Sex din răzbunare…

Sex din răzbunare... 

Ai făcut vreodată sex din răzbunare? Dacă nu nici să nu faci vreodată! Dacă da atunci ai simțit pe pielea ta sila și sentimentul de vinovăție.

În febra nervilor și a dezamăgirilor ai luat decizia de a te culca cu un alt bărbat. Ai crezut în celebrul proverb: „cui pe cui se scoate”. Dar „cui pe cui se scoate” doar dacă te îndrăgostești de altul. Dacă nu ești îndrăgostită de acela, regula aceasta simplă nu se aplică. Nu uiți niciodată un bărbat pe care l-ai iubit dacă faci sex cu altul pentru care nu simți nimic.

L-ai înșelat și poate că a meritat, însă nu te-ai simțit niciodată mai rău. Ai făcut sex din răzbunare, dar te-ai răzbunat pe tine, nu pe el. Nu trebuia și nu-și avea rostul această faptă. Ai crezut că va fi mai ușor, că va fi o modalitate rapidă de a-l uita, însă de fapt ți-a fost mai greu decât niciodată. Un sentiment de dezgust te-a cuprins și atunci ai realizat că te-ai înjosit. Te-ai înjosit și ți-ai „murdărit” trupul cu o partidă de sex din curiozitate sau pentru că voiai să-ți „ștergi” de pe piele amintirea mâinilor lui tandre. Dar știi ce, după acea partidă lamentabilă de sex, ai realizat că acolo unde atingerile lui au fost, atingerile altora nu reușesc să mai trezească în tine nicio emoție. N-ai simțit nicio emoție, nicio plăcere, nimic.

Ai făcut sex cu altul pentru că voiai să uiți. Voiai să-l uiți și a fost jalnic, te-ai simțit mizerabil. Îți părea rău pentru tipul care încerca să te satisfacă, dar mult mai mult îți părea rău pentru tine, pentru că ai ajuns să faci așa ceva. Disperarea te-a împins, dar nu ai nicio scuză. Te faci vinovată de prostie și fapte necugetate. Nu ai simțit nicio plăcere și tot ce îți doreai era să ajungi mai repede la duș, să-ți speli de pe corp mirosul celuilalt. Cumva, pentru câteva ore, ai reușit să înlocuiești amintirile minunate cu el, cu niște amintiri care te vor face mereu să te rușinezi. De acum noile amintiri umbresc frumusețea celor vechi. Ai primit în schimb o dezamăgire imensă – sexul din răzbunare nu funcționează!

Acum tot ce poți să faci este să te ierți. L-ai înșelat și poate că a meritat sau nu. Mergi înainte, dar altă dată nu mai repeta aceeași greșeală. Sexul din răzbunare nu funcționează. Când iubești un bărbat, un act sexual din răzbunare nu dă rezultate și nu te face să îl uiți. Doar timpul șterge iubirea și uneori nici vremea nu te face să-l uiți.

Cui pe cui se scoate doar dacă te îndrăgostești de altcineva, altfel nu.

Sharing is caring!