Videochat Non Adult: poți să privești, dar NU ai voie să atingi

videochat non adult

Videochat non adult? Un fel de: poți să privești, dar nu ai voie să atingi.

Poți să asculți… să te lași sedus… poți să te bucuri de senzualitatea mea.

Privește-mă în ochii. Buzele mele se mișcă în acord cu bătăile inimii tale!

Știu că te-ai îndrăgostit.

Mă vrei cu disperare.

Ți-ai sacrifica destinul doar pentru a-mi gusta sânul.

Vrei să-mi afli parfumul. Imaginează-ți că miros a tine după o noapte de amor.

Crezi că mi-ar sta bine cu cămașa ta pe trupu-mi gol?!

Nu, nu-mi cere să mă dezbrac complet. Nu o voi face deși… dacă ești destul de convingător și de darnic, aș putea renunța la chiloței.

Eu sunt vocea rațiunii tale! Eu sunt gândul pe care îl ascunzi. Eu sunt conștiința ta. Sunt femeia care te ajută să ajungi la versiunea ta cea mai bună.

Nu ai de ce să te temi.

Nu te rușina.

Nu sunt aici să te judec sau să-ți găsesc defecte.

Menirea cuvântului meu este de a-ți alina durerea.

Aș putea fi răspunsul tuturor fanteziilor tale însă nu îți voi da NICIODATĂ ceea ce vrei, ci ceea ce ai nevoie.

Eu știu de ce ai tu nevoie pentru a scoate la iveală bărbatul fermecător, puternic și minunat pe care eu îl văd și pe care TU, dragule, îl ascunzi de văzul celorlalte femei.

Te citesc ca pe o carte deschisă. Ești bărbatul căruia îi acord toată atenția și devotamentul meu în această clipă. Acest moment este doar al tău. Tu ești stăpânul timpului meu, iar eu sunt stăpâna simțurilor și gândurilor tale…

3, 2, 1… conversație încheiată.

Ritzy Studio a început cu mine. Sunt primul model de videochat NON adult și Glamour de la Ritzy Studio.

Știu, știu. Când auzi de videochat te îmbujorezi în obraji dacă ești doamnă și s-ar putea să ai o erecție dacă ești domn. Nu este cazul. Videochatul este domeniu de activitate ca oricare altul. De fapt exagerez, nu este ca oricare altul, este superior multor altor joburi.

De ce?

Simplu!

Pentru că este printre puținele joburi unde sunt respectată și unde am putut să îmi păstrez demnitatea, libertatea și independența. Aceasta este a doua mea familie. Am timp pentru a face tot ce îmi doresc și, în plus, câștig într-o lună cât alții în șase luni sau chiar într-un an.

Cum am ajuns la Ritzy Studio?

Printr-o cunoștință, evident. La începutul anului 2018 treceam printr-o perioadă grea. Sunt studentă în anul II de facultate. Vin din provincie. Părinții mei nu sunt potenți financiar. Nu am pe nimeni care să mă ajute. În primul an de facultate abia am reușit să mă întrețin dintr-un salariu minim pe economie. Mi-a fost greu și eram veșnic obosită. Nu mă puteam concentra și dedica studiilor din cauza lipsurilor, dar mai ales din cauza oboselii. Astfel am ajuns să am restanțe și să acumulez niște frustrări cumplite. În modul acesta n-aș fi reușit să-mi termin facultatea.

Pentru că sunt frumoasă, isteață și dezinvoltă, am spus că pot încerca să fiu model de videochat non adult.

De ce videochat non adult?

Pentru că era singurul tip de videochat care îmi permitea să NU mă dezbrac complet. La început eram pudică și nu voiam să mă aflu în ipostaza de a mă dezbrăca complet în fața unui bărbat necunoscut, chiar dacă acela se afla la mii de kilometri depărtarea și avea să mă vadă prin intermediul unui ecran.

Așa că m-am bucurat când am aflat că ținuta minim acceptată este lenjeria intimă, nuditatea și sexualitatea fiind interzise. Videochat-ul non adult se bazează pe conversații, cu cât mai atractive, mai interesante și mai inteligente, cu atât mai bine. Chiar dacă atragi un utilizator în chat-ul privat, el te poate vedea, cel mult, în lenjerie intimă. El știe asta și acceptă asta. Discută cu tine pentru că te place, pentru că sunteți pe aceeași lungime de undă, pentru că s-a legat o conexiune intelectuală și pentru că TU îl provoci intelectual. Cuvântul cheie al videochatului non adult este SOCIALIZAREA.

