Te-ai lins pe bot!

Te-ai lins pe bot!

Păi da, sunt tot o femeie și mă buuucur al dracului de tare că nu am cel mai rar nume. Pentru prima dată mă bucur că am un nume relativ comun. Și când numele meu o să-ți ardă limba, păi să te lingi pe buze. Să te lingi pe buze cu poftă și să te încerce, dragule, o mie de stări. Nici tu să nu știi ce ai. Să te apuce toate căldurile amintindu-ți știi tu ce trebuie să-ți amintești ca să te simți copleșit. Amintește-ți confesiunile, promisiunile, adevărurile și minciunile, faptele și sentimentele, sărutările și atingerile ACELEA. Toate astea te vor face să rememorezi acel frumos pe care ni l-am oferit unul altuia.

Îmi plac bărbații cu memorie de elefant! 

Știi când îți dai seama că degeaba îți lingi buzele? Atunci când realizezi că nu mai există nici măcar o portiță de intrare în viața celuilalt. Atunci îți dai seama că de fapt te-ai lins pe bot. Da! Te-ai lins pe bot! S-au dus partidele de sex minunate. S-au dus escapadele. S-a sfârșit iubirea. S-au terminat nopțile în care vorbeați până dimineața. S-au dus mesele amuzante pe iarbă. La revedere pasiune și tremur. S-a epuizat încrederea. Nu mai este acolo ca să te asculte, să îți dea un sfat sau să te facă să te simți cel mai special om de pe pământ.

Noi, femeile declarative, poate că suntem obositoare și epuizante, dar să nu uităm că avem acel dar incontestabil de a face omul să se simtă important și deosebit în cel mai incredibil mod. Una timidă așteaptă, noi luăm. Una cumințică se rușinează, noi dovedim cu vârf și îndesat. Una tinerică visează, noi acționăm cu atâta curaj și pasiune încât speriem. Acum râd! La dracu’! Cum să nu râd când îmi amintesc câte prostii am făcut „din iubire”.

Dacă auzi vreodată: „sunt nebună după tine”, să fugi!

La naiba, iar am revenit la veșnica întrebare: oare eu am iubit vreodată cu adevărat?! Oare pe el l-am iubit sau a fost doar o obsesie pentru că m-a bătut la fundul gol, fără să realizez, și m-a obligat să mă ling pe bot când eu de fapt credeam că îmi ling buzele?! Nu pot să îmi dau seama nici acum ce a fost sau dacă a fost

Uh, e bine că nimeni nu uită pe nimeni. Nu uită nici cel care a fost lăsat în urmă și nici cel care a mers înainte.

Nu te mai căuta în articole, dragule! 🙂

Sharing is caring!