Unde duce disperarea femeilor?

Unde duce disperarea femeilor?

Am ajuns să-mi pun și această întrebare – unde duce disperarea femeilor? Simt nevoia să despic firul în patru, însă știind că nimeni nu are răbdare să citească „romane”, o să îmi spun părerea scurt și la obiect.

Ne îndrăgostim, ajungem să iubim și când colo, ceva nu merge bine. Ce constatare!!! Wow!!! Sunt ironică, bineînțeles. Într-o lume în care totul este nesigur și ispitele sunt la tot pasul, din ce în ce mai puține relații funcționează! Este mai mult decât evident.

Atunci intră în scenă disperarea femeilor, când simt că lucrurile nu se desfășoară așa cum și-ar dori ele. Femeile simt întotdeauna când ceva nu este în regulă sau când se apropie sfârșitul! Bărbați sau femei, suntem oameni, avem dorințe și nevoi diferite. Foarte rar într-un cuplu dorințele și nevoile sunt aceleași. Atunci încep problemele, când diferențele dintre parteneri încep să se bată cap în cap. În disperarea lor, femeile cred că pot să dreagă busuiocul prin tot felul de acțiuni sau tertipuri. Toate acestea sunt inutile de cele mai multe ori.

Unde duce disperarea femeilor? Disperarea adoarme rațiunea și atunci femeile încep să comită greșeli. Greșeală după greșeală, se crează un cerc viciuos și uneori toxic, din care nici cea mai rațională femeie nu-și poate găsi scăparea. Ce e de făcut? Cele inteligente și curajoase taie răul de la rădăcină. Cele slabe, persistă în prostie crezând că vor reuși să salveze relația. Avem însă o singură certitudine, disperarea ne pervertește, ne înrăiește, compromite relația și distruge ceea ce a fost cândva frumos și bun, atât în noi, cât și în legătura cu partenerul. Disperarea duce la gesturi necugetate, la promiscuitate, la compromisuri care nu fac altceva decât să omoare personalitatea femeii de care el, cândva, s-a îndrăgostit cu toată ființa.

Cu toate acestea, foarte puține femei sunt în stare să-și domine disperarea. Foarte puține sunt în stare să gândească lucid, dar și mai puține reușesc să-și restabilizeze poziția în raport cu celălalt. Când o relație nu mai funcționează, disperarea și greșelile pun capăt și celei mai solide legături. În astfel de momente nu mai contează nici binele din trecut și nici planurile de viitor. Tot ce se simte este prezentul apăsător.

Morala – Nu rata lecția disperării, memorează întâmplările cu toată ființa și învață din ele! Doar astfel viitoarea relație ar putea fi mai bună!

Sharing is caring!