Strâns legată prin sex…

Bărbatul îți arată „capul” lui și ți-l taie pe al tău. Așadar, ești strâns legată prin sex. Știai? Te-ai gândit vreodată la posibilitatea asta? Ai privit vreodată din unghiul ăsta? Eu nu! Sau de fapt, da m-am gândit, dar n-am vrut să recunosc. Cum aș fi putut să recunosc vreodată că sunt ținută strâns legată prin niște partide de sex mai ceva ca-n filme?! Hmmm nu că ar conta doar sexul, însă atunci când un bărbat vrea să te înnebunească cu așa ceva păi o face. Este valabilă și viceversa. Și femeile pot „lega” prin sex. Dar aici intrăm deja în altă poveste. Altă dată nu acum. Nu vreau să scriu acum despre această variantă.

Am spus într-un articol, mai de mult, că pentru femei sexul nu este important. Așa este! Sexul nu este important dacă iubesc bărbatul respectiv. Performanețele lui sexuale chiar nu contează. Însă dacă nu iubesc acel bărbat, deodată sexul devine important și „aruncă” masculul acela mai ceva ca pe o măsea stricată. Nu vreți să știți cum se amuză niște femei de acei bărbați care nu se pricep să facă dragoste sau nu „duc” prea mult timp. Nici n-aveți idee cât de rele pot fi femeile atunci când nu iubesc și nu sunt interesate de acel tip. Habar n-aveți!

Da, recunosc, nu doar bărbatul este responsabil pentru o partidă reușită. Femeia trebuie să trezească pasiunea, să facă anumite „artificii” care să-l mențină viu, treaz și implicat. Însă uneori n-ai cu cine, pentru că nu poate mai mult din punct de vedere sexual, și atunci pentru ce să te mai dai peste cap?!

Însă când femeile dau peste un bărbat care le oferă niște momente de neuitat și o plăcere rar întâlnită atunci datele problemei chiar se schimbă. Titlul articolului devine deodată adevărat. Bărbații au capacitatea de a ne „adormi” rațiunea, ne pot suci mințile, ne pot manipula și chiar ne pot înnebuni. Oricât ai fi de rațională și de stăpână pe tine, este de ajuns să se apropie. Este de ajuns să te sărute și gata, s-a rupt filmul, ești iarăși a lui. Și cum te simți fiind a lui?! Ca o curcă plouată! Ca o femeie îndrăgostită, hipnotizată de el, de farmecul lui, de comportamentul lui și așa mai departe. Nu e nimic rău să fii îndrăgostită! Deloc! Însă atunci când relația este cu probleme, să fii tu cea ușor de manipulat nu prea e bine sau este bine dacă îți place rolul. Îți place rolul „the submissive woman”? 🙂

Un lucru este cert – femeile pot ierta orice și pot trece cu vedere multe lucruri atunci când sunt îndrăgostite și când sexul este de calitate. Dar până și dragostea poate fi suprimată dacă sexul nu este așa cum ar trebui. Suntem supuse până într-un anumit punct! Când se rupe lanțul adio!

Sharing is caring!