, suntem femeile de tranziție, femeile cu care ei au ajuns mai aproape de varianta lor cea mai bună, femeile de la care au învățat multe și cu care au trăit clipe frumoase, poate de neuitat, dar nu suntem și nici nu vom fi vreodată femeile cu care ei vor rămâne până la adânci bătrâneți.

Poate că asta-i menirea noastră, să îi conducem către femeia potrivită. Îi ajutăm să devină bărbați ideali și amanți perfecți. Le arătăm cele mai urâte fețe ale poveștilor de dragoste pentru ca ei să se ferească și să se apere de potențialele iubiri nocive. Dar le și demonstrăm că pot fi iubiți nebunește, că merită să fie iubiți până în pragul sacrificiului și dincolo de el. Cu noi au devenit bărbați, ai dreptate, însă lângă femeile actuale strălucesc de-a dreptul. Lângă femeile actuale ating apogeul lor maxim.

N-are sens să îl urăști, bucură-te că e fericit.

Știiiuuuu, știu! Și pe mine mă roade invidia uneori, dar ce rost are să mă mint că eu am fost cea mai specială femeie din viața lui?! Cea deosebită este întotdeauna actuala. Noi, celelalte, reprezentăm trecutul… suntem niște nume pe o listă! 🙂

Sharing is caring!

15 thoughts on “O iubește cum te-a iubit pe tine!

 1. …e ca la masini!…incepi cu una slabuta d.p.d.v. tehnic,dupa aia devenind mai bun iti iei alta…si tot asa!!!

 2. Aoleu, ce-i asta, un omagiu adus barbatului? Barbatul in sus, barbatul in jos, facem cultul personalitatii? De ce s-ar gandi o femeie la ce face dumnealui cu urmatoarea? Ce saruturi, ce pozitii, ce mangaieri? Iti spun eu ca o doare in cot, putin ii pasa. E mai mult ofticata de atasamentul emotional din care iese greu. Asta e obsesia barbatilor: „oare cum e ala cu care m-a schimbat, o are mai mare, o are mai mica, adoarme in bratele lui dupa, etc.”
  Tu spui: „ii conducem catre femeia potrivita, asta e menirea noastra. Sa fie iubiti nebuneste, pana la pragul sacrficiului” Am ras cu pofta. Ce vorbesti, ma? Nu zau! Pai eu zic, sa fie iubiti fix cat merita si fix de catre cine vor ei. Oamenii isi doresc sa faca parte din viata cuiva. E alegerea lor si o respectam. Si le dorim si fericirea cea mare, potim. Sa nu ziceti ca sunt rea. Dar sa ma minimalizez, nici gand. Ca am fost o punte spre nirvana lui, ce vorbesti.? Eu cred ca a dat norocul peste el cand m-a cunoscut si iubit. Dar si peste mine. Asa ca, fiecare pe drumul lui, tot inainte!

  1. Când am scris articolul, nu mi-am dat seama că mă minimalizez, nici nu mi-a trecut prin gând că sunt mai puțin importantă decât actuala. :)))
   Poate sunt neimportantă pentru el, dar nu pentru mine. 😀
   Nu zic că am iubit toți bărbații din trecutul meu nebunește, dar pe unul sigur am făcut-o și știu că aș fi făcut orice pentru el, de aceea am scris „până la sacrificiu”. 🙂

 3. Sorry, nu am ras de articolul tau. Mie imi place mult cum scrii si gandesti.
  Tema de azi m-a distrat, atat. Poate sunt eu prea marunta ptr idealurile astea, am limite. Sunt doar o femeie mediocra si ma simt foarte bine asa. Dar promit ca o sa ma tratez. Mie imi pasa mai mult de mine si de cei care imi sunt alaturi. Mai ales de cei care imi sunt alaturi. Cine nu mai este in preajma mea, are intelegerea si gandurile mele bune. Nicio ranchiuna. Dar mai mult de atat, nici gand. Merita sa traim tot ce ni se da. Si poate o sa vina o vreme, cand am sa consider ca cel mai bun barbat pentru mine, e cel care nu trage toata plapuma peste el. Daca imi lasa si mie partea mea, pot sa-l consider cel mai bun barbat la pat.

  1. Stiu, nu iti face griji. Te-am inteles perfect :))
   Iti raspund maine si la primul comentariu.
   Pupici, noapte buna.

 4. …stai sa ne intelegem draga dama si s-o imbolnavim putin si pe sabina care apare ori de cate ori apar io in contact cu tine,apare mereu cate o sabina,o munca,ceva…deci ca sa fiu bun…prima masina ramane ca referinta si daca ai posibilitatea o expui la muzeu…muzeul personal,evident!

