Și gheața se prefăcu în apă

Vara nu fusese nicicând mai fierbinte pentru ea. Era noapte și îi era îngrozitor de cald. Era singură, neiubită și peste măsură de dornică. Neștiind cum să se răcorească, merse în bucătărie, își puse multe cuburi de gheață într-un castron, luă înghețata din frigider, dădu drumul la muzică, lăsând volumul la maximum, se dezbrăcă complet, merse în living și începu să danseze mâncând înghețată. Cine ar fi văzut-o ar fi spus că e nebună, însă la miezul nopții, nu avea nimic mai bun de făcut. Lumânările aprinse îi făceau umbra să danseze obscen în lumină. Era atât de frumoasă, trupul i se unduia ademenitor în bătaia razelor de lună. Când obosi și simți că fierbințeala o cuprinse și mai tare, se așeză pe parchet și începu să se joace cu cub de gheață în palmă. Îl trecu peste frunte, îl lăsă să alunece pe nas, pentru ca mai apoi să-i ajungă în dreptul buzelor roșii ca macii. Frământă cubul de gheață între buze cu poftă, dar parcă o frigea de rece ce era. Însă nu abandonă jocul de la miezul nopții, îl cuprinse cu toată gura, până ce limba ei îl prefăcu în apă.

        Luă alte două cuburi în palme și începu să și le plimbe pe față, apa rece i se prelingea pe piept, apoi lăsă mâinile în jos, până ce ajunse cu gheața tăioasă pe sâni. Sfârcurile i se întări, iar gheața îi dădu fiori. Luă cubul în guriță, în încercarea de a-l încălzi, apoi îl coborî în jos pe trup… jos… din ce în ce mai jos. Începu să își mângâie carnea moale cu el, excitându-se și mai tare. Cubul aproape că se topi și îi alunecă înăuntru, dar se prefăcu în apă cât ai clipi, lăsând-o mai goală ca niciodată. Mai goală și mai înfierbântată decât fusese vreodată.

       De nicăieri apăru un bărbat în fața ei. La început se sperie, dar îl recunoscu în cele din urmă. Era EL. Nu îl aștepta, dar dorința ei îl chemă și îl făcu să vină. Merse înaintea lui în genunchi, îi desfăcu pantalonii, îl descălță, îl dezbrăcă de pantaloni, iar el își dădu cămașa jos. Luă un alt cub de gheață în dinți și se lipi de el. Adora senzația de piele pe piele. Iubea felul în care părul de pe pieptul lui îi gâdila sânii. Îi atinse cu cubul de gheață buzele, fără să îl sărute, apoi ochii, gâtul… apoi începu să coboare pe pieptul lui puternic, până ce ajunse pe abdomen. Părea că îl săruta, dar nu, gheața lăsa urme de apă pe pielea lui, făcându-l să tresară. Mirosea atât de frumos… un amestec de tutun, parfum și poftă. Ați simțit vreodată mirosul poftei? Nu? Trebuie să știți că este cea mai înnebunitoare mireasmă.

      Îi cuprinse falusul în mână și începu să se joace cu el, înțepându-l din când în când cu sărutarea gheții. Buzele ei erau atât de reci… ultima fărâmă de gheață o lăsă să alunece sub limbă, apoi că îi cuprinse cu buzele bărbăția, sărutându-i-o și dezmiredându-i-o cu jind. Fiind invadat de acea dulce și violent răceală, el o apucă de păr și o ridică la nivelul lui, o sărută și-i luă din gură gheața, lăsând-o să-i facă în continuare minunatul blowjob care îi făcea pielea ca de găină. Inimile lor băteau cu putere. El sătea impunător în fața ei, iar ea în genunchi, dăruindu-i cea mai suavă plăcere. Părea că o domină, dar nu, de fapt sufletul lui era îngenuncheat în fața acestei femei ce părea o felină în întuneric, femeie care știa să iubească trup și suflet.

        După ceva timp, el o întinse pe parchet și începu să o sărute de la vârful degetelor de la picioare, până pe ochi… ochii ei care îl priveau ca și cum el era cel mai minunat bărbat de pe fața pământului. Luă și el un cub de gheață și începu să o mângâie cu el pe corp… încet… lin îi trasa pe trup harta dorințelor lui. Aluneca cu gheața pe corpul ei, așa cum un patinator mângâie patinoarul care-i dăruiește celebritatea. O venera! Și o mângâie până ce ajunse cu cubul de gheață între picioarele ei. Se arcui sub atingerea lui, gemând. Atunci ea se deschise cu totul, degetele lui o alintau cu sfială, întărâtând-o și mai mult. Gheața îi invadă pântecul, iar ea începu să îl implore din priviri să o pătrundă. Și o făcu, încet, dar atât de apăsat. Era deasupra ei, o privea în ochi, o săruta și o iubea ca nimeni altul. Începu încet, dar acceleră ritmul, făcându-i sângele să clocotească. El impunea ritmul, el deținea controlul, dar îi lăsă suficient loc ca ea să-și miște șoldurile în mișcări imorale, grațioase, feminine. Îi săruta sânii și o strângea cu putere de pulpe, trăgând-o parcă și mai mult spre el. Dansul iubirii lor era precis, păreau o singură ființă. Sub ei gheața se prefăcu în apă, udând parchetul și pe ei. Umbrele lor păreau că ard pereții din jur, se iubeau, erau uniți, trăiau noapea lor de vară… de neuitat…

Sharing is caring!