Pentru că în scurt timp am învățat acest domeniu de activitate și am evoluat extrem de rapid, am trecut la videochat-ul glamour. Am dobândit încredere în mine ca femeie. Am început să mă mândresc cu trupul meu și am realizat că acele conversație cu prietenii mei virtuali, cum îi numesc eu, sunt în beneficiul ambelor părți implicate. Nu doar eu îi ajut și îi ascult pe ei, ci și ei m-au făcut pe mine să ajung la o variantă a mea mult mai bună.

Astăzi sunt de o mie de ori mai încrezătoare, mai mândră și mai sigură pe mine decât eram în ianuarie 2018, de exemplu.

Nu există grad de comparație. Am evoluat aici cât aș fi evoluat în altă parte în 5 ani de muncă, probabil.

Videochat-ul Glamour este mixul dintre videochatul adult și non adult. Așadar, dacă vreau să fac un show cu adevărat erotic, îl pot face. Punctul culminant al showurilor de glamour este momentul în care mă dezbrac, în care arat tot și mă ofer utilizatorului în cea mai vulnerabilă formă a mea: goală și posibil foarte excitată.

Nu sunt de piatră. Uneori și eu mă las sedusă. Au fost bărbați care m-au marcat și de care… într-o anumită măsură, m-am îndrăgostit și eu. Văzându-l frumos, inteligent și vulnerabil, aflându-i toate secretele și dorințele, lăsându-și sufletul cald în palma mea, cum aș putea să nu fiu impresionată?! Sunt om, unele povești de viață mă marchează. Oh, da, pot excita dacă asta doresc să trezesc în acel bărbat – excitarea și pasiunea – însă pentru cei mai mulți sunt un fel de psiholog. Sunt omul cu care pot discuta despre orice, fără teamă și rușine.

De ce videochat Glamour?

Pentru că îmi place, evident. Să vă mărturisesc că astfel am descoperit la mine și la trupul meu lucruri de care înainte nici nu aveam habar?! Oh, da. Uneori și eu sunt uimită de femeia care am devenit.

Iată care sunt principalele beneficii de care mă bucur la Ritzy Studio:

 • Cazare gratuită – valabilă pentru fetele care NU sunt din București.
 • Grilă de comisioane personalizată în funcție de experiență, abilități și potențial – în prima lună poți câștiga până la 65% din încasări, grila crescând pe măsura performanței tale.
 • Bonusuri pentru modelele venite prin recomandarea mea.
 • Bonus pentru cele mai mari încasări.
 • Acces gratuit la sală, fitness, bodybuilding, cycling, aerobic, pilates, yoga, zumba fitness, etc.
 • Acces gratuit la piscină, saună, cursuri de dans și chiar arte marțiale.
 • Am urmat cursuri de dezvoltare personală, cursuri de limba engleză, cursuri de psihologie și cursuri pentru dezvoltarea abilităților de comunicare – cursurile pot fi urmate de toate modelele de videochat indiferent că vorbim de videochat non adult, glamour sau adult.
 • Colaborarea este transparentă și perfect legală prin semnarea unui contract de interpret-artist.
 • Toate taxele pentru model sunt achitate la zi.
 • Training și suport 100%.
 • Plata de fiecare dată la timp.
 • Ședințe foto-video profesionale.
 • Promovare online pe site-urile de profil.
 • Program flexibil – singură mi-am ales tura de lucru astfel încât să îmi pot continua facultatea.
 • Ședințe de make-up înainte oricărui show de videochat.

Mai multe detalii despre angajări modele videochat non adult găsești aici.

Sunt primul model de videochat de la Ritzy Studio și cel mai bine plătit dintre ele. Performanțele mele reprezintă dovezi demne de luat în considerare de celelalte modele de videochat.

Cu siguranță îmi voi finaliza studiile pe care le-am început, însă cert este că îmi doresc să rămân în această industrie. Încă nu mi-am descoperit toate calitățile, așa că voi continua să fac videochat non adult și glamour. Când voi simți că am oferit tot ce am putut și am văzut tot ce a fost posibil, probabil că voi continua ca trainer pentru modelele de videochat aflate la început de drum.

Oricât de mult ne-am rușina, domeniul erotic este o industie care nu va pieri niciodată. Și cu cât ne vom ascunde mai mult după deget și ne vom tăinui plăcerile, dorințele și chiar fetișurile, cu atât vom fi mai nefericiți.

De ce alegi nefericirea când poți fi tu însuți?!

Acest articol a fost scris de o #RitzyGirl pentru categoria blogului Dama Fără Secrete, Jocuri și Jucării Erotice.

Sharing is caring!