Vreau să fiu cumpărat, dar în condițiile mele, pe regulile mele!

Vreau să fiu cumpărat!

Vreau să fiu cumpărat, dar în condițiile mele, pe regulile mele! Asta aud cu fiecare acțiune a ta.

Îmi aprind o țigară. Te privesc și îmi dau seama că relația noastră s-a consumat. Am luat unul de la altul tot ce s-a putut și am oferit atât cât a considerat fiecare. Da, când vine vorba de tine am o strângere de inimă. Ești o strângere de inimă. Și încă resimt impulsul de a-ți sări în ajutor atunci când aflu că te-ai rătăcit. Rătăcirile tale ajung mereu la urechile mele. Dar tu te rătăcești prea des, iar eu nu sunt mama ta! Nu știu să fiu mamă și nici nu vreau să-ți fiu mamă.

Voi purta în amintirea mea serile sub clar de lună, sărutările furate, atingerile apăsate și confesiunile din miez de noapte, însă nu mă voi sacrifica de dragul trecutului. Nu mă voi sacrifica de dragul unei potriviri aparente. Când simt că liniștea, siguranța și integritatea mea sunt în pericol, plec. De ce să rămân? Ca să mă schimbi? Ca să mă prefac? Ca să fiu așa cum ți-ai dori chiar dacă mi-aș pierde identitatea? Nu, dragule! Nu pot! Sunt cea mai importantă persoană din viața mea! Prefer să mă păstrez întreagă și integră.

Nu există învingător sau perdant, amândoi suntem neînvingători în povestea noastră. 

Știu că mă vrei. Știu că am loc în viața ta. Însă locul e strâmt, scump și provizoriu. Nu vreau să-ți răscumpăr suferințele. Nu vrea să plătesc prețul pentru toate femeile din trecutul tău. Nu vreau să cumpăr spațiu, timp, afecțiune și atenție. Nu vreau eliberarea ta la schimb cu încarcerarea mea.

Conexiunea cu tine vine la pachet cu o luptă pe care nu vreau să mi-o asum. Nu trebuie să mă străduiesc sau să îți demonstrez neîncetat disponibilitatea și sentimentele mele. Nu trebuie să mă pui la încercare pentru a te valida ca bărbat. Nu trebuie să fiu acolo, la o simplă pocnire a degetelor. Ai greșit femeia, eu nu știu să iubesc necondiționat și nu sunt aici pentru a te vindeca prin divinizare și devotament. Oricum poți interpreta greșit idolatrizarea, iar eu nu vreau să creez un monstru.

Vreau să fiu cumpărat, dar în condițiile mele, pe regulile mele! Ei bine, surpriză! Am încetat să mai investesc timp, energie și emoție în tine.

Sharing is caring!