Tu te mai culci și cu alte femei?!

– Tu te mai culci și cu alte femei?

– De ce mă întrebi asta?

– Nu-mi răspunde cu o întrebare! Simt că mai există și alte femei în viața ta. Nu știu dacă mai ai vreo relație în paralel, însă simt că nu sunt singura care îți trece prin pat. Nu-i nevoie să-ți controlez „fizicul” sau telefonul ca să aflu. Eu știu pentru că simt.

– Când plec din oraș, da, se mai întâmplă să mă culc și cu alte femei.

– Ce-ți lipsește?

– Nimic!

– Atunci de ce o faci?

– Din curiozitate, pentru că sunt atras de vreo altă femeie, pentru că pot, pentru că îmi place. De ce să te mint dacă oricum știi?! Nu are legătură cu tine. Stă în natura firii mele… așa sunt eu. Și cred că nu ar trebui să te afecteze. Știai cine sunt de când am ieșit prima dată.

– Nu, nu știam. Sau cel puțin nu am crezut că ești chiar așa…

– Eu ți-am spus, însă probabil tu nu m-ai crezut. Am convenit că vom avea o relație deschisă și frumoasă, nu? De ce să schimbăm ce avem dacă ne e bine așa?!

– Nu-ți reproșez și, clar, nu mă afectează. Vreau doar să știu. Vreau să cred în instinctele mele în continuare. Deși, ca să fiu sinceră, când intră o altă femeie în peisaj, eu obșinuiesc să dispar.

– Nu e cazul să o faci și acum. Nu a intrat nimeni în peisaj, iar eu nu am de gând să plec nicăieri. Mergem înainte ca și până acum…

– Arată-mi ultima cucerire.

– De ce vrei să o vezi?

– Pentru că sunt curioasă.

– Nu ți-o arat. Nu are sens.

– Te rog.

– Ești masochistă?

– Nu, iubitule, nu îți acorda atât de multă importanță. Nu sufăr. Să spunem că sunt curioasă să văd ce fel de femei îți plac atunci când eu nu sunt cu ochii pe tine.

– Uite-o… îmi spune el întinzându-mi telefonul.

– Serios?! Asta e?

– Da, de ce?

– Este mult mai mare decât tine.

– Nici nu m-a interesat câți ani are…

– Se vede…!!! Să știi că dacă era mai frumoasă o acceptam în patul nostru… în fond, sexul cu o femeie s-ar putea să îmi placă și mie!

– Poftim?

– Se pare că nu sunt masochistă, ci doar pofticioasă. Însă ea nu îmi place!

Acum câțiva ani aș fi făcut un scandal monstru, acum, însă, aproape că nu mi-a păsat. M-a dezgustat și întâmplarea asta a pus capac acestei „relații”.

Din nou îmi amintesc de Dragoș, cel pe care l-am prins în fapt cu o femeie foarte apropiată de mine. Întâmplarea asta m-a marcat pe viață. A fost momentul în care am realizat că sunt bolnavă de gelozie și trebuie să fac ceva pentru a mă schimba.

”Frumosul meu” era efectiv în ea când eu am intrat pe ușă și, într-un acces de furie, am luat o foarfecă pe care am găsit-o la întâmplare și m-am repezit spre el, jurându-i că am să-l omor pentru treaba asta.

Și iarăși spun că singura crimă de care aș fi capabilă este cea comisă din gelozie.

Mulțumită momentului de luciditate, nu l-am rănit fizic, însă am urlat, reproșat și înjurat mai ceva ca o mahalagioaică. N-am putut să vărs nicio măcar o lacrimă, însă fierbeam de furie, eram turbată. I-aș fi luat beregata. Dragoș, la fel de curvar ca majoritatea celor pe care i-am ales de-a lungul vieții mele de femeie „matură”, tipul de care eram cât de cât îndrăgostită, mă înșelase cu o femeie foarte dragă mie.

Povestea cu el s-a încheiat în acea seară, însă mai dăm ochii abolut întâmplător. Nu ne mai cunoaștem, nu ne salutăm, dar el îmi zâmbește de fiecare dată. Adevărul este că la acea vreme îi oferisem cel mai tare sex oral de care avusese parte. Damn! Eu și gura mea spurcată.

