Soluție de backup pentru un bărbat indisponibil emoțional?! Nu, mersi!

solutie de backup pentru un barbat indisponibil emotional

Soluție de backup pentru un bărbat indisponibil emoțional? Nu, mersi! Am trăit o poveste de iubire cât pentru o viață întreagă și cunosc tiparul ăsta de la o poștă. Eu l-am creat! Eu am inventat prostia. Eu am creat cercul unei relații toxice. De la mine a pornit irosirea de sine. Dar știi ce, am dat naibii jos vălul de pe ochi.


Când proiectezi iubirea în exterior, uiți să te mai iubești pe tine. Îți pui nădejdea în EL până când rămâi fără pic de încredere în tine. Iar EL ce face cu speranța ta? Se șterge pe picioare cu ea. Ce-i pasă lui? Ți-a promis ceva? Nu! Te-a avertizat? Probabil că da! Dar a continuat să te manipuleze și să îi placă de tine îndrăgostită de el. Îndrăgostită, dar nu îndreptățită să îi ceri ceva, să îl revendici în vreun fel, să îl constrângi sau să îi reproșezi ceva. Nu ai drepturi. Ai doar privilegii – de a-l iubi și de a fi acolo când te vrea. Dar doar când te vrea!

Nu sunt suficient de bună? Nu sunt suficientă?


Și ce dacă! Caută, iubitule, iubirea oriunde oi vrea! Eu nu sunt soluție de backup pentru un bărbat indisponibil emoțional, ba chiar nedezvoltat emoțional, care își folosește empatia pentru a crea și mai mult haos în mintea mea. Sunt instabilă psihic? Ok, dar să știi că în toată dezordinea, există o ordine perfectă. Sunt perfect conștientă de fiecare pastiluță pe care mi-o dai să o îngurgiteaz.


Tertipurile astea le-am trăit deja. Au devenit ușor recognoscibile în timp. Am fumat demult etapa pe care o trăiești tu abia acum. Am avut un profesor excelent. Nu mă mai afectează. Doar că… oamenii nu se prea schimbă și nici eu nu fac excepție de la regulă.

Nu sunt soluție de backup pentru un bărbat indisponibil emoțional!


Sunt geloasă? O da! Până-n măduva oaselor, deși nu îmi place să-mi arat latura asta. Prefer să o ascund, deși mai mult mi-ar plăcea să urlu, să sparg, să arunc, să reproșez și să strig ceea ce mă deranjează. Mi-ar plăcea să îți dărâm lumea în cap, să vezi și tu cum este. Dar roata se întoarce, o să ai și tu parte de lecția vieții tale.

Nu sunt eu călăuza ta pe drumul descoperirii de sine. Nu sunt nici călăul tău, o să găsești unul cu o mai mare putere decât a mea. Eu pot doar să îți zâmbesc și să îți spun că într-o zi o să dai cu fundul de asfalt, iar eu nu o să mai fiu acolo să te sprijin, să îți spun că totul va fi bine. Și știi de ce? Pentru că m-am lepădat de rolul salvatorului. Nu l-am salvat pe EL, nu te salvez nici pe tine. Ce se va alege de tine nu este problema mea, ci ar trebui să fie principala ta preocupare. Pune-ți un semn de întrebare… toate cadavrele pe care le lași în urmă, nu sunt la pachet cu niște repercursiuni? O să vrei cândva iubirea cuiva și îți va fi refuzată!

Sky is the limit pentru amândoi!


Știi limita ta se termină acolo unde începe limita mea. Dacă începe să mă doară, n-am să fac durerea tolerabilă în timp. O să o elimin din fașă. Nu există luptă sau competiție. Există doar beneficii, riscuri și implicații. Când implicațiile depășesc beneficiile, am fugit. Nu interpreta greșit gradul meu de toleranță. I-am mai pus capăt, o pot face din nou.

Dar e drăguț când ne jucăm. Tu te prefaci că îți pasă, eu mă mint că dețin controlul și ne întâlnim undeva la mijloc. Acolo unde toate supărările mele se topesc sub palmele tale. Acolo unde fiecare nerv și încordare din corpul meu sunt dizolvate cu sărutările tale. Acolo unde sub presiunea trupului tău violența gândului meu își pierde orice putere. Acolo unde zâmbetul tău încălzește sloiul de gheață din pieptul meu. Acolo unde mângâierea ta înlătură orice urmă de pe pielea mea lăsată de infidelitatea ta.

Dar tu ești fidel doar simțurilor tale…


Oare meriți atâtea procese de conștiință din partea mea? Oare merit atâta zbatere doar pentru că tu m-ai făcut din nou să simt… lucruri?!

Sharing is caring!