  1. Sabina nu te urmareste, pur si simplu ii plac articolele mele.
   Asa cum iti plac si tie. :))
   Eu nu m-am dat pe spate dupa prima „masina”. :))

   1. Nu mai scriu aici, Dama! Nu vreau sa-i aduc suferinta Dansatorului. Nu pentru asta eram eu aici, pur si simplu, imi place cum scrii. Dar daca se simte atat de eclipsat de mine, sa ramana doar el. Imi este greu sa inteleg de ce nu are loc de mine. Nu-mi bat capul. Fie ca el, fac un pas inapoi. sa stapaneasca el tot ce este on-line, marile si pamantul. Pup, cu drag…si fara patetism!

    1. Cred că te „gâdilă” tocmai pentru că reacționezi așa. :))
     E bărbat, poate i-ar plăcea să îl urmărești. :))
     Hai, lasă prostiile și scrie-mi aici în continuare. Pe mine cui mă lași?! :))

  2. Pai de ce sa ma imbolnavesti?
   Am mai multe prenume, primul nu-mi placea (l-am ales fara niciun sens si in mare fuga), nu am ascuns ca sunt eu, am intrat cu aceeasi adresa de mail aici. Si nu am ce sa ascund si de cine sa ma ascund, pe bune.
   Ce treaba am eu cu tine, Dansatorule? Ce-mi pasa mie de tine si ce-mi pasa mie de prima ta masina care iti este atat de necesara? Foloseste-o cu succes, sterge-o de praful asternut peste ea si baga viteza spre noi orizonturi.
   Dar pe bune, nu crezi ca exagerezi? Vrei sa fii doar tu aici? Eu nu pot scrie niste ganduri banale, nu pot vorbi cu Dama? Nu ma lasi?
   Ce rau esti! Bine, Dansatorule, nu mai scriu. Dar de aici si pana la gandul ca intru doar cand esti si tu pe aici, e drum lung. Nu e bine sa suferim de mania persecutiei.
   Si stii ceva? Daca o sa am chef, am sa intru, imi plac articolele Damei. Ce o sa faci? O sa ma dai in judecata?

 5. Bună Dama…
  Spui asa…
  ,,O iubește cum a învățat de la tine,,
  Cam fals ,El iubeste pur si simplu cum simte el, nu ea îl învată pe el cum să iubescă.
  ,, Cu tine a devenit bărbat, iar tu te-ai transformat într-o femeie adevărată,,
  El devine bărbat prin propriile experiente ale vietii , prin interactiunea cu multi
  oamenii din jur, si nu neapărat prin intermediul femeii.
  ,, Dacă femeia aceea chiar este jumătatea lui, o va iubi mai mult decât pe tine,,
  Un bărbat adevărat iubeste diferit femeia prin actiunile lui, dar nu clasifică,nu dă medalii !
  ,, apreciază compania unei femei speciale,,
  -El nu,, caută,, femei ,,speciale,, ci femeia pentru care simte atractie si cu care
  are compatibilităti.
  ,, Poate că asta-i menirea noastră, să îi conducem către femeia potrivită.
  Îi ajutăm să devină bărbați ideali și amanți perfecți,,
  -S-o credeti voi ! conduceti poate cătelusii,si providerii,etc.
  Un bărbat se maturizează prin propria vointă,observare,autoeducare,analiză,experientă trăită,intuitie,gândire proprie, actiuni proprii,concluzii etc.
  ,, Și pe mine mă roade invidia uneori, dar ce rost are să mă mint că eu am fost
  cea mai specială femeie din viața lui ?! Cea deosebită este întotdeauna actuala,,
  -Nu are nici un rost să invidiezi ceva,nu-ti ajută la nimic,
  Fiecare femeie are propria personalitate,talent,farmec etc
  Specială,deosebită astea sunt etichetări care denotă arogantă,superioritate
  fată de alti semeni,
  ,, Noi, celelalte, reprezentăm trecutul… suntem niște nume pe o listă,,
  -Viata însăşi are trecut si prezent, Un bărbat adevărat va respecta întotdeauna
  femeile pe care le-a iubit. Un bărbat care iubeste cu adevărat femeia nu are vreo
  listă cu ,,cuceriri,,.Cu cât mai lungă e relatia cu atât mai bine cunoaste femeia
  si o iubeste, nu are timp de liste.

  1. Nu te lua după titlu, induce în eroare. Și eu cred că un bărbat nu iubește cum a învățat de la altă femeie, este suma experiențelor lui.
   Cât despre celelalte argumente, ai și tu dreptate. Eu mi-am spus punctul meu de vedere! :)))

Comments are closed.