Te vreau, dar doar puțin…

Te vreau, dar doar puțin, atât cât să-mi umezesc buzele cu limba ta, atât cât să-mi înmoi puțin inima în mintea ta, atât cât să-mi îmblânzesc poftele carnale, atât cât să gust puțin din tine. Te vreau, dar doar puțin, atât cât să-mi încălzești patul, atât cât să mă simt dorită, atât cât să nu sufăr. Te vreau, dar doar puțin, atât cât să cred că te gândești și tu la mine, atât cât să mă mint că sunt iubită. Te vreau, dar doar puțin, atât cât să-mi omor timpul cu tine, atât cât să-mi petrec sufletul cu cineva, atât cât să-mi dezlănțui fanteziile pe pielea ta, atât cât să leșin de plăcere și-apoi să plec de parcă nimic nu s-ar fi petrecut. Te vreau, dar doar puțin, atât cât să trăiesc clipa, atât cât să-i pot minți pe cei din jur că sunt fericită și împlinită. Mă mulțumesc cu ce-mi oferi. Sunt întruchiparea iubirii necondiționate!

Trezirea! Acest scenariu nu există. Declarațiile de genul le veți găsi doar pe bloguri, în cărți și în filme. În viața reală femeile vor totul sau nimic!

Dragi bărbați, treziți-vă din somn. Femeile nu sunt așa bune și iubitoare. Oricât ar vrea ele să vă accepte la pachet cu vreo iubită sau soție, niciuna nu face acest lucru CHIAR dezinteresat și mi se pare normal să fie așa. Dacă poți sau nu să o iubești, dacă o vrei pe termen lung sau scurt, dacă ai sau nu obligații, nicio femeie nu se mulțumește cu puțin la infinit. Doar dă impresia că îți acceptă condițiile, însă în realitate speră să fii doar al ei și să o iubești nebunește.

Nu există cale de mijloc. Chiar dacă la început acceptă aceste jumătăți de măsură, pentru că probabil crede că poate să ducă o astfel de relație, până la urmă speranța o să-i consume capacitatea de a te accepta în condițiile tale. Se va trezi la realitate, din păcate pentru tine și din fericire pentru ea. Mai devreme sau mai târziu toate femeile ajung să-și dorească TOTUL, pentru că ele merită totul. Până la urmă nicio doamnă sau domnișoară nu ar trebui să se mulțumească cu puțin, însă această lecție nu o învață nimeni din senin, ci doar trăind o relație incompletă.

Așadar, orice ți-ar promite, să n-o crezi. Nu există dragoste dezinteresată între două ființe care fie fac sex, fie se doresc și din punct de vedere sexual.

Iar dacă totuși o crezi, ține cont că odată cu timpul nevoia ei de tine o să crească. Dorindu-te atât de mult și neavând prilejul să te aibă pe săturate, te vei trezi într-un moment în care ți se va cere totul. Se prea poate să te lovești de un ultimatum și ce bine că ți-l impune. Până la urmă, drag bărbat, nici măcar n-ar trebui să ai parte de o relație în care tu nu te oferi sau te oferi cu măsură. Ori e laie, ori bălaie. Știi, iubirile din păcate se bazează pe reciprocitate. La început ea se poate crede o eroină, însă în esență rămâne o femeie, iar femeile vor totul sau nimic.

Noi, femeile, dispunem de un soi de radar. Recunoaștem bărbații care reprezintă un „pericol” pentru noi, dar și pe cei de care nu ne-am putea îndrăgosti în vecii vecilor. Suntem mai dispuse să acceptăm o aventură cu un bărbat pe care nu îl placem foarte mult decât cu unul pentru care simțim o reală slăbiciune. Așa că n-ar trebui să te miri dacă o femeie te refuză deși simți că te place. O face pentru că știe foarte bine că nu ești un bărbat bun pentru ea, nu ești potrivit, nu ai ce să-i oferi și nu este dispusă să accepte mai puțin decât merită, îți miroase incapacitatea de a-i fi alături pe termen lung.

Când o femeie nu se simte în siguranță din punct de vedere emoțional și nu își vede viitorul cu tine, o să te refuze cu nerușinere. Nu se poate altfel!

Sharing is caring!