Sex la prima întâlnire?!

Sex de la prima întâlnire?! Nuuuu vă rog, nu! Nimeni nu face sex de la prima întâlnire, cu atât mai puțin fetele cuminți, nu-i așa?! Adevărul este că mai devreme sau mai târziu toți facem sex de la prima întâlnire, însă numai bărbații recunosc asta. Dacă pentru ei este o mândrie că au „pescuit” o gagică din prima, pentru fete este o maaare rușine! Din punctul meu de vedere, ca femeie, ca Damă Fără Secrete, nu este o rușine să faci sex de la prima întâlnire atât timp cât știi foarte bine ce vrei de la bărbatul respectiv și-i interpretezi CORECT semnalele. Însă ziua de mâine nu ți-o va garanta nimeni. Nu pot să spun că sunt adepta acestor gen de „sexări” și nicidecum nu este ok să umbli din floare în floare. Dragostea se bazează pe relații.

Totuși dacă nu ești pregătită pentru o relație, dacă ți se pare că tipul nu este bun pentru altceva decât pentru sex sau pur și simplu ești foarte curioasă, te stârnește, îl placi fizic și atât; atunci de ce nu?! O astfel de experiență, o dată la nu știu cât timp, îți va condimenta existența și-ți va oferi doza de nebunie de care ai nevoie. Totuși dacă ești genul care se îndrăgostește după o partidă de amor, atunci ar fi mai bine să te ții departe de astfel de sexări. Mai bine îți vezi de treaba ta, de relațiile de lungă durată pe care le duci cu succes sau nu.

Mai există o regulă – să nu ai așteptări. Dacă te culci cu un bărbat din prima seară, este foarte probabil să nu te mai caute vreodată. Sau dacă o va face, este la fel de probabil să te „folosească” doar pentru sex, pentru că ești foarte bună în pat. Dacă vrei să fii percepută ca un „obiect sexual”, atunci dă-i înainte. Oricum, sexul de la prima întâlnire este mai mult pentru femeile care trăiesc momentul și atât. Pentru cele care nu vor să-și complice existența. Pentru femeile care fug de dragoste și de suferință ca dracu’ de tămâie. Sexul de la prima întâlnire poate sau nu să nască iubirea, însă cel mai des se dezvoltă o relație de tip fuck buddy.

Așadar dacă ai chef de o partidă nebună de sex cu unul care să nu-și mai amintească a doua zi numele tău, cu unul care îți va cere numărul de telefon doar dacă l-ai impresionat suficient de mult, atunci chiar ar trebui să faci sex de la prima întâlnire. Dacă ești suficient de puternică și de stăpână pe sufletul tău, nu văd de ce n-ai face-o. Ești liberă să faci ce vrei cu trupul tău atât timp cât a doua zi nu te vei da cu capul de toți pereții de rușine sau de indignare.

Iubiți-vă responsabil!

Sharing is caring!