Dar să revenim la zânul din zilele noastre. Am ajuns la concluzia că scenele de gelozie nu își au rostul. Bărbații nu pot fi ținuți în lanț. Bărbații nu sunt fideli nici dacă le oferi „cel mai de calitate” sex. Bărbații nu pot să și-o țină în pantaloni nici dacă iubesc o anumită femeie. Dacă stă în natura firii lor să fie infideli, vor fute alte femei fără nicio remușcare.

„Prietenaș”, n-am o problemă cu infidelitatea. Fute-te dacă așa simți. Regulează ca un câine toate cățelele care îți ies în cale. Fute-te până ți s-o apleca. Să-ți dea sângele pe nas de la atâta sex, însă fă-o cu unele care să-mi fie cel puțin egale. Nu cu toate ofilitele. Nu cu toate proastele. Nu cu acelea care își pun poalele în cap imediat ce le zâmbești, le arați mașina și le vorbești puțin despre funcția ta.

Și da, sunt rea. Și culmea este că ultimele mele „legături” au fost cu bărbați mai tineri decât mine. Toți mai tineri decât mine. Însă, frățică, nu cu 10-15-20 de ani, ci doar cu maximum 5 ani amărâți.

Pe bune, ce văd bărbații la femeile mult mai în vârstă decât ei? Ce își imaginează că fac sau au ele? Cumva se transformă în inorogi pufoși în pat? O sug cu două guri? Dau mai mult din fund? Sunt mai pasionale? Pică mai repede la așternut? Sunt mai „speșăl”? Pe bune, ce au în plus față de noi, astea mai tinere?

Nu am nimic cu femeile +45, însă nu-mi place de nicio culoare când o femeie +45 și-o trage cu unul care n-a împlinit nici 30 de ani. Și nu, nu sunt o frustrată căreia i-a furat „șunca din fasole” una mai în vârstă. Nu mi s-a furat nimic, pentru că nu am deținut nimic. Și în plus, „victimele” habar n-au cu cine au de-a face. Se bucură și ele de un tinerel pofticios.

Trecutul meu are mai multe părți bune, cea mai bună parte este că iubirea nu-mi mai este „luată” cu atâta ușurință. Nu te iubesc, nu am așteptări de la tine. Să-ți iasă pe nas sexul cu altele! Dacă vreau, devii vibratorul meu, un bărbat cu sânge-n trotinetă de care mă bucur din când în când și atât!

Sharing is caring!

7 thoughts on “Tu te mai culci și cu alte femei?!

  1. unu…te culci cu alte femei ca sa nu faci laba,care este profund daunatoare pentru pisic!
    doi…te culci cu babe ca sunt mai moi si au o foame de pula pe care nu o aveti voi astea de 30 jdeani!

  2. …in” bilbie” scrie ca adevarat este acel om care o sluga credincioasa,una singura!
    trei,adica punctul 3…din 1000,din 10000 de pizde nici una nu seamna una cu cealalta,nu ma refer la aspectul exterior…ci la cel interior, ca si la preludiul pe care il traieste fiecare femeie,adica cum il simte.Bine asta nu cred ca ai tu cum sa stii ce simte un barbat cand o baga,ar fi imposibil…dar iti spun io fiecare mangaie intr-un anumit fel pentru caconformatia interioara e diferita in diametre si lungimi,in temperatura si grad de umectare.Blestemul este tot al barbatului,ca odata ce a simtit ca este asa va cauta mereu alte femei.Dar tot o dama bine imi spunea:..”mai bine sa fie curvar decat betiv”,daca ma iubeste tot il voi iubi!…si are dreptate…barbatul face sex cum face sportul,nu trebuie condamnat definitiv si apoi intretine vie si relatia cu tine.Da,dar ai sa-mi spui ca esti furioasa pe el ca pizdele cu care te*a inselat sunt mai nasoale decat tine…eeee,asta e,pai tocmai pentru a nu*si pune in pericol sentimentele le-a ales asa,la tine iubeste mai mult decat pizda ta.

  3. …aaa…uitasem…si nu esti”slabiciunea mea” ca nu mi-ar mai placea de tine,esti „pufoasa mea”.

Comments are closed.